Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Aniu wiem ,że teraz na nic nie masz czasu tylko na ksiażki,ale to już niedługo,a potem odpoczynek :)A jeśli chodzi o helikopter nie dziwię się na Twoją reakcję , w końcu nie codziennie się coś takiego zdarza...Trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze :)
Witajcie Wszystkie!ja dzis dopiero teraz maz wlasnie poszedl do pracy.za to czuje sie troszke lepiej,mam juz leki.Byl z nimi problem zeby dostac je w aptece,troche maz sie nabiegal po aptekach,nie slyszalam o takich jak mam,ale to nie wazne,wazne ze pomagaja:)biore je 3x dziennie wychodzi ich 13 na dzien + p/b wrazie koniecznosci.Ciezko mi sie jest pozbierac do kupy,ciekawe jak to bedzie dalej?
Aga! Napiszę tak, wiara i siła czynią cuda i wiele jest zależne od Ciebie jak to dalej będzie,....takie jest moje zdanie,....Walka czyni cuda, oczywiście nie każdy daje rade sam, ale trzeba mocno chciec i można wygrac,....wierzę w to głęboko Pozdrawiam serdecznie Iwonko! Jak Ci minął dzionek???? Aniu! Ty przyciągasz niesłychane historie jak widze:))))))))))
Dobry wieczór wszystkim:) siedze przed kompem od dwóch godzin i tak sobie rozmyslam nad wszystkim, nad moim zyciem, moim samopoczuciem i przyszłością... o tym ostatnim nie potrafie nie myslec choc moja psycholog mowi ze sie tym zadręczam, no coz staram sie ale nie zawsze wychodzi... Dochodze do wnisku ze teraz nie jest ze mna dobrze, ze mogloby byc lepiej ze moze byc jeszcze gorzej bo wiele w moim zyciu moze sie zmienic. A zmian ja chyba nie lubię, zwlaszcza teraz. Oj zebralo mi sie na rozwazania i to przed snem:) ehh chcialabym mniej analizowac i przyjmowac wszystko na luzie:) gdzies kiedys przeczytałam ze tylko chamy nie chorują na nerwicę:) nie są wrazliwi jak my. Wiec tak sbie mysle ze jak przychodzi lęk to chcialabym byc takim chamem:) ale tylko na chwile:) no to dobranoc kochane:)
Justa! Nie ma reguły,...ja jestem wyjątkiem, i uwierz pisze szczerze,..jestem silna osobowościa i do dzisiaj mnie mało rzeczy załamuje,..a jednak,......psychoterapeuta powiedział, że nie miał jeszcze takiej pacjentki, wiexc to nie reguła ,..... A jak tak, to pytam, gdzie ja w tym wszystkim??????????
Witajcie! Ja po kilkudniowej przerwie w domowych obowiązkach dostałam jakiegoś szału robienia porządków:)Wczorajszy dzień mi głównie na tym upłynął,ale byłam z tego zadowolona.Lubię te ranki kiedy popijam kawkę i zerkam co się u Was dzieje,bardzo się z Wami zżyłam i wierzę ,że te które milczą napiszą coś bo ich brakuje...Wiki jak dobrze Cię widzieć szkoda ,że tak rzadko się pojawiasz,mam nadzieję,że dalej u Ciebie dobrze.Małgosiu widzę,że zapamiętałaś mój obrazowy opis pobudki i niezle Cię to bawi :)) Justa był czas kiedy ja tak rozmyślałam ,szczególnie gdy bardzo zle się czułam i przyszłość widziałam tylko w czarnych barwach.Wiem teraz ,że takie rozmyślania tylko pogarszają nasz stan,staraj się zastąpić złe myśli tymi pozytywnymi,na siłę szukać optymizmu bo naprawdę w przyszłości wszystko może byc dobrze.... Aga ważne,że już lepiej się czujesz,a jak będzie dalej to głównie zależy od Ciebie,my wszystkie będziemy Cię z całych sił wspierać. Miłego dnia
Dzień dobry.... Cieszę się ,że radość innych i mnie sprawia radość ,że wywołuje pozytywne emocje,że znajomości wirtualne się urzeczywistniają i Wam moje drogie bardzo gratuluję ,że potrafiłyście doprowadzić do tego spotkania . A ja obecnie modlę się tylko żeby nie stracić wiary , wiary niezbędnej do wyciszenia rozumu i ukojenia moich zmysłów i nadziei ,że pokonam kolejny ostry zakręt ,których tak wiele Ktoś zaprojektował na mojej drodze życia. Wszystkim Wam ;obecnie piszącym i obecnie niepiszącym ,tym którzy pisali , tym którzy zaglądają do tego wątku ,tym którzy powracają- życzę oby nigdy nie zabrakło sił do pokonywania tego co pokonywać musimy po to , żeby nasze życie upływało godnie i szczęśliwie ,bo życie to najcudowniejszy dar a od nas samych tak wiele zależy - -......ale niestety nie wszystko....
