alex220 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Jestem 38 laikiem i w ubiegłym roku w czerwcu przeszedłem silną zatorowości płucną, stan był krytyczny dzisiaj jest dobrze biorę lek Pradaxa. Moje pytanie kieruje co do powrotu do pracy, pracuje jako spawacz czy praca na tym stanowisku będzie miała jakiś zły wpływ na moje dalsze zdrowie. Z góry dziękuję za odpowiedźi pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
malinowy_chrusniak Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Zawsze możesz poszukać spokojniejszej i mniej obciążającej pracy po silnej zatorowości płucnej, którą przeszedłeś. Może warto pomyśleć nawet o zmianie branży bądź w ogóle o przebranżowieniu się? Ostatnio sam znalazłem robotę tutaj - http://www.praca-dealerbmw.pl/, więc może i dla siebie coś znajdziesz. Powodzenia i poważnie - nie forsuj się! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi