Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Bożena

Rekomendowane odpowiedzi

Część ja jezdze do warszawy na banacha do tego szpitala bo mam zanik mieśni i nan tez wszczepiony stymulator lecze sie u doktora pieniaka najlepszy specjalista od stymulatorow w polsce w ogole uwarzam ze w tym szpitalu sa bardzo dobrzy lekarze widzialem tam tez przychodnie wiec mozna isc i popytac mysle ze napewno pomoga pozdrawiam
Najlepszych jest kilku/kieruje sie opiniami znajomych oraz wlasnym doswiadczeniem/ 1.Prof.WALCZAK z Instytutu w Aninie/super specjalista od ablacji/ 2.Dr.Michałkiewicz w szpitalu wojskowym na ul.Szaserow/specjalista od ablacji/ 3.Dr.Romiszowska z Lux Med /specjalistka od profilaktyki/ Zdrówka życzę!!!!!!!!1
A ja Polecam: Pan. Prof. Franciszek Walczak - Instytut Kardiologii w Warszawie - Anin, P.Dr. Ewa Bujnowska - Centrum Kardiologii Anin ul. Płowiecka 37 P.Dr. Ewa Szufladowicz - Instytut Kardiologii w Warszawie Anin, przy ul. Alpejskiej 42 oraz Centrum Kardiologii Anin przy ul. Płowieckiej 37 P.Dr. Edward Koźluk - Szpital Kliniczny Akademii Medycznej w Warszawie - Oddział Kardiologiczny - ul. Banacha 1
Polecam bardzo Dr Piotr Szymański przyjmuje w Instytucie Kardiologii w Aninie a prywatnie w Centrum Kardiologi Allenort (Warszawa) (także echo serca) i w Szpitalu Medicover, Warszawa, wykonuje echo serca i konsultuje - specjalizuje się w wadach serca i echokardiografii .
Z czystym sumieniem mogę polecić doc. Mirosława Kowalskiego z Instytutu w Aninie. Jest świetnym specjalistą, o ile nie najlepszym, dlatego też jemu powierzyłam zdrowie mojej mamy. Prywatnie przyjmuje w w kilku przychodniach, ale ja polecam jego gabinet na Pruszkowskiej- bardzo krótki czas oczekiwania na wizytę i co niezwykłe- wprost *nieograniczony* czas dla każdego pacjenta.
Gość sebastian31

Witam, czy moze ktos zna aktualny kontakt do Pana Piotra Gryglasa? gdzie przyjmuje prywatnie. Ponizszy nr tel jest nieaktualny ----------------------------- > taki jest chyba aktualny > Prywatny Gabinet Lekarski Piotr Gryglas > Międzynarodowa 48 lok. 51 > 03-922 Warszawa > woj.: mazowieckie > tel.: 22 6171377 > fax: 22 6171377 > Pozdrawiam, > Piotr Szymański, kardiolog -----------------------------

Mam wrazenie ze p. P. Gryblas chyba juz nigdzie nie przyjmuje pacjentow... Nigdzie nie mozna znalezc kontaktow do Niego :( *Witam, czy moze ktos zna aktualny kontakt do Pana Piotra Gryglasa? gdzie przyjmuje prywatnie. Ponizszy nr tel jest nieaktualny ----------------------------- > taki jest chyba aktualny > Prywatny Gabinet Lekarski Piotr Gryglas > Międzynarodowa 48 lok. 51 > 03-922 Warszawa > woj.: mazowieckie > tel.: 22 6171377 > fax: 22 6171377 > Pozdrawiam, > Piotr Szymański, kardiolog