Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Straszny ból serca

Gość Damian Wieczorek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Damian Wieczorek

Witam. Nazywam się Damian i mam 21 lat (22 rocznikowo ) Od bardzo długiego czasu mam dosłownie zniszczone serce i nie tylko, konkrente zacząłem ćpać tak porządnie pod koniec 2015 aż do lutego 2017 bo niestety los tak chciał że byłem głupi i zboczyłem na złą drogę. Łącznie ok. ponad 200g dopalaczy zazwyczaj 3-4g jednorazowo tzn w ciągu „ dnia/nocy” tzn: mefedron, 3mmc, 4cmc, alfa pvp, kokaina, amfetamina i chyba wszystko co się dało wciągnąć nosem i zostało wymyślone przez człowieka. No i jeszcze się okazało że mam taką chorobę jak WPW, arytmię. Do tego tona stresu, bo pracuje jako ochroniarz w klubie od 4 lat 2x w tygodniu piątek/sobota od 20 do 4:00. Przez co serce też cierpi. O układzie nerwowym nawet nie wspomnę przez te wynalazki które wciągałem.A 9 komornikach których mam na głowie już nie wspomnę. I tu moje pytanie : bo ja stosuje xanax i relanium, i to mi strasznie pomaga na wszystkie moje psychozy, bóle, miałem rozcięta rękę, 40 szwów, wrak człowieka ale pomimo tego w miare dobrze się trzymam bo mam mocne geny. Pomaga mi to na serce też (xanax, relanium). Ale. Moje właściwe pytanie brzmi czy : stosując takie dawki jakie ja biorę ( ok 60 mg alprazolamu dziennie i 100-200 relanium ) pomijając moją narkotyczną przeszłość, może przez to mnie też serce boleć od takich dawek tych leków? Dodam, że jak się czasami uda mi totalnie wyluzować i nie stresowac, bo mam tyle psychoz / chorob pscychicznych od tych dopalaczy że chyba nie ma tylu na świecie przynajmniej jeszcze rozpoznanych, to jest normalnie wszystko ok, serce pracuje tak jak gdyby nigdy bym nic nie ćpał. I kolejne pytanie : czy jest jakiś lek, który jak działa mniej wiecej jak alprazolam i relanium działa stricte na serce? Tak że je „ rozluźnia, daje mu „ masaż „ , ulgę? Byłbym wdzięczny za każdą okazaną pomoc.

Gość Damian Wieczorek

Dodam jeszcze, że od jakoś ponad ygodnia jestem strasznie zmiennocieplny od kiedy zacząłem przyjmować aż tak duże dawki tych lekow. Ciagle jest mi zimno/gorąco, czuje się jak by taki ciagle przezebiony.

Co moge jeszcze dodać, że tak naprawde źle zaczęło sie dziać z sercem jak w sytuacji naprawde niedowyobrazenia jak np. wciągnąć kreskę w kiblu policyjnym przed wejsciem na rozmowę z policja za handel narkotykami i nagle złapać złą faze. To było po tym jak zrobiłem 2,5g amfetaminy , serce dosłownie jak by mi latało w pralce. Tak jak by ktoś wrzucił ziemniaka do pralki , i logiczne że będzie ruszał się według ruchów pralki. I do teraz czasami mam tak, że serce nie „ stoi „ w miejscu tylko tak jak wtedy tylko już dużo mniej „ rusza „ w lewo prawo tył góra. Tak jak by chciało się gdzieś wyrwać. No i może to mieć związek jeszcze z tym, że mam cholernie powiększone 3 migdałki od ponad roku, a wiadomo że migdałki mają koleracje z sercem.