Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

No witam Was wieczorkiem,ale dzisiaj dzień jakiś przymulający,ja już musialam się zdrzemnąc po 16-tej tak mnie zmuliło,chyba przez tą pogodę. Hej Pogódko widzę że wrócilaś,zapracowana mocno jesteś,ale jak piszesz - praca pomaga nie myśleć. Witaj Klaudio jak tam Ci dzionek mija? Wiki dobrze że masz tego psychologa,ja sama korzystam z psychoterapii i jestem zadowolona,bo to dzięki niej stanęłam trochę na nogi,no i oczywiście leki tez pomogły. W piątek mam nastepną wizytę u psychiatry,zobaczę co powie.Pozdrawiam wszystkich.
Dziołchy witom Wos. POGÓDKO- jestek ze Ślonska a tak naprowda to ze Bierunia jest to miyndzy Tychami a Oświecimiem. Napisz mi jak se radzisz bez lyków jak od nich odłaziłaś. Bo jo niy umia łodstawić tego cholernego LORAFENU. WIKI-mosz racja teroski skończyłak szyć piyknie ze lubisz ślonsko gwara to mie bydziesz rozumieć. AGUNIU- jo niy jestek górolka ino ślązoczka z Bierunia. Kurde dziołchy co z ta HIMENKA mysla ze sie za wczas załamuje zas mysli o przezutach,jo na jej miyjscu poszlabych do psychiatry moze on by jej w tym pomógł. Niy wiym czy ona juz niy była. HIMENKO- piszesz ze juz tak duzo w zyciu przeszłas człowiek potrafi b. duzo przejsc nie załamuj sie wiecej optynizmu dasz rade napewno. To tela na dzisioj ida nyny [spac] byda jutro wiczór. PA PA.
violuniu! zawsze chciałam jechac do Oświęcimia, liyeratura obozowa to moja ulubiona, naprawdę. Jak sobie radze?po prostu odstawiłam i tyle, nie twierdzę, że nigdy nie wrócę, bo tak nie można, ale zaczęłam inne życie, naprawdę...praca, spacery, ale pracy dużo, żeby nie myślec i spacery, świerze powietrze działa cuda, a może humavit?zioła, które brałam na włosy i paznokcie**?to zawsze zioła, może one?nie wiem, mam siłe walki , naprawdę, teraz doopiero jak wszystko izdie pod górkę widzę jakim jestem człowiekiem...silnym, BO MUSZĘ
Gość violunia36
Pogódko od mojego domu to tylko 6 km do Oswecinia ale szczerze to nie lubie tamtedy przejezdzac . Na wiosne spróbuje stopniowo odstawiac to swinstwo moze ni sie uda tyz jestek silna baba. i mysla ze dom rady. Kurde niy lubia spacerów ale roboty to mom od groma chodza tyz na basyn tam sie naprowda dobrze czuja. HIMENKO CO Z TOBA- CZEKAMY NA CIEBIE.