Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kłucie w okolicy serca, zawroty głowy, duszności i drżenie mięśni

Gość Michal

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jakies pol roku temu mialem dziwne objawy: klucie w okolicach serca, zawroty glowy, dusznosci, pozniej pojawilo sie drzenie miesni. Robilem rozne badania (krew, watroba, cukier) i wszystko bylo ok oprocz hormonu tarczycy. Zrobilem USG i bylem u endokrynologa. Stwierdzono chorobe hashimoto(zanik tarczycy) Biore tabletki od 3 miesiecy i czesc objawow zniknela ale czesc pozostala(lub sie pijawily nowe) obecnie mam: -ciagle uczucie dusznosci -bole w roznych miejscach klatki piersiowej -bole glowy(glownie z tylu) -szum w uszach(czasami) Co to moze byc? Tabletki powinny po 3 miesiacach zadzialac prawda? Zla diagnoza? Czy to normalne w tej chorobie? Moze to jakas nerwica? Dziekuje za odpowiedzi...
Też mam hashimoto ciągłe zmęczenie złe samopoczucie brak koncentracji brak sił bule głowy z tyłu i nad okiem szum w uszach też to mam. biorę letroka100 TSH narazie mam w nornie ale było tak że skakało mimo brania leków. byłam nawet w szpitalu na endokrynologi wykryli torbiel przysadki lekarze mówią że wszystko jest wporządku ale ja nie czuję się najlepiej. deprecha przy rozreguowanych chormonach to pewne wizyty u psychologa są niezbędne ja chodzę pomaga. zrób sobie rezonans przysadki no i bierz codziennie leki. Trzymaj się pozdrawiam :)