Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Małgosia
hmm poczytałam sobie zaległe posty i bardzo mnie zdenerwował post ABC.Powiem tyle trzeba mieć odwagę się podpisać stałym nickiem i szczerze napisać co się myśli,a nie chowac się jak dzidzia za mamusi spódniczką.My tutaj nie gryziemy,bynajmniej ja nie widziałam żeby ktoś kogoś pogryzł.Nie umiem zrozumieć osób które boją się wyrażać własnej opini.ABC moim zdaniem to nie Aga czy Iwonka są fałszywe tylko Ty bo nie portafisz być szczera i może to właśnie Ty chciałabys być w centrum zainteresowania.Wierze Adze i Iwonce bo wiele razy mi pomogły i mają wielkie serca.Raz już Iwonke ktoś szkalował i nie pozwole na to drugi raz.Nie zwątpiłam w nią wtedy i nie zwątpie teraz.Nawet gdyby kłamały to jest to sprawa ich sumienia.I nikt nie ma prawa nie znając ich osobiście twierdzić czy oszukują czy udają,czy co tam jeszcze robią.Każdy z nas przeszedł swoje,dostał wiele kopów od życia i dopadła choroba,więc szukamy tu spokoju,zrozumienia i porady.Dlatego też ABC daruj sobie komentaże i tą Twoją pseudo życzliwość.
Małgosiu!!1 Ja umiem gryzc, ja naprawde z chęcią wielką, dwa moje pieski mnie nauczyły a i wielkiego ubytku w uzębieniu jeszcze nie doznałam, także jakby coś to prosze do mnie zamawiac takie usługi.... Ale obiecuję na wątku nie będę nikogo kąsała...wrwrwrwrrrrr
Jokerek nie śpię i wiesz co, piję kawę .Jak u mnie duszno na dworze! Hej dziewczyny musimy codziennie Agę wywoływać do kompa może w końcu to cisnienie jej się poprawi.i będzie ok. Ale teraz to już zmykam bo następny jest chętny do klikania. Papa
Witam. Mialam trochę przeżyć dzisiaj,więc jakos glowa mnie boli i czuję znużenie.W dzień z mężem w pracy,potem do fryzjera jezdzilam,ścielam włosy i to sporo.Po poludniu u synka w przedszkolu było zakończenie roku,pożegnanie 6-latków.Było bardzo milo i wzruszająco,pozegnaliśmy sie ze wszystkimi..W domu dramat przeżyl mój synek,plakał calą drogę do domu i nie dało się go niczym pocieszyć,zrozumial że z niektórymi dziećmi się nie zobaczy...A panie też są kochane i będzie mi też smutno,bo mozna było z nimi zagadać o wszystkim. Nie wiedzialam że takie mogą być przyjaznie w przedszkolu,serce mi się ściskało gdy żegnal się z kolegami.No ale cóż takie życie.Tylko w przedszkolu było beztrosko potem się zacznie dopiero. Widzę ze trochę napisałyście,mialam czytania.Cieszę się że jesteście wszyscy,bez względu na to co się wydarzyło.Nie osądzam nikogo i nie będę spekulować,wolałabym grać w otwarte karty niż żyć domyslami,ale skoro tak muszę....To zastanawiam się po prostu. Pozdrawiam wszystkich.
Gość krystyna 3
Aga Jesteś nie sprawiedliwa bardzo bardzo zraniłaś mnie tym co napisałas pod moim adresem czy ty uważasz mnie za jakas smarkule? za poważną osobą jestem żebyś w ten sposób o mnie pisała .Ja nie będę się przed tobą tłomaczyła dlaczego się nie odzywam czy jak to napisałas zapadłam się pod ziemę a prawda jest taka że to ty się zapadłas pod ziemię to przeciesz ja przewaznie pierwsza zawsze odzywałam się do ciebie jak się czujesz bo zawsze martwiłam się o ciebie w przeciwieństwie do twojej osóby i choćby z racji tego że jestem dużo starsza od ciebie i powinnaś to uszaanowac a nie pisać takie żeczy i nie zwalaj wszystkiego na choroe bo posta umiesz napisac żeby mnie urazić . Leżałaś w szpitalu zawsze do ciebie dzwoniłam pisałam esemesy ale odpowieć była zawsze jedna czuje się tak sobie chyba temu nie zaprzeczysz i nic więcej mogłas wtedy napisać poprostu nie chce z tobą rozmawiać czy pisać do ciebie i to by mi wystarczlo a nie pisać teraz że zrobiłam coś na pokaz bo gdybym zrobiła coś na pokaz to bym się więcej tobą nie przejmowała a prawda była inna . a jeśli chodzi o mój przyjazd do ciebie to kierując się dobrym wychowaniem najpierw zapytałam cię czy mogę przyjechać chyba temu nie zaprzeczysz a nie wepchałam się do ciebie do domu na siłe bez twojej zgody i powiem ci tylko jedno po przeczytaniu twojego postu jak mnie potraktowałas teraz tego bardzo żałuje i gdybym wiedziała że za pare miesięcy doczekam się od ciebie takiego czegoś postąpiłabym inaczej . I jeszcze jedno jak jusz piszę to napiszę wszystko . Wiem i domyśliłam się tego dlaczego mnie tak traktowałaś Jak była awantura na forum o twoją najlepszą przyjaciółke Iwone to do dzisiaj chodzi ci o to że nie wstawiłam się za nią na forum poprostu nie zrobiłam tego bo nigdy nie wtrącam się w awantury na forum między osobami trzecimi chyba że chodiłoby o moją osobę i właśnie od tej pory zmieniłas się radykalnie co do mojej osoby Twoja sprawa Ale proszę cię nie osądzaj nikogo tylko dlatego że nie wstawił się za twoimi przyjaciółmi bo tobie tak się podobało bo inaczej fora ze dwora bo takie było twoje życzenie albo Iwonka i ty albo dowidzenia tak się nie robi nie potrafiłaś poprostu napisać prawdy Sory ale szczerość to moja zaleta Napisałam to co myślałam a ty możesz to rozumieć ja chcesz ZEGNAM AGNIESZKO
Ale dzisiejszy dzień ,pełen negatywnych wrażeń.Mam na myśli nasze forum. Wprawdzie post Krystyny3 kierowany był do Agi ale wszyscy możemy przeczytać i odnieść się do niego. Krystyno3 dokładnie zaprzeczasz temu co wczoraj napisałaś.Jak to możliwe, że za jeden dzień taka zmiana u Ciebie,Wczoraj gotowa byłaś jechać a dzisiaj żegnasz.Przykro mi ,że piszesz to na forum publicznym.Są inne formy komunikowania się ,bardziej osobiste.i dyskretniejsze po prostu w innej formie.mogłaś to wyrazić Już od dłuższego czasu jesteś pod widocznym wpływem pewnej osoby.To ta osoba pociąga sznurki i dyktuje Ci co masz napisać ew,kiedy się pokazać na forum.itp. Pamiętam Twoje pierwsze posty bo ja już wtedy pisałam a Ty dołączyłaś i widzę ogromną zmianę .Bądź sobą .Wszyscy jesteśmy z problemami więc po co jeszcze sobie dokładać. Dobranoc.
Proszę już skończcie to.Aga nie przejmuj się,Ty nie powinnaś się denerwować niczym,a napewno nie tym co się dzieje na forum.Dosyć masz problemów ze zdrowiem.Uważam tak jak Krysia że ten post nas wszystkich zabolał i to bardzo... Więcej się nie odniosę do tej sprawy....Atakowanie słabszych jest okrutne.
Gość krystyna3
Krysiu Wczoraj było inaczej dzisiaj post Agi mnie bardzo bardzo zabolał nawet nie wiesz jak bardzo ja zrobiłabym dla niej wszystko w pełnym tego słowa znaczeniu tak bardzo mi zależało zeby wyzdrowiała miała wreszcie upragnone dziecko i była szcęśliwa tylko to było dla mnie warzne i nic więcej Pozdrawiam
Witajcie Kochani widze,ze cos sie dzieje tutaj nietak....Aj niedobrze....Szczerze nie wiem o co chodzi ale zaraz poczytam wszystkie posty.Widze jednak,ze dzisiejszy dzien mialyscie pelen nerwow......Ja rado musze wstac i isc do szpitala zakladaja mi jutro holter-ciekawa jestem jakie beda wyniki.Jednak mam przedczucie,ze beda dobre...Zycze dobrej nocki
Aga jak tam Twoj kregoslup? Izabello jak dawno gadalysmy sobie co u ciebie sloneczko? Iwonko o Tobie juz nie wspomne-tez zaniedbalam ostatnio kontakty z Toba Aniolku...nawet na gg nic nie napisalam..... tearz bede nadrabiac Jocer ja juz wakacje hehe:))nie nie mam wakacji.pracuje caly czas.wieczorem albo dopiero w nocy wracam do domciu... Malgosiu a Ty juz pewnie tez po zakonczeniu roku szkolnego.Mm nadzieje,ze oceny na swiadectwie jak najlepsze... Z Pogodka pisalam niedawno na gg....ale tez cos jest nie tak... Znajoma to przykre co piszesz na forum .Nie znasz zadnej z nas a piszesz takie rzeczy wstydz sie.Kazda chce pomoc kazdej jak tylko moze i napewno by chciala kazda z nass dobra kazdej innnej. Kazda z nas pociesza druga osobe jak tego potrzebuje.Nie zamienilas-es z zadna z nas ani jednej rozmowy a piszesz bzdury....to samo ABC co ty w ogole mozesz wiedziec....Jesli cos ci nie pasuje na tym forum to nnie czytaj naszych postow. ....I przestan krytykowac Iwone i Age!!!i pisac glupoty .Tak mnie zdenerwowal twoj post!jak ci cos nie odpowiada to zegnamy....
