Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Hej Ja różnie, ostatnio mam masę stresu i niepokoi mne ciśnienie jest w granicach 150/100...I nie mam kiedy iśc do lekrza, pracuje po kilkanascie godzin w kółko, bo jest to dla mnie ważne, wręcz boję się wizyty u lekarza, że da mi skierowanie do szpitala, a na to sobie nie mogę pozwolic,,...i tutaj dziwne, każdy ma karty chipowskie ., u mnie tego nie bylo, musze sobie wyrobic...ach, dziwne to wszystko....
Witaj To nieciekawie, bardzo mi przykro z tego powodu:((( Słuchaj a nie myślałaś, żeby wejśc na innego typu leki, albo chociaz spróbowac psychoterapii??? Napewno by pomogła , po co sie męczyc, jeżeli człowiek nie czuje się lepiej???/ Trzymaj się, pozdrawiam serdecznie
Witam serdecznie wszystkie Panie na forum. Przedstawię się Mam na imie Monika i mam 23 lata. Obecnie mój lekarz rodzinny przepisał mi hydroxzinum i właśnie się dowiedziałam ze ten lek na dłuższą metę nie zdaje egzaminu. Od kilku dni szukam psychologa u którego mogła bym zacząć terapie ale jak na razie dno. Tak się zastanawiam czy mój lekarz rodzinny nie powinien mnie wysłać na badania. Bo on sam stwierdził że mam nerwicę po tym jak mu opisałam co się ze mna dzieje + stany lekowe. I po tym jak rok temu miałam atak i byłam przez dwa tygodnie na zastrzykach jakieś witaminy i rozkurczowe. napiszcie co o tym myślicie. Pozdrawiam serdecznie
oczyszczajcie organizm ziołami ja chorowalam 6 lat i dzis żyję normalnie--czytajcie ksiażki zielarskie --poznacie swoj organizm jak działa i funkcjonuje ale to trwa dlugo zanim się oczyściciei zregenerujecie zacznijcie od nerek i watroby - powodzenia
Witam. Moniaa spróbuj znaleźć psychologa w powiatowym ośrodku pomocy rodzinie. Takie ośrodki są w większości miast i tam psycholodzy dyżurują caly tydzień i oczywiście jest to pomoc bezpłatna, tylko trzeba poszukać. Ja zanalazłam tak swoją psycholożkę.
Witam serdecznie! Ależ dawno Was nie czytałam, ale miło, że zaglądacied tu jeszcze:) Małgosiu! Co u Ciebie, jak się czujesz??? Niektórych autorów ostatnich postów nie znam, ale miło mi powitac w naszym gronie:))) Pozdrawiam wszystkich serdecznie, postaram się bywac częściej:)))