Gość Adriana Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Witam, szukam dobrego sprawdzonego ginekologa w Częstochowie bądź okolicach. Najlepiej prywatnie. Polecicie kogoś/lub placówkę, gdzie są dobrzy specjaliści? słyszalam troche, że w medycentrum są dobrzy ginekolodzy, ktoś coś wie na ten temat? mam problemy z nietrzymaniem moczu, ale chciałabym też zmienić swojego ginekologa na innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cheria Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Nikogo w Częstochowie nie kojarzę, ale ja z kolei szukam specjalistę, który zajmuje się ginekologią plastyczną. Znalazłem jedną klinikę w okolicach Warszawy https://medifem.pl . Tutaj raczej pytanie do osób, które już korzystały z ich usług. Co możecie mi o nich powiedzieć? Chodzi mi tutaj o jakość usług oraz ceny. Jestem otwarty na wszelkie propozycje. Możecie podesłać inne kliniki. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam i miłego dnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi