Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość asia

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc nazywam sie asia i mam taki maly problem bardzo czesto boli mnie glowa zadne leki mi nie pomagaja bylam juz u wielu lekarz i na wielu badaniach ale i tak nic nie wykryto.czasem musze siasc i odpoczac zeby sie nie przewruci czy ktos wie co mi jest jak ktos ma taki sam problem co ja to niech napisze prosze pomurzcie pozdrawiam asia.
Organizm woła o pomoc! Ten ból jest zbawienny(!). inaczej nie wiedziałabyś, że coś złego zaczyna się dziać. Proszkami farmaceutycznymi tylko zlikwidujesz ból, ale nie wyeliminujesz przyczyny.Proponuję oczyścić organizm i wspomagać go składnikami witaminowomineralnymi. 0501 232 804
asia a moze masz bole migronowe ja kiedys to mialam i jezeli nie zazylam lekow przeciwbolowych to pozniej zaden lek nie pomagal mosialam szalikiem zwiazac glowe jak tylko wytrzymalam i w ciemnym pokoju po poprostu zasnac spruboj jezeli tak masz to migrena atego sie nie wykryje
Od jakiegoś czasu mam okropne bóle głowy, 2 tygodnie temu dopadła mnie okropna migrena i wysoka temperatura. Nie potrafiłam nawet wejść po schodach. Do tej pory mam takie dolegliwości jak codzienne bóle głowy, ogólne zmęczenie, zawroty głowy, czasem rano budzę się nie czując prawej ręki. Robiłam badania, lekarz stwierdził, ze to nawrót jakiejś choroby układu moczowego, ale wydaje mi się to zupełnie bezsensu;/ Jutro ide znowu do lekarza i po odbiór kolejnych wyników. Poprosze go o skierowanie do neurologa, bo dolegliwości z głową nie można lekceważyć..
Gość malgorzata
oczywiscie ze nie wolno bagatelizowac tych dolegliwosci,dziwie sie tylko czemu rodzinny od razu nie dal skierowania tylko sam sie wzial za leczenie czegos o czym pojecia nie ma,bo to raczej on ma ucisk moczu na mozg. neurolog napewno da skierowanie na tomograf i wszystko sie wyjasni,tylko zeby nie trzeba dlugo czekac,ale sa wakacje wiec tak sobie mysle ze moze sie uda szybko to zalatwic,czego szczerze zycze,bo sama doswiadczam czasami takiego bolu ze tylko mocne obwiazanie jej chusta daje troche ulgi,mnie tomograf nic nie wykazal,dostalam co prawda leki na migrene ale one mi nie pomagaja,co nie znaczy ze u ciebie bedzie tak samo,zawsze to lepiej znac przyczyne i sie dokladnie przebadac. pozdrawiam
Rowniez mam takie bóle glowy ,czesto konczy sie wymiotami , zadne legi nie pomagaja , nie moge sie skupic ,a jak zamkne oczy to jeszcze gorzej , wiec nawet ze spaniem wtedy nie jest za dobrze . Bole trwaja czasami od rana do wieczora i pozniej przez noc , jesli sie nie uda zasnac to moge tak do rana . Co to moze byc ?

Mnie zawsze boli głowa po prawej stronie, też często budzę się ze zdrętwiałą, obolałą ręką.Do tego ciągłe zajady, zmęczenie, zawroty.zamierzam iść po weekendzie do lekarza, bo mąż mówi że to za długo ciągle te bóle. w ciąży przezcałe9miesięcy za to nie miałam ani razu bólu głowy...

Ze swojego doświadczenia to mogę polecić do domowej kuracji MagnetON MAX. Jest to generator pola magnetycznego i też fal Schumanna. Kompleksowa terapia przy trudnym do usunięcia bólu, czy trudno gojących się ranach. Ja to kupiłem jak przechodziłem rekonwalescencję po zerwaniu wiązadeł.