Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

hejka wszystkim jak codziennie rano zle sie czuje -zawsze tak mam z rana ale pocieszajacy jest fakt ze po poludniu bedzie wiecej siły i energii.No ale jakos trzeba zyc z tym.Nie spałam za dobrze w nocy bo mnie gryzie ta praca a wczoraj tej babki nie było jak do niej pojechałam bo facetka z sekretariatu pomyliła sobie tygodnie na uczelni i mi powiedziała ze jest tydzien 1 a był 2 a ta moja promotorka jest tylko w 1.No wiec nie było jej wcale a ja sie denerwowałam cały dzien bo miałam jechac.No i dalej musze czekac cały tydzien a tak bym juz spokoj miała. pa pa
Witam w tak sloneczny dzionek! mam nadzieje ze u was tez jest tak pięknie jak u mnie:) Izabello zdradz prosze gdzie pojechalas:) Aniu trzymam kciuki za twoją pracę, wiem ze pisanie pracy to ciągly stres, czeste czekanie na promotorów, umawianie sie i inne stresujące rzeczy! ja zawsze sobie wtedy myslalam ze dam radę bo przede mną tyle ludzi napisało pracę i ją obroniło ze mi tym bardziej sie uda:D a ja zaraz zabieram sie za sprzatanie ehh nie chce mi sie!!!:) ale trzeba buzka
Witajcie w śliczny,słoneczny dzionek!Izabella tradycyjnie spędza weekend na wsi,napawając się pięknem przyrody,Pogódka się bawi,a ja cóż...przy garach :)Przyznam,ze pierwszy raz w życiu robię gołąbki,co mi wyjdzie to się przekonam:) Aniu jest tak pieknie,że przypływ energii musi być ! Justa ja też mam co nieco do zrobienia,ale najchętniej to bym wsiadła na rower i jechała jechała... Oczywiście na mój dobry humor ma wpływ ,że wreszcie usłyszałam Jocker,której mi bardzo brakuje...mam nadzieję ,że już wkrótce nabierze ochoty na pisanie i jak dawniej przekazywać nam będzie pozytywną energię...taką jaką mi daje amulet od niej:) Miłego dnia
czesc wszystkim J ostatnio troszki lepiej, ale to nie to co była np. 2 tyg temu...jutro przyjezdzają teście wię mam sporo roboyu...muszę się pochwalić, że mam już w mieszkanku internet- nie całkiem legalny bo wyłapywany ale zawsze...dalej mam takie wrażenie jakbym zaraz zemdleć miała..ale jakoś nie mdleję:)...a wczoraj nam ostatnie meblki przywiezli wiec zaraz wracam do układania pakownia itd...pozdrawiam:)
Maggla fajnie,że masz juz internet.A wiesz ,Twoje słowa...ale jakoś nie mdleje...bardzo mnie rozbawiły:) Ale tak to jest,że przy nerwicy mamy wrażenie,że coś nam sie stanie,a tu nic się nie dzieje...Ja niezle sie narobiłam,ale gołąbki wyszły pyszne więc było warto.Pogoda śliczna cały dzień,czuję sie dobrze,czego i Wam życzę:) Coś mało sie Was pojawia na forum.piszcie! Szczególna prosba do Jocker i Klaudii...jak nie jest dobrze tym bardziej warto pisać na forum...
Witajcie!Pogoda niesamowita,u nas się chodzi w krótkim rękawku...byłam na dłuższym spacerze,potem moze rower bo szkoda w domu siedzieć.Samopoczucie dalej dobre tylko w nocy zle spałam...widać nie można mieć wszystkiego:) Maggla lepiej się czujesz? Ania dzielnie się uczy,ale w ten piękny dzień naciesz oczy przyrodą,która z opisu jest przepiękna w Twoich okolicach. Aguniu,Krysiu co z Wami!!!!!!Nie znikajcie na długo bez słowa bo się martwię..
