Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica - czy na pewno?

Gość moni2572

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie widze ze na pogode nie tylko ja narzekam ale i wszyscy tutaj mnie od 2 dni kręgosłup boli ze tragedia zginac sie nie moge ani spac nic nie moge zrobic narazie to mam załąmanie podejrzewam ze jestem w ciązy a dopiero zaczełam leczenie co ja zrobie jak odstawią mi leki boje sie ze te lęki sie na silą mam juz dosc nie wiem co mam robic trzymajcie sie ..pozdrawiam
Mateusz zadnego skierowania nie potrzebujesz,po prostu idziesz i sie zapisujesz nic wiecej.Ja czekam na swoja wizyte bardzo.Wczoraj znowu musialam jechac na pogotowie z kolanem,robili mi kolejna punkcje i okazalo sie na zdjeciu ze w kolanie jednak cos jest.Ciekawe czemu na wczesniejszych nie bylo widac?Lekarze musza sie dogadac bo trzeba przyspieszyc zabieg i to jak najszybciej,tak mi wczoraj powiedzial na pogotowiu.Moze we wtorek bede cos wiedziec bo ide do swojego ortopedy.Tym razem bol jest inny i boli mnieod kolana w dol razem ze stopa,nie moge chodzic to jest najlepsze,a p/b tabletki nie pomagaja.
Gość krystyna 3
Witam Jestem u was poraz pierwszy i podobnie jak wy borykam się z nerwicą i nie tylko mam problemy z kręgosłupem szyjnymi z tego powodu okropne zawroty głowy ale już sama teraz nie jestem pewna czy te zawroty głowy to wynik zniekształconego kręgosłupa szjnego czy poprostu nerwicy choc lekarze cały czas mi mówią że te zawroty głowy są od kręgosłupa nosze 2 godz dziennie kołmierz ortopedyczny i troszke pomaga ale nie jestem do końca przekonana czy tak jest znam wiele osób które trż mają problemy właśnie z kegosłupem szyjnym i nie mają takich zawtotów głowy wiec już sama nie wiem 2 lata temu miałam robioną tomografie komputerową głowy własnie pod kątem tych zawrotów i nic to badanie nie wykazało zastanawiam się tylko czy przy nerwicy mogą być takie zawroty czy ktoś z was tak ma jeśli możecie to napiszcie Pozdrawiam
witam Was! ja troszkę nie na temat, mianowicie chciałam zapytac Was czy miewacie takie ciągłe uczucie zawrotów głowy w postaci bujania się, zapadania, nierówności podłoża itp? ja nie moge spokojnie przejśc pare metrów, badania w normie ale czy zawroty z nerwów mogą byc az tak silne??? takie dziwne uczucie, nasila sioę mocno w silnym lęku,bądż w ruchu wtedy czuję jak oczy mi tętnią, serce wali no i własnie się zapadam, pozdrawiam
Gość krystyna 3
Co mogę więcej napisać jestem też niskociśnieniowcem nieraz mam ciśnienie 90 na 60 brałam leki na poniesienie ciśnienie w tej chwili nie pamiętam nazwy tego leku ale po nim ciśnienie owszem podniosło się ale ja za to zle się czółam widać organizm mój jest już przyzwyczajony do niskiego ciśnienia mam też arytmie serca ponoć łagodną tak mówi mój kardiolog przy tych zawrotach głowy jestem słaba okropnie nie wychodzę wtedy z domu bo tak jak pisze Inseska wydaje mi się że idę gzygzakiem i że za chwilkę wpadne w dół albo się przewróce to jest okropne 2 lata temu przebywałam w szpitalu na neurologi tam stwierdzili że te wszystkie objawy są niestety od kręgosłupa ale ja już sama nie wiem Pozdrawiam serdecznie A zapomniałam dodać że leczę się też na nerwice lękową której najprawdopodobnie nabawiłam się przez tą arytmie której się kiedyś bardzo bałam
witam.Jestem tu pierwszy raz.Byłam u neurologa też z zawrotami głowy i zaproponował mi badanie przepływu krwi w tętnicach szyjnych,narazie się nie zdecydowałam.Mam przepisany lerivon,czy ktoś z was może brał takie tabletki?boję się ich brać,wogule nie lubię tego uczucia co się czuje po zażyciu psychotropków.
