Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Adam

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Aleksandra
Polecam Katowice i pania dr nauk med. Jolantą Biernat z Ochojca. Trzeba z nią w sprawie echa rozmawiać na wizycie. Ona wykonuje go wyłącznie na dobrym sprzęcie więc w rejestracji tego nie ustalisz. Jest świetną echografistką Gabinet : UNIMEDul. Korfantego 5 wejście od Piastowskiej 2 obok apteki 032/209-12-51 Na wizytówce mam , że przyjmuje razem z dr hab. n.med. Krzysztofem Gołbą. Ja korzystałam z porady pani dr i jestem zadowolona. Niestety w Zabrzu bardziej znam kardiologów dzieciecych. Pozdrawiam.
1. jak raz terminy na ukg ustala sie wlasnie w rejesracji(chyba jestem najbardziej zorientowana, bo tu pracuje)i wykonywane sa nie w gabinecie a w naszej pracowni. 2. gabinet wcale nie nazywa sie unimed, tylko REVITAL (tak tez nazywa sie nasza pracownia), na szczescie chociaz adres sie zgadza. Prosze nie wprowadzac w blad skoro do konca nie jest sie pewnych niektorych faktow.pzdr
Ola- reklamujesz czyjś gabinet- i jeszcze dostajesz za to po głowie! Jezusicku co za czasy- dziwnie ostre to oburzenie- widziałam je też w innym wątku. jescze jakbys pisała coś diedobrego...... pozdrawiam z wirówki , do której wpadłam miesiąc temu a ona wciąż przyspiesza./ Madzia
Madziu, nie biore sobie tego do serca. Bo niezaleznie kto to pisze, ja nie podałam nic niezgodnego z prawdą. W pierwszej chwili sądziłam, że to konkurencja, ale skoro się wyjaśniło, ze nie, to już nic nie rozumiem. A panią doktor i tak polecam, bo jest świetną echografistką i specjalistą. Madziu, ty wiesz, ze trzymam kciuki. Pzresyłam ciepłe mśli. Odezwij się jak znajdziesz chwilkę. Pozdrawiam Ola