Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pogódka
nie wiem co z Wiki, coś Ty myślę, że jak raz na miesiąc sobie porobimy żarty, to nic nie będzie złego, może jeszcze jeden wątek założę, np.jak śmieją się ludzie z nerwicą..hehe czasami trzeba się pośmiac, nie możemy wiecznie byc poważni i smutni pozdrawiam wszystkich
Widzę ,że humory dopisują,fajnie:) Ja dziś bardzo inteligentnie postąpiłam...najpierw posprzątałam , a potem przyszła mi ochota na przesadzanie kwiatków:) teraz mogę sprzątać od nowa...Z rozpędu wsadziłam już do skrzynki pelargonie bo wypuściły mi korzenie,oczywiście na razie będą w domu.Mieszkam w bloku,a ponieważ bardzo lubię kwiaty mój balkon w lecie zamienia się w mały ogród kwiatowy,robienie coś z roślinami wyjątkowo na mnie dobrze wpływa.Pogódko,Himeno może jednak nie przenoście się do bunkra:))
Gość Pogódka
miło Iwonkio, że jest czynnośc , która sprawia, że nastrój Ci się poprawia, ja mam tak z muzyką i spacerem, koniec siedzenia w domku, muszę w końcu wziąc się za jakąś robotę, wtedy jeszcze miej będę myślała a z tym bunkrem, to dobra zostaniemy, jak nas tak lubicie...heh
No pewnie,że fajnie z Wami dziewczyny,czasem można być powaznym ale czasem fajnie sobie pożartować.Pogódko normalnie się uśmialam z Ciebie i Himenki. Iwonko no to narobiłaś sobie roboty,ale ważne że masz zajęcie,a kwiaty są piękne,też lubię. A gdzie reszta się podziewa,Wiki nie ma i naszych panów również.
Pogódka dziś tak wesoła,że aż się uśmiecham jak piszesz. Aguniu przekazałam Adze pozdrowienia,niestety ona nie czuje się dobrze od wczoraj bardzo boli ją głowa i żołądek,od dwóch nocy nie spała i jest bardzo zmęczona.Mimo to przynajmniej na razie nie zmienia się data jej wyjścia czyli w poniedziałek,jestem pewna że napisze choć o forum nie rozmawiamy,ale przecież dla niej to jak rodzina.
Witajcie Kochani........ Mam chwile wiec sie odezwe, zebyscie wiedzieli ze zyje....... :) Mamt strasznie duzo klientow w salonie. Wiecie kiedy jadlam ostatnio przedwczoraj pizze wieczorem od tamtej pory nic nie jem ..... nie liczac dzisiejszego dnia-rano zjadlam tylko jogurt. W ogole nie mam czasu nawet zeby co kolwiek zjesc! Masssskra!!! W pracy tylko latam od jednej kilentki do drugiej i tak naokraglo..... . Jutro to samo! A co u Was Skarby??? Nawet nie mam czasu zeby przeczytac wasze posty bo muze sie uczyc jeszcze... nic nie poradze. Pozdrawiam Was Kochani i zycze spokojnej nocy. Buziaki:)
Gość Pogódka
oj, himeno, ależ mnie ubawiłaś, suuuperrr! znaczy to, ze dobrze się czujesz i że leki zaczynają działac świetnie, mówię wam wiosna cuda czyni, naprawdę, więcej spacerków a zamiast użalania sie będzie coraz więcej żartów Himena mamy drużynę i zaopatrzenia, hełm, granaty+twój pies, kot i chomik, moje dwa psy , królik, cztery papugi i ryby, choroba przerobię je na piranię i...do boju!!! DO DOMKU ZWIERZACZKI!
Witam wszystkich. Dobrze Klaudio że sie odezwałaś,bo już się martwiliśmy co z Tobą.Widzę że masz duzo pracy,tak pewnie będzie do ablacji,a potem znowu odpoczynek.Pozdrawiam Cię serdecznie i napisz czasem żebyśmy się nie martwiły. Himenko widzę że nadal Cię dobry humor nir opuszcza,to dobrze,trzymaj tak dalej,pozdrowionka dla Ciebie również. A reszta mam nadzieję że również cos dzisiaj napisze.Miłego dnia wszystkim.
Witaj Aguniu- mam dobry nasyruj bo dobrze się czuję naprawdę te leki są dobre, wyciszają mnie i śpię-co kiedyś było niemożliwe, spałam po dwie godziny na dobę i to z koszmarami a teraz śpię osiem godz. i czasami w dzień, jest kolosalna różnica. Klaudia pracuje,aż mi jej żal,Pogódka pewnie robi zakupy napewno poszła po suchary do bunkru,Wiki zagineła w *akcji*, mam tylko nadzieję,że wszystko u niej ok.Panowie chyba sprząyają przed Swiętami a panie biegają po sklepach, a ja siedzę i gram w kulki. Pozdrawiam Cię serdecznie i przesyłam optymizm z mojego serca, oy wszyscy czuli się tak jak ja dzisiaj. POZDRAWIAM WSZYSTKICH Z NASZEGO FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~!!
Gość Pogódka
Himenko, aż się popłakałam, jak przeczytałam, co nam zastąpi twój mąż, no nie mogę.....masz 100% racji, że wcześniej o tym nie pomyślałam, wiesz, że on nadaje na paru falach naraz...heh pozdrawiam wszystkich Himenko, tylko nie po suchary! jak się dzisiaj czujecie?? słoneczko wyszło powinno byc znowu lepiej PO DOMKI ZWIERZĄTKA!
Dziękuję Himenko ten nastrój przyda mi się jak najbardziej i Twój optymizm. Rzeczywiście Wiki gdzieś przepadła,mam nadzieję że dobrze u niej. Bądz zawsze taka wesoła i usmiechnięta,bo miło się Ciebie czyta jak taka jesteś radosna.Całuski.
Gość Pogódka
Gdzie to Wiki się podziała?? a reszta cudem ozdrowiała, że nie pisze? ja w końcu za robotę muszę się wziąc, bo od tego siedzenia jesc chyba mi się nie chce i jestem z tego powodu senna i osłabiona troszkę i taka troszkę niespokojna, ale z takim wojskiem jak moje i himeny ruszam do boju i dalej walczę!!! pozdrawiam 3 - LETNI KAUKAZ DO UŚPIENIA BO JEGO PANI ZMARŁA I NIE MA DOMU!
Widzę ,że humory dalej dopisują:) Jedno jest pewne jeśli chodzi o moje leki...nigdy tyle nie spałam,przespałam 12 godzin!Zakupy zrobione,oczywiście znowu z duszą na ramieniu ze strachu,ale się udało.Ogólnie nastrój niezły,jestem w trakcie porządków co nie zmienia faktu że najchętniej poszłabym znowu spać :) Ale mi szkoda tego pieska Pogódko... Miłego dnia dla wszystkich