Skocz do zawartości
kardiolo.pl

jakie badanie tetniak

Gość MichałbezAmbicji

Rekomendowane odpowiedzi

Chlopie , czy Ty jestes psychiczny , pekniecie tetniaka to jest praktycznie smierc mozna to  wyczytac nawet w necie a jak nie to nawet biorac na logike  , nie  da sie  przezyc bez natychmiastowej interwencji lekarskiej  a jak juz sie uda lekarzom cos zrobic to sie jest na ogol inwalida.

Czy nie mozesz pojsc do lekarza pierwszego kontaktu i zapytac sie , to Ci powie.

Gość MichałbezAmbicji

Dobra to tak po szczerości, 3 dni nie spałem i ćpałem amfe paliłem jak dziki i gigant stress bo akurat byłem w Niderlandach w pracy i była ciężka robota, i jak wracaliśmy z roboty busem to nagle zaczeło mnie tak napierdalać klatka piersiowa i między łopatkami że ja nie mogę mimo znieczulenia amfetminą i tak to czułem, pot mnie zalał męczyłem się aż do powrotu do domu no i jak już tam byłem zacząłem mieć mroczki ból nie przestawał myślałem że to jakiś zawał bezkitu później strach ale taki aż lęk przez zgonem nigdy tego wcześniej nie czułem masakra jakaś, po jakimś czasie dopiero nagle coś jakby mi pękło właśnie w dolnej lewej stronie serca, odetkało ? poczułem ZAJEBISTĄ ulgę i zmianę bólu z duszącego na ostry, oraz jakby coś zimnego mi się rozlało w środku bez kitu jakby ktoś mi wylał na organy wewnętrzne zimną wodę, następnie mi spadło ciśnienie ale tak naprawdę bardzo i serce zaczeło mi bić dużo szybciej po 30-40 minutach się uspokoiło po 3-4 dniach bólu i spania ciągłego, mogłem w miarę działać tylko czułem taki uścisk w klatce który czuję czasami do dzisiaj. to tyle dlatego myślę że to tętniak śmiertelność jest  80 % miałem farta czy co ? co kur** mogło jeszcze być cwaniaki no halo ?

Smiertelnosc jest  100 % a nie 80% jak Ci peknie tetniak i  go nikt nie zatka , wez sie chlopie ogarnij i zacznij myslec  , przeciez w tetnicach plynie krew nie? I co jak moze  byc dziurawa  tetnica , co sama sie zatka?Przecie cala krew by Ci wyplynela , juz bardziej obrazowo nie moge napisac. Amfa wypalila ci dziury w glowie i dlatego nie myslisz , cpaj dalej to nie bedzie 80 % a 100% i zejdziesz z tego swiata na haju .

Pit  moze cos napiszesz , przeciez Ty prawie lekarz , moze nie warto takimi ludzmi sie przejmowac  ale ja niestety sie przejmuje jak ktos na wlasne zyczenie rujnuje sobie zdrowie.Szkoda mi  Ciebie, cienko widze Twoja przyszlosc no chyba ,ze po tym incydencie przyszla refleksja :classic_angry:.

Gość MichałbezAmbicji

NIE NO SKĄD KUR** PRZEZ 20.000 TYSIĘCY LAT EWOLUCJI ORGANIZMU I USZKADZANIA TĘTNIC NAPEWNO ORGANIZM NIE WYKSZTAŁCIŁ ŻADNEGO MECHANIZMU OBRONNEGO. i badanie na enzymy napewno to nie są enzymym które są produkowane w trakcie uszkodzenia układu krwionośnego, jak myślisz tępa dzido dlaczego to badanie wykrywa poprzez te enzyzymy uszkodzenia układu krwionośnego bo mózg widocznie coś produkuję żeby bronić organizm przed śmiercią, śmiertelność tętniaków jest 100 % co kur** pierdoli*** wejdź 50 stron które o tym piszą to pogadamy badania są różne od 60-80 % piszą zależnie od strony z resztą....szkoda mi marnować palce i mózg na tłumaczenie ci tego głupia pi*** i tobie pit..... 

a jeżeli chodzi o syf który brałem głównie amfa i kokaina w NL papierosy i alko to rzuciłem wszystko naraz, i od 4 miesięcy nic nie biorę bo się kur** wystraszyłem tym pęknięciem wtedy mówię takiego strachu to ja nigdy nie czułem..

koka, amfa . papierosy oraz alkohol to najgorsze rzeczy jakie moze serce przyjac. poprzez nadmierna stymulacja i mase toksyn ktore sie dostaja do organizmu serce dostaje ostry wpierdol, wiec nie zdzilwibym sie jakby naprawde cos Ci tam jeblo w sercu xD ja swego czasu jedynie co robilem to zle sie odzywailem, papierosy i energy drinki i tez odczulem to na sercu ze mam gorszą wydajnosc, a co dopiero amfa i koka xDDD nie pozdrawiam

To dlaczego sie nie zapytales lekarki cwaniaku , d...........pe trujesz tu na forum a  jak ktos napisze Ci prawde to obrazasz.

JESZCZE RAZ CI NAPISZE , BYS NIE PRZEZYL PEKNIETEGO TETNIAKA BEZ NATYCHMIASTOWEJ INTERWENCJI LEKARSKIEJ CZYLI MOWIAC TAK POTOCZNIE ZASZYCIA DZIURY. WNIOSEK JEST TAKI ,ZE NIC CI NIE PEKLO , BYLO TO TWOJE TYLKO ODCZUCIE.

Napewno japy nam nie opadna , spokojnie a tak z ciekawosci to co maja do tego enzymy , czy enzymy lataja dziury w tetnicach?

Czlowieku  , nie nakrecaj sie , swira masz totalnego. Jednej rzeczy jestem ciekawa , dlaczego nie zapytasz sie lekarza , to wie kazdy ,ze po

prostu z dziura w tetnicy nie da sie ZYC!!😵

Ogólnie tak bez badania pana ,,Bez ambicji,, stwierdzam na 100% zaburzenia nerwicowe , lękowe i wiele uzależnień. Wszystkie dawki które spożywasz amfy , marychy i alko powodują potężne zaburzenia układu krążenia powodując pogłebienie napadów lęku. Bądź ich Uaktywnienie , co może wydawać się że - Umierasz , masz zawał i tym podobne.. Lecz działając w drugą strone , używki mogą i raczej zawsze Doprowadzają do istotnych zaburzeń rytmu serca.. Czyli reasumując to tak: 

1. Jakbym zrobil ci morfologie i inne badania krwi zapewne są do dupy , jonogram wypłukany itp. Biorąc pod uwage twoje życie jego tryb.

2. Mogłeś mieć w tym momencie kiedy pisałes albo istotne Zaburzenia serca - Migotanie ,Skurcz komorowy , Nadkomorowy bądź tachykardie czy inne tego typu które PRZETRZYMAŁEŚ I MASZ TEGO EFEKT - NIE zareagowałeś dzwoniąc po karetke...

3. W 70% stwierdzam że miałes napad lęku... I zapewne psychiatra już dawno powinnien być u ciebie , przepraszam ty u niego.

4. Tętniak - nie bardzo wiem skąd sobie wkręciłeś słowo tętniak? Tętniak czego ? Serca? Niemożliwe.. Tętniak często bywa Aorty lecz jego pękniecie cie usmierca..tzn nie bede tu pierdolil o tym co i jak ale serio , Zrób EKG wysiłkowe , zwykle EKG to juz wykryje W 100% zmiany w sercu. Do tego robisz Echo serca które w 10000% potwierdzi stan fizyczny serca... Zmiany itp. Do tego Zrób kurwa CRP czułe , OB i enzymy sercowe to wszystko wykluczy cokolwiek sie dzieje badz nie z Sercem. Ogólnie widuje tysiące pacjentów którzy mają zawał bo tak twierdzą a potem sie okazuje - Napad lęku - Nerwica. No takie mamy kurwa czasy. Lecz i naprawde ludzi chorych jest wiele i im chęc do pomocy jest spora..

Wogle kurwa czemu ty nie jestes jeszcze na Pogotowiu ?