U mnie Klaudio w porzadku, nie gryzę.... Troszke mnie zadziwiły Aga i Krysia 3 jezeli mogę... Łączyło was coś specjalnego, takie nie wiem czy jednokrotne, bo nie znam sytuacji... Dlaczego jedna drugiej cokolwiek wypomina??? Dziewczyny???Jak tak można... Mam kolezankę, z która znamy się od lat i nie raz były spięcia...ale jakie... I ani ode mnie ani od niej nic nigdy nie wyszło, rozumiecie???nic nigdy,,,,,były tajemnice wielkiego kalibru, dzisiaj tez mnie wkurzyła strasznie i co mam jej teraz wszystk0 wykerzyczec?? tak nie przystoi, jak piszecie , jestescie wiekiem troszke starsze to tym bardziej powinnyście nawet uczyc młodsze osoby poszanowania prywatności, szacunku dla drugiej osoby chocby nie wiem co się działo, sprawy z wątków poruszajcie na ich, ale z poza nich, niech będa waszymi, uszanujcie siebie nawzajem, to, że jedna u drugiej była a druga może nie myslała, ze dla tego a dla czego innego kontaktujcie przez telefon i tu nie chodzi o watek tylko o to, że szkoda mi waszej zazyłości, powinna dalej trwac a same ją psujecie przepraszam znowu CYRKI!MĘCZARNIA ZWIERZĄT!
Widzicie to wszystko jest dziwne. Był czas że Iwona zniknęła i twierdziła, że nigdy w życiu nie będzie pisała na żadnym forum. Później pojawiła się pod innymi nickami, a następnie Wielki Powrót. I oczywiście trafiła w końcu tutaj. OK. Potem Aga. Pisała, pisała na innym forum. I nagle bez żadnego słowa zniknęła, aby pojawić się tam gdzie jej *przyjaciółka*. Dziwne, bardzo dziwne. Zapomniała o znajomych z innych wątków. A było ich dużo którym pomogła i byli jej bardzo wdzięczni i lubili ją. Niestety byli w większości przeciwni jej *przyjaciółce*, więc olała ich. Szkoda. Bardzo cie lubiłam Aga. Nie powiem Iwonę też. To samo nagle zrobiło się z Agunią, Klaudią. Gadu, gadu,Nagłe zniknięcie. Co do Krysi - brak słów. Znowu czepia się Doroty. Jak można być takim człowiekiem? Ile trzeba mieć w sobie złośliwości i chęci poniżania innego człowieka? Dziwna, fałszywa osoba. Klaudia przeczytaj dokładnie a potem komentuj. Pogódko - twój ostatni komentarz jest strzałem w dziesiątkę. Dziewczyny mają do siebie kontakt poza forum i powinny tam rozegrać to do końca. Ale jednak posty dotyczyły ich tutaj na forum i pewnie dlatego tu napisały. Niemniej jednak wypominanie takich rzeczy to trudna sprawa. Pozdrawiam.
SSS! Ok, ale po mco mieszac nam na ty forum? Ja napisałam swoje zdanie , a dziewczyny jak chcą!!1 Wydaje mi się, że i Iwonce kochanej i Adze jest tu dobrze na tym watku, więc piszą! A do Aguni, nie wiem o co protensja, Agunia przyszła bo za mną stanęła i po co ja w to mieszacie??? Agunia nic tu nie jest winna naprawde, wszystko zrozumiem, ale Aguni prosze nie wciągac , bo ona nie miesza się w nic, w ogóle, wiec daj jej życ spokojnie, a zresztą!!! Ja napisałam do dziewczyn na naszym watku, po co ktos się miesza w to wszystko, Zapewniam wedle waszej troski....nam tu dobrze i nikomu krzywda sienie dzieje pozdrawiam wszystkich i osoby zyczliwe!!
SSS ABC i jak tam sobie jeszcze wymyślisz .Twoja sprawa co piszesz i kim właściwie jesteś.chociaż po ostatnich twoich wypowiedziach nietrudno się domyśleć kim jesteś.na prawdę.Fałszu, a przede wszystkim takiej podwójnej osobowości jaką prezentujesz ty- nie toleruję.- Niestety.Nie chce mi się z tobą dyskutować.Możesz sobie pisać co chcesz ja i moi najbliżsi wiedzą jaka jestem.W tym momencie to zraniłaś już nie tylko Agę i Iwonę ale i inne osoby.Zastanów się nad tym, po co to robisz? Mimo wszystko- miłego dnia życzę.-
Witam! u mnie zmniany niesamowite, pracuje cały dzien od 8.00 do 18.00 nie mam na nic czasu, nawet nie przeczytaam Waszych postw za co przepraszam, jak tylko przyjde z pracy i jak mi sie uda to napisze wiecej, jestem zadowolona z tego jak teraz zyje. Pozdrawiam Was Wszystkie bardzo serdecznie, a Iwonce bardzo dziekuje.