Izabello co się dzieje? Tyle bólu i rozpaczy w Twoim poście...Wiele smutków miałas przez ostatnie miesiące czyżby jeszcze coś się stało? Niekiedy gdy dużo przeciwności pojawia się na naszej drodze pojawia się zwątpienie,brak wiary,że będzie dobrze...Ale gdy wiesz ,że masz koło siebie osoby które z serca życzą Ci jak najlepiej łatwiej jest przejść przez taki moment...i znowu zbierasz siły i powstajesz żeby iść dalej...I tak bedzie tym razem kochana Marzycielko
Witam serdecznie! Izabello! A cóż to się dzieje? Trzymałas się tak dzielnie,....Mam nadzieję, ze to tylko chwilowe załamanie, że po burzy przyjdzie słońce, że podniesiesz się jak zawsze,....własciwie jestem tego pewna Iwonko! Co tam słychac u Ciebie dobrego? Małgosiu!??? Wiki! Szkoda, że twoje posty sa tak rzadkie i pojedyncze,...tyle z Nami byłas,..może czas wrócic?
Aga! Ja tez byłam chora, rozumiem co przezywasz, tylko wiuem na swoim przykładzie, że można się wyleczyc i wiem jak sie żyje będąc zdrowym......to cudowne uczucie..... Dziewczyny! Obrażenie mojego syna po pobycie Iwonki! Otarcia na rękach, brak włosów na czole, zadrapania no nogach,...koszmar.... Żartuję,........Fruziu:))))))))))))) Miłego wieczorku
U mnie odstukać wszystko dobrze,dzis senna pogoda ,ale dzielnie walczyłam i nie poszłam spać w południe:) Pogódko! obrażenia to Ty będziesz miała jak Cię dopadnę za ten post :)) Małgosiu tez mi tęskno za Siedlcami , dobrze jest niekiedy tak odreagować codzienność i robić zupełnie coś innego...Ale umiem się cieszyć z tego co mam :) Miłego wieczorku,ja już do łóżeczka,pa
Gość justyna17953
jestem u niego przeczytalam jego gg i chce do laski innej pojechac do warszawy boje sie chce z nim porozmawaic ale boje sie że to koniec boje sie ze nie dam rady bedzei co to najgorsze . napisał do kolegi *ze jeszcze podyma justyne przez tydzień * mowie wam szczeerze nie poradze sobie z tym. pomocy znów.
wiem że nie jest mnie wart bo jest skurwysynem przepraszam za słonictwo ale emcje wychodzą, za dobra jestem dla niego on jest facet który ma cos w sobie ale egoistyczny ja moze boje sie ze dlatego ze mam niską samoocene choc nie powinnam wydaje mi sie że jestem ładna dobra za dobra dla niego intelignetna troche niska ale juz sie przyzywaczaiłam boje sie go starcic wiem wszyscy mi gadają jak grochem o scianę ale spoko prosze dajcie mi jakis kontakt do psychologa no juz powiem gdzize mieszkam Kielce pomocy bo sama sobie nie poradze łzy nerwy i nepokój są straszne okrope nie chce tego
nie trzeba:) trzeba miec legitymacje lub cos ze jestes ubezpieczona polus dowod. moga byc dlugie terminy- choc watpie ale jakby co pod tym numerem sa jeszcze 2 babki, a oprocz tego sa kolejne 3 tylko pod inna konbcowka- jakby co ci podadza numer ktore z kolei przyjmuja w sepcjalistycznwej :) ja robilam tlok u mgr brody ale przepisalam sie tez do niej ale bardziej w centrum:)pozdrawiam i zadzwon tam kooniecznie ania 12 to chyba oczywiste ze inicjatywe kopniecia w tyle trzeba poprzec:)
Witajcie! U mnie ponuro,ciemno,pada i wieje silny wiatr wobec czego po rannych obowiązkach położyłam się i niezle pospałam... Justynko! wiem jak Ci teraz ciężko,ale nie ma żadnych wątpliwości ,że chłopak nie jest Ciebie wart.Im dłużej będziesz się z nim spotykać tym więcej bedziesz cierpieć...rozstanie jest niezwykle trudne,ale z czasem coraz mniej boli.Cieszę się ,że masz namiary na psychologa,będzie ci dużo łatwiej to znieść,a my oczywiście będziemy z Tobą. Maggla nic nie piszesz jak się czujesz,dobrze? Aniu fajnie widzieć ,że nie utonęłaś w papierach ... Izabello czy coś lepiej u Ciebie? daj jakiś znak... Co u reszty? Miłego dnia