Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Bożena

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze polecam dr Macieja Karcza. Bylam u kilku kardiologow, ale pierwszy raz poczulam, ze jestem traktowana indywidualnie. Doktor Karcz dokladnie zbiera wywiad i cierpliwie tlumaczy bez patrzenia na zegarek. I jesli cos sie dzieje niepokojacego pozwala do siebie zadzwonic.

Gość pacjentadrwojciechowskiej

Pani doktor jest wybitnym kardiologiem, tata trafił do niej właściwie przypadkiem, ale jest jej pacjentem już od jakiegoś czasu i to co mogę powiedzieć, to lekarz z powołania, patrzy całościowo na pacjenta, ma czas żeby go wysłuchać, nie boi się zlecać badań i pewnie dzięki temu diagnoza i leczenie są skuteczne.. a z sercem nie ma szans. Pani doktor prywatnie przyjmuje na Warszawskiej Woli, w przychodni specjalistycznej Prosen, ul. Płocka 17

Gość Wojciechowski Jan

Polecam parę kardiologów dr. Katarzynę Gil oraz dr. Roberta Gila! Niesamowici specjaliści, bardzo mili i życzliwi, a do tego profesjonalni. Obeznani w świecie medycyny z wieloma międzynarodowymi osiągnięcia. Pomogli mi bardzo z moją niewydolnością serca. Czuję się dużo lepiej. Polecam bardzo serdecznie!

Mój ojciec ostatnio był na diagnostyce kardiologicznej w szpitalu św. Elżbiety u dr Cezarego Kępki i chyba pierwszy raz z jego ust usłyszałam jak chwali lekarza. Jest bardzo krytyczny wobec służby zdrowia, więc jeśli tak postąpił to lekarz naprawdę musi być dobry. Poza tym wybrał się do niego na podstawie opinii innych osób i wygląda na to, że jest cenionym specjalistą w warszawie