Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem choć póznym wieczorkiem. Mało miałam dziś czasu,bo sprzątałam w domu,jutro robię imprezkę z okazji urodzin i będę też latać cały dzień.Urodziny są co prawda dzisiaj ale pogoda była do kitu żeby coś zrobić więc jutro będzie,chociaż nie wiadomo czy grila uda się zrobić. Iwonko Tobie oczywiście serdeczne życzenia z okazji imienin,wszystkiego naj....... Wszystkie Was pozdrawiam serdecznie...
Gość Pogódka
Korzystając z okazji, że tutaj dziś tak odświętnie chciałabym życzyc mojej koleżance, przyjaciółce, która jest ze mną na dobre i na złe, niezależnie od sytuacji w moim życiu, która we mnie zawsze wierzyła, pomimo różnych zajśc na forum, która mnie wspiera, chociaż sama czasami nie miała siły, jest dla mnie lekiem jak jestem chora, jej dobroc wypływa prosto z serduszka, NASZEJ KOCHANEJ AGUNI - bo o niej piszę, w dniu jej urodzin szczęścia, siły, woli walki, zdrówka o które tak walczyła trzymaj się mocno przyjaciółko i ....... BĄDZ GŁOSEM TYCH, CO NIE MÓWIĄ I SPRAWIEDLIWOŚCIĄ TYCH, CO SIĘ NIE BRONIĄ, PAMIĘTAJ O SŁABSZYCH! chociaz zawsze pamiętasz........
Witam!!!!!!!!!!! No nie jeszcze jedna pszczółka imprezuje........Aguniu urodziny to specjalny dzień w którym to pojawiłaś sie na świecie i uparcie dążyłaś do tego co w życiu masz więc przyjmij ode mnie te życzenia*******************Choć w życiu jest cierpień tyle,życie nie jest czarną magią ,,bo w życiu są takie chwile dla których żyć warto! Z Głębi serca-Joker Udanej imprezki ....
Witajcie! Aguniu widzę,że podobnie spędziłyśmy wczorajszy dzień :)Ja również Ci życzę uśmiechu,żadnych trosk ,dobrego samopoczucia i świetnego humoru:) Widzę,że podobnie spędziłyśmy wczorajszy dzień,ja co prawda będę miała gości jutro,dziś w planie był wyjazd do siostry stąd też tak się ze wszystkim spieszyłam...tymczasem się zmieniło i dzis jestem w domku,ale to nawet dobrze bo trochę odpocznę.Zakupy zrobiłam stojąc w wielkiej kolejce bez lęku i napięcia,ale mnie to cieszy:) W niedzielę impreza,w poniedziałek załatwianie w urzędzie i szczepienie dziecka,we wtorek wyprawa w centrum krakowa do lekarki...trochę mi się kumuluje to wszystko,ale jak na razie czuję się dobrze,oby tak dalej..Miłego dnia dla wszystkich....ale co się dzieje z Izabellą?
Witam. Dziękuję Wam za życzenia moje kochane dziewczyny,całuję wszystkie bez wyjątku. Jestem w przerwie przygotowań do imprezy,mam chwilkę ale zaraz uciekam do zajęć...Pogoda jest marna ale cóż aby nastroje były dobre to wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam wszystkich,Pogódko Tobie oczywiście w szczególności dziękuję,a czym to sobie zasłużyłam na takie słowa :)) Całuski.
Gość Małgosia
ochani znalazłam stronkę z pięknymi wierszami:) Kilka z nich zamieszcze tutaj aby dodawały nam siły do walki i dodawały nadziei:) O to kilka z wierszy z tej stronki:) *Zawsze warto* Warto spełniać marzenia, warto iść do przodu, nawet,kiedy wiatr się zmienia i wieje prosto do oczu. Iść do przodu, szukać w ludziach przyjaźni, dotknąć ich serca, nawet,kiedy jest jak lód. Kiedy drzwi zamykasz, okno pozostaw otwarte, by każdy Anioł, mógł trafić do Twojego serca. *Nie załamuj się..* Czasem są takie dni, a nawet miesiące, kiedy myśli bywaja smutne, a serce wciąż placzące. Ale los się uśmiechnie, wszystko się odwróci, bo wiara w naszym sercu, uczyni cuda. Spójrz dookoła siebie, nie jesteś sam, ktoś jest tam w niebie, i tu na ziemi. Nie ma takiej rzeczy, która złamać Cię potrafi, nieważne co Cię trapi, ktoś zawsze w Ciebie wierzy. *Światło nadziei* Lepszym być, widzieć świat nawet przez łzy, a potem znowu rozdawać nadzieję, żeby spełniły się ludzkie sny. Nie ma ciemności, po której nie wyszłoby światło, nawet jak ono na chwilę zgasło, nie trać uśmiechu na twarzy. Wiele trudnych chwil przed Tobą, życie nie będzie tylko osłodą, nawet jak pokawi sie znowu noc, miej w sobie nadzieję i moc. Przeżyj życie jak najlepiej możesz, pomagaj innym ujrzeć światło nadziei, kiedy sam możesz potrzebować pomocy, bo życie ludzkie zmiennie się toczy.
Magosiu, bardyo piekne te wiersze, właśnie zdechł mi chomik, ja mam angine, wpadłam w jakiś dołek i nie mogę sie z niego wydostać, tak mnie trzęsie ze szkoda gadać,zaraz się kładę , biorę leki- może zasnę? Pozdrawiam Was serdecznie.
Małgosiu oczywiście ,że życzenia mi się podobały i bardzo dziękuję...a wiersze...są wspaniałe...tyle w nich wiary,nadziei,siły...myślę ,że warto je często czytać i uwierzyć,że tak rzeczywiście jest... Himenko bardzo współczuje...gdy moja siostra straciła psa,weterynarz powiedział,że najlepsze to wziąć zaraz innego...bo o tamtym oczywiście sie nie zapomni,ale nowy powoli zacznie dawać radość,nie bedzie się znowu samemu.Trzymam kciuki żeby leki szybko zaczęły działać....a jaką Ty bierzesz dawkę ?
Gość Małgosia
Ciesze się że podobały się wiersze:) Kurcze ja z tej ekonomiki kuje jak jakis dziecioł;p;p hihihi Himenko wiem co czujesz mi kiedyś rybka zdechła to płakałam strasznie za nią:( Ale później już nie przeżywałam tak jak któraś później zdechła. Iwonko bo one mają dodawać sił mi się bardzo podobają:)
Gość Pogódka
Aguniu, zasłużyłaś sobie bardzo i wiesz o tym, jesteśmy jak dwie połowy, ale ostatnio bardzo mnie wspierałas, chociaż rzadziej rozmawiamy!!! Piekne wiersze, kiedyś pisałam, ale kto pewnie nie pisał... dzisiaj już niedługo mam do wieczora gości i cieszę się, bo ostatnio w kółko siedziałam sama, humor lepszy tylko wiecie co??/charakter jakoś po ostatnich przeżyciach mi się zmienił, jakaś jestem taka....inna... BĄDZCIE GŁOSEM TYCH, CO NIE MÓWIĄ I SPRAWIEDLIWOŚCIĄ TYCH, CO SIĘ NIE BRONIĄ, PAMIĘTAJCIE O SŁABSZYCH!
U Aguni goście,u Pogódki też...u mnie dopiero jutro.Po południu wsiadłam na rower i...........doszłam do wniosku,że stanowczo muszę popracować nad kondycją :)Przygotowania zakończone i zapowiada się miły wieczór...Himeno pamiętam o Twoim samopoczuciu oby się szybko poprawiało !
Gość Pogódka
A ja wczoraj byłam sama w gościach i w pubie na piwku, odpoczęłam sobie, pośmiałąm się, wyluzowałam i chyba było mi to potrzebne po ostatnich przezyciach, pogoda troszkę dzisiaj lepsza, tylko kacyk nie mały BĄDZCIE GŁOSEM TYCH, CO NIE MÓWIĄ I SPRAWIEDLIWOŚCIĄ TYCH, CO SIĘ NIE BRONIĄ, PAMIĘTAJCIE O SŁABSZYCH!
Witajcie! Goście niedawno poszli,było miło,ale czuję się bardzo zmęczona.Teściowa co prawda zrobiła mi niespodziewane wejście to znaczy 2 godziny przed tym na którą się umawialiśmy ze wszystkimi więc ja...zupełnie jeszcze nie gotowa.Ale wzięłam przykład z moich dzieci to znaczy wyluzowałam :)Dałam obiad,a potem posadziłam ją w kuchni ,że możemy sobie pogadać bo ja muszę przygotowywać wszystko...Nawet przyjemnie się rozmawiało, ja sobie robiłam ,pózniej reszta gości...w sumie przyjemny dzień,ale widać każde odstępstwo od monotonii to dla mnie wysiłek bo ledwo siedzę:) Jutro rano urząd,szczepienie ..więc też trochę wrażeń,pewnie zaraz padnę do łóżka:) Ale moje miłe , a cóż to za pustki dziś na forum? Wszystkie dziś takie zajęte czy co...proszę się wiecej starać :))Pogódko super,że miałaś udany wieczór...nie ma to jak wyluzować :)
Gość Pogódka
dzisiaj znowu poza domem cały dzień. ale super, dawno nigdzie nie byłam, co tam u was? aguniu zawodzisz mnie , że nie piszeszq bĄdzcie? gŁosem tych, co nie mÓwia i sprawiedliwoŚciĄ tych, co siĘ nie broniĄ, pamiĘtajcie o sŁabszych!
Gość izabella
Spieszę wraz z ukazaniem sie słonka na niebie powitać Was moje drogie Panie. Aguniu-przemiła Jubilatko-spóźnione,ale z głębi serca wydobyte życzenia Ci przesyłam:przede wszystkim oczywiście zdrowia,wiele chwil radości dostarczanych przez osoby,które kochasz i te ,które są bliskie Twojemu sercu,prawdziwych przyjaciół i otoczenia życzliwego . Iwonko-romantyczna Solenizantko-spóźnione ale również z głębi serca płynące życzenia Ci przesyłam:żeby chwil radosnych nie brakowało w życiu Twoim,lęki opuściły i życzliwości w otoczeniu Twoim nie zabrakło i marzenia żeby się spełniały,oczywiście przede wszystkim zdrowia...... Iwonko- nawet nie wyobrażasz ile radości mi sprawiłaś swoim zawołaniem.... Pozdrawiam wszystkie uczestniczki naszego wątku,zarówno piszące jak i tylko czytające i w tym tak pięknym dniu *Dniu Matki*-mile spędzonego dnia życzę....
Witajcie!Ale się ucieszyłam Izabello ,że napisałaś bo bardzo mi brakowało Twoich postów i zastanawiałam się czy u Ciebie wszystko dobrze ze zdrowiem.Mam nadzieję,że już nas nie zostawisz na tak długo :) Wczoraj dość szybko zasnęłam,rano pobudka po 6 i czuję się trochę jeszcze zmęczona i niewyspana...jednak pogoda piękna,słonko świeci to i energia się musi pojawić.Wczoraj goście podziwiali mały lasek drzew przed balkonem,jaka to przyjemność patrzeć na nie i mieć satysfakcje,że sadziliśmy je z mężem..sosny,jodły,jałowiec,klon,brzozy i bez.Jeszcze kilka lat temu to młode sadzonki,a teraz już tak pięknie wyglądają..smukłe brzozy o białych pniach,rozłożysty klon i zieleniutkie drzewa iglaste.Mogę siedzieć bez końca na balkonie i się im przypatrywać.... Pogódko widzę ,że na całego odżyłaś i bardzo mnie to cieszy:) Himeno jak będzie w porządku komputer daj znać czy jest już jakieś działanie leków i nastrój się poprawia... Krysiu! mój kot wzbudził lekki szok gości wczoraj bo tak jak pisałam przypomina małego pręgowanego tygrysa,rzadko się zdarzają tak duże kocurki :))Nawet został wyszczotkowany żeby się ładnie prezentował :) Aguniu koniecznie się popraw z pisaniem do nas:) Jocker dzięki za zdjęcia, a wczorajszy mms na pobudkę ....super,szczególnie mężowi się bardzo spodobał:) Aga niestety zle się czuje,cały czas ma ból kręgosłupa,ale jeszcze większy kolana,mówi ,że nie może na nim stanąć i od tego pojawiła się też gorączka.Mam nadzieje ,że po długim weekendzie zdecydują się na artroskopię w najbliższym czasie bo przecież to tyle już trwa i się pogarsza zamiast poprawiać... Oczywiście dziś będę zaglądać tu częściej pozdrowienia dla wszystkich :) Małgosiu o Tobie oczywiście też pamiętam,a Klaudia coś nas zaniedbuje :)
No nie doszedł ten wcześniejszy .Napisałam że wczoraj byłam na cmentarzu,na grobie moich rodziców, w m-ci oddalonej 60 km.Lęku panicznego już nie mam ale takie kołowanie,pływanie nie wiem jak to już nazwać.Trudno się tego pozbyć .Było dość ciepło i słonecznie .Dzisiaj jest chłodno i nie ma słonka jak na razie. Wszystkim Mamom /sobie również/ miłego,spokojnego dnia życzę. Pozdrawiam.