Gość Amadea Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Czy WPW jest przeciwskazaniem do posiadania prawa jazdy? Ja dzis bylam na badaniu lekarskim o pani doktor chce mi przyznam prawko na razie na 3 lata, chyba ze przyniose zaswiadczenie od kardiologa, że wpw nie jest przeciwskazaniem i wtedy dostane bezterminowo. W poń. Idę właśnie do kardiologa i chciałabym się dowiedzieć czy ludzie z wpw mają bezterminowo przyznawane prawka? Dodam jeszcze ze nigdy nie straciłam przytomności/świadomości Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sebcio Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 a po co sie przyznawales ze masz cos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Amadea Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 No właśnie sama nie wiem. Tak dla formalności. Myślałam, że to nie będzie miało żadnego wpływu, ale chyba kardiolog mi da zaświadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi