Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból oka promienujący do czubka glowy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam we wrześniu ub roku.mialam kilka ataków paniki .poszlam do psychologa ,internisty oraz psychiatry wszyscy postawili diagnozę nerwica lękowa.od tamtej pory raz jest lepiej raz gorzej. Męczy mnie jednak isc duzo roznych somatow. Najnardziej dokuczliwe ostatnio jest kwestia wzorku i bólu prawego oka,a dokładniej ból oczodolu i jak mocniej zamrugam boli mnie i ten bol jakby promieniuje do czubka glowy,mam.tez od dluzeszego czasu wrazenie ze tym prawym okiem nie ogarniam tego co widze .tzn widze nim ale to takie uczucia jakby to oko nie było moje, jakby bylo *nieczynne* (nie wiem jak to określić ).miewam również uczcuie zapchanego ucha również po prawek stronie. Co to moze byc? ? Zatoki, nerwica czy moze jakis guz?

Najlepiej idź wieczorem na ostry dyżur do szpitala na okulistykę Tam cię zbadają od ręki i moze sie wyjaśni.....nie czekaj na ,,po swiętach**.W szpitalu są świąteczne dyżury i od razu cie zbadają, tylko nie mów,ze masz to np. od tygodnia.Powiedz,ze stało sie nagle, bo obsługują tylko NAG ŁE przypadki.Zadzwoń na 999 i spytaj w którym szpitalu maja dyżur.Tam maja wszelkie info.trzeba sobie jakoś radzić- powiedział baca zawiązując but dżdżownicą.