Fakt dzień śliczny aż szkoda było siedzieć w domu.Ja go miło spędziłam,samopoczucie dalej dobre i jak zawsze cieszę się z tych dobrych chwil kiedy nic mi nie dolega.Maggla dobrze się złożyło ,że nie miałaś czasu na rozmyślania,najgorzej jak się nakręca myślami...Może jutro już będzie całkiem dobrze. Aniu jak po południe? z tego co wiem zapowiadało się ciekawie :) Izabella już jutro wraca , wreszcie ... Jocker,Klaudio,Justa,Marko jak u Was? Ciekawie jakie wrażenia będą po powrocie u Pogódki...A Agunia i Krysia też milczą...
dzien dobry wszystkim ja tylko na chwilunie sie przywitac i zarazem pozegnac na cały dzionek bo dzisiaj nie wiem czy zajrze tutaj.teraz lece na akademie szkolna a potem ....................obchodze dzisiaj 1 ROCZNICE ŚLUBU HI HI ciekawe jak to jest moze jaka kolacyjka i winko bedzie?nie wspominajac o innych miłych rzeczach hi hi. no ale zeby nikomu smaku nie robic to całuski dla wszystkich jak mi sie znudzi picie wina to potem napisze
Witajcie!Ja zaraz zabieram się za prace,sporo mam do zrobienia bo pojadę na dwa dni do siostry,została na tydzień sama więc dotrzymam jej towarzystwa.Mam mieszane uczucia bo blisko niej mieszkają rodzice więc wstąpie do nich coś pomóc,a szczerze mówiąc po ostatnich przykrych słowach od mamy pomimo jej przeprosin nie bardzo się czuję na siłach tam jechać...ale co zrobic maja swoje lata i pomóc trzeba..zresztą mimo wszystko przecież ich kocham...Po mglistym ranku zapowiada się kolejny ładny dzień,czuję się dobrze więc nie ma co marudzić :) Aniu kolejna imprezka przed Tobą,tym razem pewnie bardziej kameralna...wszystkiego *naj* z okazji rocznicy i wielu dalszych szczęśliwych lat życzę. Maggla dobrze słyszeć ,że jest coś lepiej... Krysiu zawsze nas rano witałaś...co się dzieje z Tobą? Napiszcie coś.jeśli nie macie nastroju to chociaż parę słów żebym się nie martwiła,że zle się czujecie.. Miłego dnia
Witam!! Właśnie wróciłam,pogoda niestety nie dopisała ,dopiero dzisiaj słonko nam towarzyszyło w przygotowaniach do odjazdu. Odwiedziła nas w niedzielę siostrzyczka z rodzinką ,nastawieni byli na czynny odpoczynek po ciężkim tygodniu pracy i niestety ,cały dzionek mżył *kapuśniaczek*. No ale cóż ,nie zawsze musi być tak jak byśmy sobie życzyli. Na naszym forum też różnie bywa .....:( :( Iwonko - dla mnie spotkania z siostrą są czymś na co zawsze z utęsknieniem oczekuję,czuję że i u Ciebie jest podobnie ,po powrocie odezwij się ,będę czekać-pozdrawiam. Maggla-jeżeli chodzi o drętwienie twarzy to ja również miewałam coś podobnego jak to opisujesz, w czasie kiedy mnie dopadała jakaś infekcja ,tylko szczegółów nie pamiętam ,czy to było z temperaturą ,czy też bez ,ale na pewno przy infekcji.W czasie nerwicy takich objawów nie miałam . Nie wiem czy u Ciebie to się jakoś powtarza ,czy tak Cię dopadło jednorazowo? Bo jeżeli często się powtarza to na pewno powinnaś skonsultować z lekarzem ,a jeżeli nie to może być od przewiania ,lub złapałaś jakąś infekcję-pozdrawiam. Justa - na pytanie do mnie skierowane już Ci Iwonka odpowiedziała,ale niestety ,tym razem nie było nam dane oglądać przepiękny zachód słonka ani podziwiać spadające gwiazdy , bo po prostu pogoda nie dopisała-pozdrawiam. Aniu-w ten miły i ważny dla Ciebie dzionek samych miłych chwil Ci życzę i pozdrawiam. Pogódko -po powrocie nie zapomnij i odezwij się myślę ,że Iwonka ma rację ,że w grupie może nie lżej ,ale zawsze łatwiej..-pozdrawiam. Pozdrawiam wszystkie osoby ,które ostatnio przestały się do nas odzywać z przyczyn tylko sobie wiadomych , no cóż -cierpliwie będziemy tęsknić...Aguniu,Krysiu , Jokerku -smutno tu bez Was.Pozdrawiam również osoby w tym moim poście nie wymienione a które na to forum zaglądają,o jeszcze Marko też ostatnio się nie odezwał,również pozdrowienia przesyłam...
