Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkie obecne i nieobecne:) justyna tak to jest ze nasze nerwy i lęki lubią do nas powracac, ale wczoraj na zajeciach z ruchu rozmawialam z dziewczyną ktora pozbyla sie lęku, ona na to cierpila tylko miesiąc ale brala tez czasami leki a teraz juz pozbyla sie tego na dobre:) troche mi ulżyło jak mi o tym powiedziala:) z nami tez tak bedzie, wierze w to choc czasami jest naprawde ciezko...justyna a co sprawilo ze znow poczulas nerwy? byla jakas konkretna przyczyna czy znów za duzo myslisz i analizujesz? Pogódko dobrze ze sie odezwalyscie i dobrze ze u Was dobrze:D heheh miło spędzajcie czas razem:) a ja zrobilam krok do przodu w walce z moja nerwicą i samopczuciem:) moze to nie jest jeszcze normalna praca taka na etat ale dla mnie to duzo zwarzywszy na to ze jeszcze 2 miesiace temu miałam lęk wychodząc do sklepu, opiekuje sie teraz dzewczynką ktora ma dysleksje i dlatego tez prowadze z nią zajęcia indywidualne zeby pomóc jej w nauce. Psycholog mi doradzała ze powinnam zaczac myslec o wychodzeniu do ludzi a nie siedzeniu w domu. Aniu aga witajcie! na dzisiaj chyba tyle, pa:)
Hejka! Podróż bez żadnych lęków, dotarłam szczęśliwie do Pogódki Czuję się świetnie, zero stresów, sorki nie przeczytałam waszych p[ostów,, ale dopiero mamy internet .. Jutro idziemy na disco, przyznaję, że mam opory, ale przy Pogódce niczego się nie boje i cieszę się na jutrzejszy dzień Aga! ty w domu? dlaczego sie nie odezwałaś?????????????? Wkrótce się odezwiemy spokojnego..........
Iwonko i Pogódko to ja wpadam do Was jutro i w trójkę pojdziemy na disco:) hehehe bawcie sie dobrze dziewczyny:) zazdroszcze ale tak pozytywnie Iwonko naprawde podczas podróży nie mialas zadnych lęków?? podziwiam bo jak ja chce przezwyciężyc swój lęk to czasami mi sie udaje ale mimo wszystko lęk jest i muszę z nim walczyć na przyklad podczas duzych zakupów i to jest nieprzyjemne bardzo uczucie. Justyno moja imienniczko:) trzymaj sie i postaraj zająć sie czymś innym, ile ja kiedys musialam naczekac sie na smesa od mojego chlopaka, a pozniej okazywalo sie ze naprawde byl bardzo zajety i nie mógł odpisac:)
hej iwqonko bardzo się cieszę, ze dotarłaś bez zadnych lęków, tylko pozazdrościc:). Bawcie sie dobrze dziewczyny na tym disco, nalezy się Wam:D A tak swoja droga to zastanawiam się w jakiej części polaski się znajdujecie?? może blisko mnie i moglabym jutro do.łączyć;)
Ja dziś wyjątkowo długo,ale Pogódka chodzi pózno spac:)Justa naprawde żadnych lęków...sama byłam zaskoczona...im bardziej oddalałam się od domu tym lepiej sie czułam,chyba za dużo monotonii w moim życiu.Natomiast jutrzejsza dyskoteka...hmm lekki mam opór ,ale uwielbiam tańczyc więc si e wybieram,wcześniej spotkanie z Małgosią bardzo się cieszę.Dziś poznałam Himene bardzo mi przypadła do gustu,jutro chyba się znowu zobaczymy.Sorki,że tylko o sobie ,ale dla mnie to tyle wydarzeń!
dziewczyny ciesze sie że dobrze sie bawice z milą chcecią dolaczyła bym ale to nie te rejony. Fajnie takie małe oderwanie od rzeczywiststości super. Justa kiedy dlugo mi nie odpisuje do szal jak nie wiem ale kiedy odpisze to mija i ja sie mecze tak dlugo dzien po dniu. no dzis piatek dzis moj został w miescie gdzie studiuje wiec weekend sama ale do pracy ide w sobote i niedziele a dzis na 20 na siatkówke ze znajomymi. wczoraj sie nie odezwał tylko dzis powiedizal ze padl bo zmeczony po pracy a tak na studiach praktyke mała ma. dzis z nim gadalam moze do kina pojdzie a moze na piwo ze znajomym przyjełam to spokojnie ale jednak maly lek jest. A wczoraj poweim wam kiedy sie tak nie odzywał wpadłam w szał ryk mama i siostra nie umialy mi nic powiedziec zebym przestala ze nie moge plakac i w histerie wpadac przes takiego h....a tabletki Kalms wczesniej 2 a pozniej 3 boje sie ze kiedys przestaną pomagac.Dzis ok zmiana nastrojów to straszne. Boje sie ze mam wrzody na żołądku bo kiedy mnie nerwy puserzczają to strasznie mnie żołądek boli. Ale dzis wieczorem troche sie rozerwe siatka pozwala mi wyładować energię wyżyć sie na piłce... pozdrawiam milego weekendu
no ja tez calkiem oki:) az jestem lekko zaskoczona tym bo ostatnie moje posty na forum byly naprawde smutne a ja czulam sie taka samotna i bezradna z moim problemem, dlugo płakałam..wiem ze jeszcze nie jest okej calkiem ze mna ale taki wieczór kiedy nie odczuwam tego okropnego nieustającego lęku jest naprawde mily:) Maglla dobrze ze nie masz swoich dusznosci dzisiaj:) ostatnio bardzo cie meczyly...a moze na basen sie w niedziele wybiore??:)
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani:) Przepraszam że tak rzadko zaglądam Wczoraj poznałam nasze kochane kobitki Pogódkę i Iwonkę:) Jestem niesamowicie szczęśliwa że mogłam je poznać:)Mówię Wam ale to są wystrząłowe kobiety:) A jakie śliczne i zgrabne:) Wspaniale mi się z nimi rozmawiało:) Iwonko i Pogódko:) Jestem na prawdę bardzo szczęśliwa że miałam okazję Was poznać.Zwłaszcza Iwonkę bo jest z daleka od naszego miasta Pogódko:) Wspaniale spędziłam wczoraj z Wami czas:) Dziękuję kochane:) Mam nadzieję tylko że nie wystraszyłyście sie mnie;p
Witajcie Iwona dzisiaj wyjeżdża, więc jest to dla mnie nie łatwy dzień, dużo nam dał ten wspólny pobyt Poznałysmy Małgosię,....cudowna osoba i bardzo stanowcza...cieszę się, bo wiem, że będziemy się spotykały a od jutra znowu praca dom,...no ale takie życie, nie ma samych przyjemności pozdrawiam
Pogódko jak nastroje? Iwonka wyjechala juz od Ciebie? jak wczorajszy wieczór na disco wam minął?? opowiadaj czy tańcowałyście troszke?:) A moze wiecie co u Jocker, bo wy dziewczyny macie tez kontak telefoniczny ze soba niejednokrotnie, ktos pisal ze jest w zlym stanie...:( A co z Krysią? ja wieczór spędzam w domu...pewnie powinnam gdzies wyjsc bo wyjscia to taka forma terapii dla mnie, wiem ze powinnam ale czasami wolę posiedziec w domu...