Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Bożena

Rekomendowane odpowiedzi

Czy można prosić o namiar na lekarza przyjmującego w Instytucie Kardiologii w Aninie, który będzie zajmował się miażdżycą i diagnozowaniem choroby wieńcowej? Wizyty mogą być prywatne, ale byłoby idealnie, gdyby kierował na badania w ramach NFZ :)

Gość mandarynkaa

Ja polecam panią Alicję Solik-Tomassi. Świetna lekarka! Wykryła u mnie wadę serca, podczas gdy inni lekarze nie potrafili jej zauważyć. Do tej pory chodzę do nie ja na konsultację, żeby monitorować sytuację. Pani Alicja przyjmuje w klinice SEP-MED na Hożej w Warszawie.

Ja polecam dr Rafała Kwietnia. To bardzo dobry i kompetentny specjalista, więc są do niego kolejki. Jest konkretny i miły. Miałam ciężkie palpitacje serca, wszystko mnie męczyło. Pan dr zrobił mi wszystkie badania, echo holtera i dał leki po których bardzo mi się poprawiło. Mój mąż jest po zawale i też do niego chodzi. Doktor wysłał go na koronarografię, która uratowała mu życie. dr Kwiecień przyjmuje w Kardio-San na Marymonckiej 34 (na terenie Awfu)

Gość Mariusz76

Ja słyszałem że bardzo dobrymi kardiologami może pochwalić się Szpital Kardiologiczny w Józefowie. Osobiście jeszcze tam nie byłem bo póki co nie ma konieczności ale moi znajomi bardzo sobie ich zachwalali i mają oni też bardzo dobre opinie w internecie. Może ktoś coś wie na ten temat ? Był i może się jakoś ustosunkować ? Hm?

Gość Igor Kwiatkowski

Polecam kardiologa dr. Macieja Zarębinskiego. Jest dokładny, uważny, podał mi praktyczne rady dotyczące nie tylko leczenia ale i samego trybu życia. Byłem u niego w szpitalu w grodzisku mazowieckim. Przyjmuje też w innych miejscach www.zarebinski.pl.

Jakiś czas temu trafiłem do MedicHouse, do dra Panina. Wcześniej nie znałem, chociaż poczytałem o nim to i owo. Pozytywnie mnie zaskoczył. Na serce leczę się nie od dziś, więc też trochę, intuicyjnie i z doświadczenia, wyczuwam, kiedy lekarz wie, co robi i jak jest zaangażowany. U tego lekarza i jedno, i drugie widać :) Jest ok.

Gość Maciej78945

Polecam Kardiologów z kliniki Cardio Team, a w szczególności Dr n med. Aleksandrę Czepiel, której byłem pacjentem. Jestem niezwykle zadowolony ze współpracy z Panią Doktor. Badania również miałem robione w tejże klinice (echo serca, holter) szybko i na miejscu. Mam nadzieję, że pomogłem, mogę jeszcze linka podesłać w razie czego http://cardioteam.pl/dr-n-med-aleksandra-czepiel.html. Pozdrawiam

Gość basia12345

Ja mogę polecić doktora Bronisława Bednarza, przyjmuje w poniedziałki popołudniu w CardioTeam na ulicy Cichej 5. Doktor zdiagnozował u mnie zespół preekscytacji (WPW), (miałam nagłe ataki szybkiego bicia serca)obecnie jestem już po zabiegu i regularnie chodzę do doktora na kontrole

Gość AdriannaW

Tez polecam dr Bednarza z cardioteam. Bardzo profesjonalny lekarz i do każdego podchodzi w indywidualny sposób. Mój ojciec jest tam stałym bywalcem, bo ma wstawiony rozrusznik. Opiekuja sie nim na najwyższym poziomie! Warto zainwestowac w taką troske o jego serce.