Missing Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Po hospitalizacji dostałam skierowanie do Poradni Zaburzeń Rytmu. Czy ktoś mógłby mi polecić dobrą poradnię? Mam 17 lat, zdiagnozowano u mnie podczas 24-godzinnego badania holterowskiego ponad 15 000 przedwczesnych pobudzeń, z występującymi okresami bigeminii i trygeminii. Zanotowano też migotanie przedsionków. Nie umiem teraz dokładnie przytoczyć wyników. Ale potrzebuję jak najszybciej dostać się do dobrej kliniki, bo czuję się coraz gorzej. Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jakubpiotr Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 a skad jestes_ Cytuj Odnośnik do komentarza
bezinteresowny Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Czesc,jesli w warszawie to na grenadierow polecam,byla tam w tamtym roku swietna ekipa,niewiem jak jest teraz,najpierw lepiej zadzwon i sie upewnij. Gdybys potrzebowal nr tel znajde. A jesli chcesz prywatnie,to lepiej nie znajdziesz jak na plowieckiej(fundacja w ktorej przyjmuje,nie od reki niestey,prof.Walczak,najlepszy specjalista od arytmii serca w Polsce).Jest tam duzo b.dobrych kardiologow i pelna diagnostyka. Jesli rodzicow stac,to ja bym sie nie zastanawial. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aaa Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ja jestem ze Śląska, mam 2cm mostek mięśniowy nad LAD. Szukam dobrego fachowca, który konkretnie by się tym zajął. Mam duże problemy z wysiłkiem i nie tylko. Może ktoś doradzi gdzie i kogo szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza
bezinteresowny Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 na czym dokladnie polega Twoja przypadlosc?,2cm mostek miesniowy nad *LAD*,co to oznacza? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aaa Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 LAD to ponoć aorta życia (główna), a mostek mięśniowy to pasmo mięśnia sercowego które przykryło, zarosło tę aortę, tak jakby aorta przechodziła trochę przez serce, a nie jak powinna na nim. Dlatego czasem samo serce (ten mostek) zaciska aortę. Objawy jak przy chorobie wieńcowej. Tak mi to wytłumaczono. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość maciej Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 witam czy kos moze zabieg zwiazany z mostkiem miesniowym na LAD??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi