figaindyjska Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Witam, Rok temu zdiagnozowano u mnie tezyczke utajona wynik dodatni. Odczuwalam mrowienia dloni, stop, okolic ust, napady leku, stres, nogi i rece jak z waty, wrazenie, ze sie chwieje, ogolna slabosc ciala, dziwne uczucie jakbym nie czula rak i nog. Zanim dotarlam do tej diagnozy odwiedzilam wielu lekarzy i zrobilam mnostwo badan. Wszystko w normie poza badaniem na tezyczke. Przyjmuje magnez solgar 2 razy dziennie i co drugi dzien witamine D 1000 jednostek. Magnez wapn witamina D wyniki w normie. Mimo to dalej zle sie czuje. Ciagle te mrowienia, mam wrazenie, ze sie przewroce. Juz nie wiem co robic. Jak sie tego pozbyc, co robic. Chce normalnie funkcjonowac a to mi odbiera chec do zycia. TSH glukoza tez w normie. Wszystko zaczelo sie 2 lata temu po urodzeniu dziecka. Prosze pomozcie, nie znam osoby z takim problemem, a lekarze rozkladaja rece albo komentuja, ze taka przypadlosc i trzeba z tym zyc... Cytuj Odnośnik do komentarza
Znawcatematu Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Witam A prześwietlenie kręgosłupa było,albo czy wcześniej były jakieś urazy głowy albo szyi.Gdyż uszkodzenie kręgów nie musi być duże i da takie objawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość figaindyjska1 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Nie robilam przeswietlenia, nie mialam nigdy zadnych urazow ani glowy ani kregoslupa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi