Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Hej jestem znow na chwilę. Co u Was sie dzieje kochani? Mam nadzieje, że wszystko wporzadku... . Pogodko serduszko jak zawsze dokucza ale mimo odczucia bolu caly czas cos robie... Tak jest najlepiej caly dzien wsrod ludzi pracowac. Klienci sami juz sie martwia o mnie- niepotrzebnie.Ale jakos ciagne Pogodko staram sie nie myslec o tej chorobie..... Agunia tak polatam sobie do ablacji a potem maly odpoczynek- niestety musowy odpoczynek.......no ale postaram sie jakos na szybkiego wrocic do formy:) Himeno ja jestem typem pracoholika uwielbiam caly czas cos robic i robie. Jacku co u Ciebie? Witaj Iwonko...! Milego weekendu i spokojnego wieczoru Was zycze.... Pozdrawiam....
Gość Pogódka
Witajcie, ja jak zwykle na posterunku, szkoda, że bez wojska Himeny i jej radia....heh jutro więcej pracy niż dzisiaj straszne, normalnie mis ię nie chce, rozleniwiłam się, że hey u mnie narazie w porządku w miarę, nie chodze na terapię, nie mam leków a lęki nie wracają , oby tak dalej wiosna u mnie cuda czyni, zdrówka wszystkim jacku! napewno zaswieci, zobaczysz, ja tez kiedyś myslałam, że do końca życia nie wyleczę sie, i nie wiem jak będzie dalej, ale uczę się doceniac dzień bez lęków, super 3-LETNI KAUKAZ DO USPANIA BO JEGO PANI UMARŁA I NIE MA DOMU!
Dzień dobry wszystkim, zaświeciło słoneczko nareszcie! wczoraj nie mogłam zasnąć nie wiem dlaczego? ale to był pierwszy raz od czsu kiedy biorę keki. Ludzie co się dzieje z Wiki mam obawy i boje się o nią . może dzisiaj się odezwie. Jacku zapewnia Cię że będzie lepiej trochę więcej optymizmu, proszę Cię postaraj się myślec pozytywnie,będzie dobrze,ale dużo zależy od Twojego nastawienia na leczenie i leki. Klaudio szkoda mi Ciebie, ale skoro lubisz tak bardzo oracować, to wszystko jest ok. tylko proszę nie przesadzaj. PogOdko wiesz ,że ja wieczrem teraz nie mogę mieć dyżórów myślę jednak że to się zmieni za jakiś czas. Wszystkim życzę miłego dnia, idzie a raczej jest już wiosna i nam poprawią się humorki.
Witam wszystkich. Ja również już jestem Himenko,ale reszta nadal się nie odzywa.Dobrze że Klaudia napisala,ale nie wiem co z Wiki.Długo się nie odzywa. Dzisiaj pododa taka sobie trochę słońca,trochę chmur,jak na niedzielę palmową mogłobyć lepiej,ale jeszcze dopiero połowa marca,więc co się dziwić. Wczoraj wieczorem nie pisałam,bo byłam na psychoterapii i jak zawsze trochę byłam zmęczona więc nie pisalam. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej niedzieli. Iwonko a co u Ciebie?
Witajcie! ja wczoraj na zmianę sprzątałam i spałam,jedno muszę przyznać...zawsze miałam problemy ze snem teraz przy tych lekach śpię za wszystkie czasy.Dziś czuję się prawie dobrze chociaż gdy pomyślę o spacerze to pojawia się napięcie,ale jakoś dam radę. Klaudio miło Cię znowu spotkać....tak czytam jak się dobrze czujesz wśród ludzi,ja niestety wśród wiekszej liczbie osób mam lęk... Aguniu wiem jak to jest po psychoterapii jak ja wracałam do domu to też czułam się zmęczona to w końcu duży wysiłek psychiczny. Himena i Pogódka dalej w dobrych nastrojach, oby tak zostało na zawsze:)
Witam ponownie. Jak Wam dzień minął,mam nadzieję że dobrze.U mnie spokojnie było,spędzilam niedzielę z mężem i synkiem,byliśmy sobie na zakupach i pizzy.Fajnie było,nie myślałam o chorobie.Szkoda że znowu tydzień się zaczyna,mąż znowu we wtorek wyjedzie i będę sama,ale muszę dać radę. Gdzie się podziewacie,martwię się co u Wiki i reszty,którzy się nie odzywali. Pozdrawiam Was.
Witajcie! ja dziś troche przybita.Rano miałam stresującą sytuację w efekcie czego całkiem zasłabłam.Teraz się trzęse i mam zawroty głowy...kiedy ja wreszcie przestanę tak silnie reagować na każde zmartwienie!Jakoś jestem zniechęcona do wszystkiego,może pózniej mi się nastrój poprawi. pozdrowienia dla wszystkich
Czesc kochani! Dzis wrocilam ze szpitala.Nie jestem jeszcze w doskonalej formie ale coz,takie zycie.Calkoicie zmienili mi leki i biore teraz alprox 20 wczesniej dawali mi asrntre ale zle na nia reagowalam.Dziekuje Wszystkim za pamiec i Iwonce za to ze na wasze prozby pisala co nieco o mnie,mimo tego wszystkiego co sie wydazylo.
Witaj Aga.Niczym się nie przejmuj .Myśl o sobie to jest dla Ciebie teraz bardzo ważne.Tymi bzdetami co pisano na forum nie zaprzątaj sobie głowy. nie warto.Życzę Ci dużo zdrowia i wiary. że będzie dobrze.Cały czas sledziłam forum i czekałam na wiadomości o Tobie.Wracaj szybko do zdrowia.Pozdrawiam.
Witaj Aguś!!! Ale się za Tobą stęskniłam,dobrze że juz jesteś,mam nadzieję że będzie lepiej że z czasem wszystko się unormuje i w koncu będzie lepiej.Zgadzam się z Krysią żebyś nie przejmowała się tym co się wydarzyło,żyj od nowa.Pozdrawiam Cię gorąco i mam nadzieję że z nami zostaniesz.Pisz jak Ci tam było w szpitalu.Całuski.
Pogódko aż mi sie śmiać chce jak zobaczyłam Twój post bo energii to u mnie nic nie dzisiaj więc przesyłaj ile się da:) Pewnie będziesz do pózna, a ja zaraz chyba zasnę..Jutro muszę byc silna i koniec! Aga już wróciła, jasne że do niczego nie wracamy musimy się śmiać znowu jak dawniej,mysleć tylko pozytywnie. Himeno u Ciebie juz lepiej? u Aguni chyba tak sądząc z postu... A gdzie inni? pozdrowienia dla wszystkich