Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dziwne ciśnienie, szybkie męczenie się i uderzenie krwi do mózgu

DaRek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich mam takie pytanko a raczej takie objawy czy mogli byscie napisac co moze byc nie tak :] A wiec: 1.cisniemam zawsze ok 130 /65 czasem 55 lecz wczoraj mialem 127/ 45 serio nowet moj tata mierzyl czy nie jest czasem zepsuty z pulsem tez jest roznie jest taki jak mu sie podoba xD. 2.szybciej sie mecze o duzo i nic mi sie nie chce 3.wczoraj jechalem autobusem i takie nagle jak by to opisac tak jakby krew mi uderzyla do glowy BARDZO MOCNO alboo JAKBY ODPLYNELA sam nie wiem wiem ze myslalem ze trace swiadomosc ale sie ocknelem i tak mialem wczoraj dzis jest dobrze 4.czasem mnie miejscowo tak picze w roznych miajscach chwilowo i punktowo. 5.Acha mam 19 lat Musze sie zapisac do kardiologa a moze jeszce gdzies? napiszcie co o tym sadzicie zgory bardzo dziekuje xD
Gość Damiano888
Jak mozesz odezwij sie do mnie na gadu mam podobny temat... wlasnie piecze mnie w roznych miejscach punktowo tez tak jakby trace swiadomosc jak by krewdo glowy nie doplywala dobrze to opisales krotko ale konkretnie. Odezwij sie prosze ===3172689=== to pogadamy ja juz byłem u kardiologa i nic ... serce w porzadku zostal mi tylko neurolog ... aha i mam 17 lat ;]