Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ankieta dotycząca jakości życia z rozrusznikiem serca

Gość Marysienka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marysienka

Drogie Panie i Panowie! Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie poniższej ankiety. Zebrane informacje posłużą mi do oceny jakości Państwa życia po wszczepieniu rozrusznika serca Otrzymane dane wykorzystam w opracowaniu części badawczej pracy licencjackiej pod tytułem „ Rozrusznik serca – jakość życia po jego wszczepieniu”. Udział w ankiecie jest anonimowy i dobrowolny. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQStdCW8HpO4XhnaThAQypYzpGMbN12RlVbYwXGyM8193uYg/viewform?c=0&w=1

Gość rzemieslnik

Mam rozrusznik od 8 lat i w zaden sposob sie nie ograniczam. W ciagu tych 8 lat nie zauwazylem aby cokolwiek mialo wplyw na dzialanie tego urzadzenia. zadne maszyny elektryczne lacznie z spawarkami i plazmowymi maszynami do ciecia metal, kuchnie idukcyjne itd nie powoduja ograniczen. Jet to Talos SR firmy biotronic.

Witam,😊 Moj rozrusznik Vitatron serii G zaprogramowany jest na min 55 uderzen i w dzien i podczas snu a zdarza się ze pulsometr tzn Galaxy watch active2 pokazuje nizszy puls spoczynkowy tzn w nocy podczas snu np 49 a w dzien podczas leżenia bez ruchu np 52 lub 54 a po najmniejszej aktywnosci nie spada ponizej 55,dziwne moze on odczytuje ze organizm nie potrzebuje az 55 uderzen i zezwala na nizszy zakres ? Jak mam to zrozumieć bo na kontroli urządzenia wszystko jest okej.

Pozdrawiam.