Ja nadal mam problemy z cisnieniem,skacze raz w ta,a raz w ta.Juz lepiej jak jest niskie,albo wysokie wtedy wiadomo co robic,a tak to musze miec ciagle przy sobie i jedne i drugie leki.Poza tym problemy ze spaniem sa nadal,juz mam dosc,bol oczywiscie nie ustepuje.
Gość krystyna 3
Witam serdecznie Kosiopejko a czy ty coś masz na te zawroty głowy chodzi mi o leki czy jakieś masz ja na początku brałam FLUNARIZINE troche pomogła ale teraz już nie pomaga brałam też MEMOTROPIL i też nic mnie sie wydaje że chyba mi już nic na te zawroty nie pomoże i musze się z nimi tak męczyć bo już sama nie wiem czy to od ciśnienia czy od kręgosłupa a może od wszystkiego po trochu to staje się czasami nie do zniesienia nie moe sobie nic zaplanować bo jak wstanę to nie wiem czy będe chodzić gzygzakiem czy prosto ach co zrobić. Pozdrawiam wszystkich serecznie
Witajcie. Chyba zapeszylam, ze sie lepiej czuje, dzis sie czuje fatalnie wstalam z taka trzesawka w srodku, ze szok, do tego boli mnie brzuch i zle mi sie oddycha, juz nie mowie o dretwieniu rak . Upal mam straszny ja przy otwartym oknie ale nic nie chce przejsc, sniadania nie jadlam bo nie mam ochoty, pije miete mam nadzieje ze chociaz troche pomoze czuje sie taka slaba jakbym miala zaraz zemdlec. Jeszcze jestm sama w domu to dopiero mi sie wszystko nasila, wiem ze nie powinnam sie nakrecac ale nie moge przestac myslec ze zaraz zemdleje. Krysiu ja nic na to nie bralam na cisnienie tez nie wiem jakie teraz mam. Mateusz jak masz okazje to idz do psychologa jeszcze przed wyjazdem za granice, bo w obcym kraju jeszcze bardziej sie mozesz czuc zagubiony wiem co pisze. Agus mam nadzieje, ze w koncu u Ciebie bedize dobrze i napisz co Ci lekarze powiedzieli. Pozdrawiam.
do ineska 01. a następna dawka będzie już lepsza? czy twoja mama też nie radziła sobie z lękiem? ja już sobie nie radzę,tymbardziej że jestem po tzw. traumatycznych przeżyciach,nie wiem jak mam z tego wyjŚć,doszło do tego że boję się wychodzić z domu i boję się sama być w domu,a niestety moje życie się zmieniło że zostałam własnie sama jeżeli chodzi o osoby najbliższe mojemu sercu.przestałam chodzić do pracy,wogule jakoŚ tak nie radzę sobie.a boję się brać tego lerivonu,po każdych tabletkach żle sie czuję.
Witam wszystkich,bardzo dawno tu nie byłem, u mnie sie sporo zmieniło,po dostaniu leków co nieco sie poprawiło,i zaczołem wkoncu pracowac i w miare normalnie funkcjonuje,martwi mnie tylko nadal to,ze drżenia mięsni przy ruchach nieznikły w najmniejszym stopniu nawet;(((((((((((((( pozdrawiam serdecznie
witajcie dawno mnie nie było byłam zabiegana a teraz to jestem załamana nie wiem co mam myslec nic mi sie nie chce własnie sie potwierdziło ze jestem w 7 tygodniu ciąży pewnie leki mi odstawią a ja dopiero zaczełam leczenie nie wiem jak to teraz bedzie co z moimi objawami dosyc ze teraz mam mdłosci jestem senna to jeszcze boje sie ze wrócą objawy nerwicy .....i niewiem czy dam se rade na samą mysl jestem zmęczona .... boje sie czy przez to ze brałam leki moje dziecko bedzie zdrowe od smierci mojego brata moja siostra była w ciąży i okazało sie ze nosi dziecko martwe teraz ja sie boje jak to bedzie ....pozdrawiam was.....