Gość Marcel Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 {podbijam w oczekiwaniu na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marcel Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Witam ponownie, obecnie waże 110kg przy wzroście 178 cm, moje łydki podudzia są grube mają ponad 50cm w obwodzie jestem prawie pewien że to nie jest normalne, z czym to może być związane ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marcel Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Pomoże ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marcel Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Pomoże ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maria Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Z otyłością ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maria Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Lub od brania leków , które może zatrzymują wodę w organizmie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marcel Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Byłem prywatnie w zeszłym roku u kardiolog i powiedziała mi że miażdżycy podudzia nie mam że jest nieduża opuchlizna że jest niewielka także nie wiem co o tym wszystkim myśleć te łydki są strasznie grube prawa ma 51cm w obwodzie kiedy w udzie jest 69cm obwodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maria Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Marcel , nie wydziwiają , zmierzyłam swoją łydkę i udo i mam 40 do 60 i nie mam otyłości a wiec jest 20 cm różnicy jak u ciebie . Schudnij a będzie dobrze , ruszaj się idzie wiosna i lato a tak na marginesie co ma miażdżyca do opuchlizny NIC ! Na forum poza tym nikt ci nie pomoże bo jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marcel Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Moja babcia pracowała kiedyś w laboratorium przy szpitalu i mówi że mam zaczopowane żyły naczynka włoskowate i dlatego takie te łydki są grube Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marcel Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marcel Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Podbijam w oczekiwaniu na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Babka Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Też mam taki problem i nikt nie pomógł jak do tej pory!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi