Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kłucie w sercu po stosunku

Gość tome

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ostatnio podczas uprawiania seksu zaczęło mi robić duszno,po stosunku kulo mnie serce i miałem wysoki puls.dodam ze mam 18 lat i pierwszy raz mam takie coś,poszłem do lekarza ten powiedział ze to nerwica (jestem b.podatny na nerwy,trzęsą mi sie dłonie) zapisał tabletki na uspokojenie.Objawy ustąpiły jednak po 3 tyg.podczas masturbacji znów zrobiło mi sie duszno i zaczełem sie denerwować,serce mnie nie kuło,bylem bardzo zdenerwowany i nie mogłem sie uspokoić co to może być.?
tomek moim zdaniem ty na prawde masz nerwice. ja tez mam nerwice od wielu lat i w nocy potrafie sie obudzic z powodu strasznego kolatania serca a za chwile mam wrazenie jakby mi stanelo... to jeden z wielu przerazajacych objawow nerwicy. zacznij to leczyc poki czas bo pozniej bedzie za pozno trzymaj sie pozdrawiam

Nie onanizujcie się ludzie to powoduję depresję, zakwaszenie organizmu, nerwicę poprzez utratę składników mineralnych (magnez, potas, cynk) internet to paskudztwo !!! idźcie do lasu, nad rzekę, gdzieś w spokojne miejsce... wyciszcie się pogadajcie o swoich problemach ze sobą samy ze swoim wyższym JA! on was wysłucha....