Izabello jak dobrze Cię widzieć :) Mojej siostrze zmieniły sie plany i nie jadę do niej więc jutro bedę oczywiscie na forum.U mnie pogoda niesamowita - 20st i słonko,większość ludzi chodzi w krótkim rękawku...Szkoda,ze tym razem u Ciebie pogoda nie dopisała...Ja dziś się wzięłam za mycie okien,pranie firanek więc jestem zmęczona,ale zadowolona..lubie jak jest czyściutko.Maggla ja nie miałam takich objawów ,nic nie mogę doradzić... Aniu jak dzień ,chyba miło upłynął?
hej wróciłam dzisiaj i byłam troszkę w pracy od razu, bo szef dzwonił.. jestem padnięta ale szczęśliwa było cudownie.....cztery dni odpoczynku od sąsiadów tylko do synusia mi się tęskniło a w tej chwili na sylwka się już wybieram w góry co se będe żałowała mam nadzieję, ze to równiez mi wyjdzie pozdrawiam was mocno jutyro do pracki trzymajcie się.........ale jestem zmęczona
Witajcie! U mnie już bardzo ciepło,ma być znowu 20st,ależ piękny pazdziernik się zrobił!Przy takiej pogodzie można cieszyć oczy jesienią,pięknymi barwami liści mieniących się w promieniach słonecznych...Ja dziś mam ciąg dalszy generalnych porządków do których od wczoraj dostałam zapału:) Pogódko świetnie,że wyjazd udany,wiem jak się na niego cieszyłaś...a sylwester w górach...aż sama mam ochotę :) Ania pewnie na praktykach.Maggla jak dziś u Ciebie? Izabella z pewnością się pojawi,nie bedę wymieniać wszystkich po kolei,ale o każdym pamiętam i czekam aż się odezwiecie... Miłego dnia
hello dzionek śliczny więc wszystkim MIŁEGO DZIONKA :) jutro ide do lekarza- może mam jakis brak- np. tego co najczęściej czyli żelaza....zrobimy badanka i zobaczymy...znowu do innego internisty, bo reszta w mojej oprzychodni ma założenie, że jak nerwica to panikuję, a wszystko jest od nerwów.... dziasiaj nastrój zdecydowanie lepszy poza tym dzisiaj dzien babciowego obiadku więc jestem zwolniona z myślenia co mój mąż sobie zażyczy na obiad;p pewnie znowu będzie mu się mięcha chciało a babci zrobi np. kalafiora :)- tj. ostatnio- szkoda, że nie widziałyście jego miny- typowy mięsożerca :D no nic wracam do pracy papa
Ja również Wam wszystkim miłego dzionka życzę.Od rana samego troszkę zabiegana jestem ,ale na szczęscie stosunkowo dobrze się dzisiaj czuję,lecz nie będę chwalić dnia przed zachodem słonka ,no i szybciutko odpukałam w niemalowane.Napiszę tak -w te dni kiedy czuję w sobie jakąś siłę ,lekkość -staram się wykorzystać z pożytkiem w uzupełnianiu zaległych prac i spraw(najogólniej ujmując), równocześnie nie zapominając o swoim stanie zdrowia ,żeby się nie przeforsować.(Właśnie czuję ,że dzisiaj jest taki dzień) Ja już o tym pisałam ,ale jeszcze raz wspomnę ,że od pewnego czasu łykam labofarm i wyraźnie czuję ,że lepiej mi się śpi a i zawroty,które sprawiały ,że w momencie jak się gdzieś oddaliłam sama bez komórki , rodził się we mnie jakiś niepokój.Wydawało by się, że już nauczyłam się z tym żyć a jednak nie do końca. Trzymajcie się wszyscy bardzo cieplutko nie zapominając o słowie *życzliwość*,które to ma jakąś moc tajemną.........:) ,na koniec dnia postaram się do Was zaglądnąć , tym czasem-pa. * Nie chowaj się , są ludzie którzy Cię potrzebują* -Phil Bosmans-