Gość Sylwia Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Witam serdecznie Nasza córka ma mieć zabieg nieinwazyjny zamykania przewodu Bottala. Dostałam wytyczne -zaświadczenie od hematologa ze nie ma przeciwskazañ do cewnikowania serca. Pytanie czy przed wizytą u hematologa musimy zrobić dodatkowe badania dziecku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa37zToF Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 To powinien powiedzieć lekarz prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Sylwia Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Pani Ewo Po kominku miałam wytczne żeby dodatkowo zrobić krzepliwość krwi i od laryngologa zaświadczenie że córka ma krwotoki z nosa. O hematologu dowiedzialam się po miesiącu z listu. List otrzymałam w piątek i dopiero w poniedziałek będziemy dzwonić żyby umówić sie na pierwszą wizyte. Od tego zależy czy córka będzie miała zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi