Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 21 lat.poł roku temu urodziłam córeczke.w okresie swiat miałam problemu z sercem kłucia wokół.teraz juz to mineło lecz pojawiły sie inne objawy tj.złe widzenie nie wiem czy to przez to ze mam problem ze wzrokiem czy przez to ze mam zawroty głowy.czuje ciagły ucisk w skroniach i troszke na czole.dretwieja mi czasem rece juz nie wiem co robic...boje sie ze jestem ciezko chora ze zostawie moja córeczke;( pomozcie prosze dodam ze miałam trudne dziecinstwo i przez ostatnio rok spadło na mnie sporo obowiazków ostatni rok studiów-dziennie dom dziecko i działalnosc gospodarcza.czy moze mi ktos pomóc?
Witam. Zastanawiam sie z kąd u was te wszystki pomysły? Najlepiej to wmowcie dziewczynie chorobe i tez bedzie dobrze, Nie uwazacie ze najpierw powina pojsc do lekarza i to jemu opowiedziec co je dolega? Kłocia ktore odczuwa to najwyklejsza kolka sercowa ktora jak wspomniała juz mineła a pozostała czesc objawod moze miec rozne podłoze np. zatoki i ta nadczynnosc tarczycy? Ja was przeprasza,ze to napisze ale zanim komus doradzicie to zastanowcie sie co piszecie bo tylko komus mozecie zaszkodzic a Ty droga Sandro poprostu udaj sie do lekarza i to on sie zdefinuje twoje objawy i zleci badania bo sie dziewczyno tylko wykonczysz takimi domysłami. Podrawiam ;))
witam...znowu tu jestem...moje objawy znowu wróciły...teraz sa to najczesciej dusznosci i zawroty głowy....ostatnie pół roku było dla mnie koszmarem..mój Tata zginął w wypadku samochodowym..od tamtej pory dopadaja mnie te objawy co jakis czas...w miedzy czasie robiłam badania które zlecił m lekarz tzn...mocz krew...poziom hormonów tarczycy okulista ekg....wszystko było ok..teraz po smierci Ojca dopadaja mnie straszliwe mysli...nie moge sobie z nimi poradzic..boje się ze mi sie cos stanie....nie mam na nic ochoty..a kiedys....było zupełnie inaczej...prosze pomózcie...