Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica pierwszy raz pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

jestem tu nowa i jak sie dowiedziałam mam nerwice wegetatywna 

biore a właściwie brałam coaxil od 4 maja 

3razy po 1 dziennie nic nie przechodziło chociaż mój psychiatra twierdził ze trzeba czekać i tak minęło ponad dwa i pol miesiąca ( może ze 4 dni były w miarę dobre ) więc zdecydowałam sie zmienić psychiatrę i na wejście dostałam Cital 0,5 tabletki dziennie przez tydzień pózniej cała . Alprox mam brać doraźnie 1 tabletka i hydroksyzyna 1 tabletka jakbym miała problemy z snem . Strasznie sie boje brać tego typu leki nigdy nie brałam nawet antybiotyków sporadycznie ibuprom co robić duszności lęk jadłowstręt ważę już 45 kilogramów co robić pomocy 

W dniu 29.07.2018 o 12:23, Luna2018 napisał:

Witam

jestem tu nowa i jak sie dowiedziałam mam nerwice wegetatywna 

biore a właściwie brałam coaxil od 4 maja 

3razy po 1 dziennie nic nie przechodziło chociaż mój psychiatra twierdził ze trzeba czekać i tak minęło ponad dwa i pol miesiąca ( może ze 4 dni były w miarę dobre ) więc zdecydowałam sie zmienić psychiatrę i na wejście dostałam Cital 0,5 tabletki dziennie przez tydzień pózniej cała . Alprox mam brać doraźnie 1 tabletka i hydroksyzyna 1 tabletka jakbym miała problemy z snem . Strasznie sie boje brać tego typu leki nigdy nie brałam nawet antybiotyków sporadycznie ibuprom co robić duszności lęk jadłowstręt ważę już 45 kilogramów co robić pomocy 

Niech Pani sprobuje akupunkture. Jestem dzisiaj po pierwszymy zabiegu i jest zdecydowanie lepiej Czuje ze żyje a nie się mecze

Proszę sprawdzić po opiniach w internecie ja tak zrobiłam.  Każdy akupunkorzysta powinen pomóc po usłyszeniu objawów.  Mi już przeszło po pierwszymy zabiegu, ale mam zamiar kontynuować bo to niesamowicie relaksuje i uspokaja, całe napięcie  i strach z wewnątrz przachodzą do tych punktów nakłóć- tak to odczuwam.  Szczerze polecam to pomaga!