Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica, badania w porządku

Gość Kuba

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. przed 2 latami (minelo dokladnie 1 rok i 9 miesiecy) wyladowalem na pogotowiu z szybka akacja serca i cisnieniem 180na110. EKG ok. Bylem wtedy poza miejscem zamieszkania. Wrocilem do domu (Lublin). W szpitalu dali mi holter cisnieniowy. Wyniki byly slabe wiec zrobila mi ordynator UKG. Nic zlego wszystko wrecz idealnie. Potem zaslabnalem w szpitalu wiec zostaliwi mnie na dluzej. Rentgen, hormony, badania krwi,usg,holter ekg,wiele razy ekg. Potem po miesiacu znow tam wyladowalem. EKG ok. Kazala mi isc do psychiatry bo nie mam chorego serca. Mowila to sama ordynator. potem bylem pare razy na ekg. Teraz bolalo mnie pary razy serce. Poszedlem do specjalistki ogolnej w mojej przychodni. Osluchala itd. EKG dobre. Powiedziala ze po takim czasie w moim wieku nie ma mozliwosci zmiany jakiejkolwiek bo choroby sie tak szybko nie rozwijaja. EKG w swojej karierze mialem ponad 10 razy. CIagle sie stresuje bylem u wielu psychologow psychiatrow. Teraz do warszawy jezdze sie leczyc. Dostalem Rispolept i Asentre.
Witaj Kuba! Z tego postu wynika że dopadła Cię nerwica jak wielu z nas..Piszesz,że chodziłeś do wielu psychologów,dlaczego?Miałeś pecha do złych specjalistów czy przerywałeś nie zakończone terapie? Zazwyczaj psychoterapia bardzo pomaga,ale trzeba ją przejść do końca,niektórzy chodzą kilka miesięcy,inni kilka lat.Musi się dotrzeć do przyczyn które wywołują nerwicę bo inaczej nic nie da.Od jak dawna zażywasz te leki?Wiesz,że na ich działanie trzeba trochę poczekać,one się kumulują w organizmie i wtedy jest efekt.Pozdrawiam,trzymaj się i pisz