Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mobile holter zamawiał ktoś?

Gość kormoran

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kormoran

Zastanawiam się czy nie zamówići chciałbym poznać opinie. Czy płaci się jakoś dodatkowo za kuriera? no i jak mam odesłać ten holter bo nic o tym nie jest napisane. Sam mam iść na poczte i odesłać czy coś takiego? Działa to jak normalny holter czy ma jakieś ograniczenia?

Sam przychodzi do domu po 24 godzinach i odbiera? :P kardiolodzy traktują poważnie wyniki takiego holtera? czy on jest typowy czy jakiś mniej wiarygodny albo coś? bo wydaje się niezłą opcją szczególnie cenowo wychodzi lepiej niż u kardiologa bo im więcej dni tym taniej. Długo się czeka na dostawę?

Wlasnie sobie siedze w takim holterku od piątku. Bardzo fajna sprawa ja już noszę któryś kolejny teraz Ten wziałem na 10 dni. Bardzo wygodny, szybki, dyskretny. W Warszawie biorę z kardiosystem. Jest to urządzenie 3 kanałowe, ale wystarczające dla lekarza. Ja jestem pod opieką dr.Pawła Derejki i on mowi, że tego typu holter jest wystarczający. W badaniu elektorfizjologicznym i tak będą robić mapę elektryczną serca. ps. z ciekawostek będzie w tym roku testowana nowa elektorda mini-max zaprojektowana przez prof. Sebastiana Steca. To takie 3 w jednym i jest szansa, ze ablacja stanie się jeszcze prostsza, szybsza i skuteczniejsza.