Gość Piotrek Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Witajcie. Ostatnio robiłem Holtet Ekg. Wczoraj odebrałem wyniki, a wizyta u lekarza dopiero za 2 tyg. Pomożecie rozszyfrować opis? Rytm prowadzący zatokowy o średniej częstości komór 69/min Maksymalna częstość rytmu komór 142/min w godz. 18:30 w przebiegu rytmu zatokowego. Minimalna częstość rytmu komór 42/min o godz. 3:18 w przebiegu rytmu zatokowego. EXV 0/dobę EXSV 1540/dobę w tym pojed oraz para Istotnych zaburzeń przewodnictwa nie było. Obniżenie ST z ujemnym T w III kanale. Pauz powyżej 2, 0 sek nie rejestrowano. Końcówka opisu z obniżeniem st z ujemnym t... najbardziej mnie interesuje. O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość biuregss Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 bierzesz betablokery ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Piotrek Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 1 godzinę temu, Gość biuregss napisał: bierzesz betablokery ? Nie. Od kilku lat tylko tabletki na ciśnienie Lorista Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi