Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Czy to nerwica?

Gość Aska91

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Zacznę może od tego ze pierwszy obiaw pojawił sie u mnie około 2 lata temu. Oczywiście wszystkie badania i diagnoza wada serca Asd2(nigdy nie miałam żadnych obiawow związanych z sercem) do tej pory. Z dnia na dzień czuje się gorzej, boje się ze któregoś dnia albo coś się stanie albo się nie obudze😐 Może napisze trochę o tym co się ze mną dzieje: najgorsze są zawroty głowy mam je bardzo często, mroczki przed oczami widzę jakieś czarne punkty mam ich *pełne oczy*, jak patrze na czyste niebo mam wrażenie ze pada śnieg (strasznie mnie to stresuje), następnym przykrym obiawem jest kołatanie i przeskakiwanie serca (biorę leki), zatykanie i piszczenie w uszach, często drżenie nóg i ból rąk. Pewnie o czyms zapomniałam ale te objawy są moją codziennością, miałam już chyba wszystkie możliwe badania i wszystko jest ok, oprócz tej dziury w sercu która mi zamkną za pomocą cewnikowania tzw. Parasolka. Dodam że mam 26 lat i strasznie mi się z tym żyje i nie wiem kto mógłby mi w tym pomóc. Czy to nerwica? Czy to ta wada serca? Może ktoś ma podobne problemy i mógłby coś napisać za co będę bardzo wdzięczna. Dziękuję za poświęcony czas