Gość Klaudia Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Witam. Wczoraj dowiedziałam sie że jestem w ciąży. Od trzech lat leczę sie na arytmie. Obecnie przyjmuję BISOCARD 5mg 1tabletke dziennie.lecze sie w Irlandii i niestety bardzo ciezkO tutaj o konsultacje lekarska . Muszę czekać gdzieś około miesiąca . Bardzo potrzebuje rady co zrobić ponieważ leku nie mogę odstawić że względu na moje zdrowie , niestety nie jest on dozwolony w ciąży. Co robić? Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
kinaszle Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 ....... Do beta-blokerów, które można stosować u kobiet w ciąży, należą: metoprolol, propranolol, bisoprolol, sotalol.... https://kardiologia.mp.pl/zdaniem-eksperta/wywiady/56273,leczenie-zaburzen-rytmu-u-kobiet-w-ciazy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi