Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Plamka na skórze głowy

Gość Bono

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Zauważyłem na skórze głowy, z boku (nad uchem jakoś :P) czerwoną plamkę wielkości ok pół centymetra. Ma w miarę regularny kształt, czerwono-malinowy kolor. Ciężko mi to obmacać dokładnie pod włosami, ale nie wydaje mi się aby skóra była w tym miejscu twardsza czy coś takiego. W lustrze wygląda to tak, jakby plamka była minimalnie zapadnięta w skórę, ale może to złudzenie. Mam przekonanie graniczące z pewnością, że parę tygodni temu tej plamki tam nie było! Zdaję sobie sprawę, że ciężko coś o tym powiedzieć na odległość, jeszcze z takiego opisu:P Dziękuję z góry i pozdrawiam. Spokojnych Świąt.
Jeszcze raz ja. Przepraszam, że tak 2 posty jeden pod drugim, ale przypomniało mi się coś. Pisałem, że plamki nie widziałem wcześniej ale później mi się przypomniało, że coś mnie leciutko, punktowo bolało na skórze podczas snu, gdy opierałem głowę o to miejsce. Było to jakieś parę tygodni temu. Pamiętam, że którejś nocy przejechałem tam paznokciem i wydawało mi się, że to jakaś mała krostka, którą chyba właśnie wtedy rozdrapałem :P Później był spokój. A dziś zobaczyłem wspomnianą czerwono-malinową plamkę.
witam ja mam to samo!!nikt nie wie co mi jest,mialam robione wszystkie badania ,bo podejrzewano włókniaka na czaszce,dostałam blokade w głowe pomogło na jakis czas,ale to wraca w zwiekszonej sile,do tego stopnia ze zadne tabletki nie działaja; a krostka ktora jest wyczuwalna pod palcami puchnie,a razem z nia cala glowa,nie wiem co to jest???prosze niech ktos to cos poradzi