Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Himena.do szpitala musisz pójść.Sama wiesz o tym najlepiej.Nie dawaj plamy.Pogódka nie idę na razie na osychoterapię,bo muszę najpierw zaliczyć tego psychologa od współuzależnień. Himeno,czy Twój mąż korzysta z terapii od uzależnień? Violuniu też brałam lorafen.Zmniejszaj dawki.Lorafen biorę teraz doraznie tylko wtedy,gdy zawiedzie hydroxizina. Strasznie mnie dzis*muli*.Chciałabym coś obejrzeć w telewizji,ale przysypiam.Psychiatryczka wprowadziła mi pramolan.Poczatkowo przez 2 tygodnie po pół tabletki,a teraz biorę po całej.Jak myślicie,czy on ma wpływ na spanie?Do niedawna nie mogłam zasnąć,a od dwóch,czy trzech dni cały czas przysypiam.
Dziewczyny ja naprawde nie wiem co sie stalo tutaj!jakies klutnie! Teraz jak przeczytalam POgodki wypowiedz to nie wiem co mam myslec o tym wszystkim.Jest mi przykro.Nie lubie sie klucic i nie chce sie z nikim klucic. Wchodzac tutaj na forum chcialam sie wygadac a przy okazji pomoc innym i nawazac nowe znajomosci.Ja czytam wypowiedzi prawia wszystkich od kad tuytaj jestem i kazdemu chce pomoc jak tylko moge! Pocieszac, wsppierac w ciezkich chwilach!I wchodze na rozne fora i odpisuje i odpowiaam na pytania wszystkim nowym na innych forach. Teraz czuje sie jakas dziwna! nie wiem ale mysle ze cos popsulam a nie chcialam niic zrobic zlego.Bez wyjatku kazdego tutaj polubialam i z kazda osoba dobrze mi sie rozmawaia.Ale czy ja cos zlego zrobilam? niewiem juz sama!placze juz sama a lzy mi leca na klawiature. Niewiem o co w tym wszystkim chodzi w tym zamieszaniu.nie wiem co sie wydarzylo bo mnie przy tym nie bylo. Moze bedzie lepiej jak juz tutaj nie bede wchodzila bo juz cos chyba wywolalam.Dzieki za wszysko.czesc
Klaudio nic nie zrobiłaś zlego,proszę Cie tylko słuchaj tego co Ci serce podpowiada,to co było na tamtym forum dawno zamknięte,to było nieporozumienie ale juz wyjaśnione,nie martw się tym.Nic niez robiłaś tylko Ola nie potrzebnie poruszyła ten temat.My nie mamy nic nikomu za złe,bądz z nami nadal.Pozdrawiam.
Nadal możesz z nami pisać i tam gdzie chcesz,jesli lubisz to forum to pisz,jeśli lubisz inne to też pisz,ale nie myśl że my coś złego chcemy,też chcemy pisac z kimś żeby kogoś pocieszyć i podtrzymać na duchu,wcześniej tam pisałyśmy,ale nadal potrzebujemy się komuś wyrzalić i robimy to tutaj,bo tam raczej nas nie chcą,mamy swoje uczucia,zostań z nami jeśli chcesz.
Klaudio! to mnie obrażono i oceniono, ale były osoby co przeprosiły i dla mnie po sprawie, nie chcę już wracac, nie o ciebie chodzi, napisałam tylko, że jesteś inteligentna i sama wyciągniesz wnioski. bądz na forum u nas i tam , przecież jedno drugiego nie wyklucza, nie będę cię jednak namawiac, chociaz nie o ciebie chodziło , tylko ola wspomniała o tobie, ja cię oceniłam,że sama wiesz co zrobisz.dośc kłótni, jesteś tam, ok, bądz też z nami, też ok, nie wiem , dlaczego nie możesz byc tam i u nas równocześnie, mnie to nie przeszkadza, a przecież to ja jestem pokrzywdzona, więc nie pytaj tylko tu bądz, tam też. tu masz nas, tam inne osoby, które również cię wspierają. i tyle a pisaniem głupot w ogóle nie zawracaj sobie główki. czekam na wiadomośc o samopoczuciu twoim, dziewczyny na drugim forum pewnie też, pozdrawiam, śpij dobrze
także nie przejmuj się, wtedy jest zle jak jeden drugiego przeciw trzeciemu namawia, u nas tak nie ma, pomimo błędów każdy wsparcia potzrebuje, my tu dziewczyny tam i tyle nie myśl, że któraś z nas chce cię namówic na zmianę wątku, u nas napewno nie, bądz na dwóch, dziewczyny też napewno tak nie zrobią, przemyślały, i tyle, pozdrowienia z obu wątków nerwicowców
witam serdeczniwe wszystkie moje *Mróweczki* czy mogę WAS tak nazywać? no i mamy chyba jednego *Mrówkarza* tak mi się zdaje że to jest M Wiki kochana moja mój mąż nie chce chdzić na żadne terapie bo uważa że mu są one nie potrzebne trzy lata temu to jak sam chciał to pojechał na detox aż do Lublina ale i sam z tamtąd uciekł z tym że prawie przez dwa lata nic nie brał bo tego chciał widział że ja stanełam na nogi o własnych siłach i sama sobie świetnie bez niego poradziłam i nadal twierdzę że lepiej by mi było bez niego ale jest bardzo trudno wyjść z takiej sytuacji
Witaj Himeno.Mój mąż wcześniej też nie chciał podejmować żadnych terapii.Przez pół roku spotykał się z grupą AA,ale stwierdził,że to nie dla niego,a alkoholizm ja mu wmówiłam.Kieruje firmą i ma odpowiedzialne stanowisko.W tej grupie ,z którą sie spotykał byli prawie sami bezrobotni,którzy mieli za sobą leczenie szpitalne i trochę inny bagaż doswiadczeń.Nie pasował do nich pod względem intelektualnym(tak uznał).Nie pomyślał wówczas,że końcowy efekt picia dla wszystkich jest taki sam.Wczesniej,czy pozniej wylądują w przysłowiowym rynsztoku. Himeno,próbuj znowu z nim rozmawiać,Jesli chcesz zostać z mężem,musisz o niego walczyć.Takie jest moje zdanie.Znam problem nałogu doskonale.Ty,podobnie jak ja, jesteś współuzależniona. Apropos mojego wczorajszego pytania...Czy po pramolanie chce się spać?Biorę 3 razy dziennie po tabletce.Wczesniej nie przyjmowałam.
Witam Was z rana. Ja Ciebie też witam Himenko,mam nadzieję,że częściej będziesz do nas zaglądać,pozdrawiam. Wiki co do pramolanu to nie brałam,ale tak na początku może być,żę może dzialać nasennie.Ja jak miałam zwiększoną dawkę swojego lekum,tez chcialo mi się po nim spać,ale tak było do momentu zanim organizm się nie przyzwyczaił.Poczekaj troszkę może to minie,a jak bardzo Ci będzie przeszkadzać powiedz dla swoje doktor.Pozdrawiam. Pogódko Ty pewnie w pracy,trzymaj się.
Jeszcze jedno,Himeno...Ty miałaś pójść do szpitala.Chodzi tu o położenie się,czy jakieś badania?A w ogóle napisz , jeśli oczywiście możesz,coś więcej o swoich chorobach.Drastyczny temat...ale gdzie masz tego raka?Może nie taki diabeł straszny. Agunia,Klaudia,blue sky nie odzywacie się...Pogódka i Violunia pracują...Ja też zaraz bedę wychodzić.Idę do corki,pózniej rehabilitacja,obiad,psycholog i będę dopiero około siódmej.Zatem do wieczora.Życzę Wam spokojnego dnia.
Wiki ja kiwdyś brałam ten lek ale on działa różnie raz usypia ainnym razem nie bo to zależy od psychiki brałam też tisercin on usypia i jest moim zdaniem lekiem niebezpiecznym bo jak mi go podawakl to spałam całymi dniami a potem chdziłam jak otępiała i już go nie wezmę nigdy zresztą skończyłamz lekami już jakiś czas temu
Witam z rana. Himenko Ciebie również pozdrawiam,mam nadzieję że będziesz częściej do nas zaglądać. Wiki co do pramolanu,to nie brałam,ale tak może być na początku brania większej dawki że może dzialac nasennie.Ja tak miałam kiedy miałam zwiększoną dawkę,ale to mija jak organizm przyzwyczaji szię do leku.Jeśli będzie Ci to przeszkadzac to powiedz dla swojej doktor.Pozdrawiam. Pogódko a Ty pewnie w pracy,trzymaj się.
Hej dziewczyny: Wcoraj jakos dziwnie sie poczulam jakbym miala wybrac tylko jedno forum a ja nie chce tego robic i nie zrobie. przywiazalam sie tutaj do wszystkich i wszystkie lubie.Wchodze na rozne fora ,nieraz pisza starsi ludzi i im im opowiadam.nawet jesli nie znam sie bardzo na ich chorobie to wchodze na internet i czytam i odpisuje przyokazji mam wieksza wiedze.i lubie tak robic. ja nie naleze to jednego forum tylko do wszystkich i chce zeby tak bylo dalej. Uwazam ze nie robie nikomu nic zlego.Zycze dobrego dnia wszystkim.Pozdrawiam
witam cię Aguniu jak się czójesz ? bo ja okropnie odpowiem teraz Wiki na zadane mi pytanie mam raka jajnika złośliwy jest skurczy byk ale teraz jestem po operacji i tylko jeżdzę sobie co jakiś czas na badania na Ursynów na razie nie jest konieczna chemioterapia on sobie śpi tylko że w każdej chwili może się obudzć i zaszaleć a do szpitala to miałam się położyć na serce bo coś tam nie gra jak potrzeba mój mąż już sobie poszedł chyba naprawiać samochód nie wiem bo na razie z nim nie rozmawiam
Witaj Klaudio,mam nadzieję że będziesz się tu też dobrze czuła,ciesze sie że jestes z nami,a o całej sprawie zapominamy,a Ty oczywiście pisz gdzie lubisz.Pozdrawiam Cie i ciesze się że jesteś. Himenko,no to Ty masz rzeczywiście poważne problemy ze zdrówkiem,dbaj o siebie.Mam nadzieję że dobrze będzie u Ciebie,trzymaj się.
Witam Klaudio!przeczytaj mój post do ciebie, na poprzedniej stronie, dobrze? absolutnie nikt nie karze ci wybierac, to byłoby świństwo! pisz do nas, na drugim wątku do dziewczyn i jest ok. Każdy potrzebuje wsparcia i tyle, ma byc tam, gdzie dobrze się czuje, jeżeli w twoim przypadku, znaczy to, że tu i tam to bardzo dobrze, że czujesz się wszędzie rozumiana, naprawde. jak u ciebie zdrówko dzisiaj?ja zaraz znowy wychodzę , piszę, żeby się przywitac. Himenko! naprawdę cię złoję, idziesz do szpitala i koniec, kropka, sama cię tam siłą zaciągnę! Wiki, znowu sprawa się rozdmuchała, ale ja zakończyłam temat a inni wracają, mnie to wkurzyło, może niepotrzebnie, też mam nerwy, piszą, że przeze mnie rozbolał jedną osobę żałądek, a ja to kto?człowiek bez nerwów? Agunia! witaj , co tam u ciebie? jak zdrówko, czasami nie mam już nerwów, znowu mam doła, nie wytrzymuje czasami, padam i się podnoszę.