Gość Kamil Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Dzień dobry wszystkim. Miałem tu opisywać swoje boje, ale może kiedy indziej, bo to długa historia. Zamiast tego zadam pytanie: wszędzie tu przewija się temat ćwiczeń oddechowych, które potrafią uspokoić rozszalałe serce. Czy ktoś będzie tak miły i mi powie, co to za ćwiczenia, i jak się ich nauczyć? Będę niezmiernie dzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Francesca Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Hej mi kardiolog powiedzial ze w trakcie napadu tachukardii mozna wziac gleboki wdech i wolniutko wydychac powietrze po trochu (mi nie pomaga) albo wdech, zatkac nos i sprobowac zrobic wydech mocny z nosem zatkanym (to u mnie pomaga od razu uspokoic serce ale przy tych mniejezych tachykardiach bo przy b duzych niestety niewiele daje) Cytuj Odnośnik do komentarza
starma Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 (edytowane) Trudna sprawa Edytowane 29 Marca 2019 przez starma Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi