Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica - czy na pewno?

Gość moni2572

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich, mam niektore objawy co wielu z was czyli oslabienie,*kamien* w zoladku,bol miesni,serca,ucisk w klatce i oczywiscie niepokoj o wlasne zycie, ale mam zle wyniki tzn.OB wynosi u mnie 42 czyli jest podwyzszone i mam w organizmie za malo magnezu i nie wiem czy to tez nerwica?lekarz ogolny tak stwierdzil bez zadnego badania...nawet nie wyslal mnie do psychiatry malo tego--nie zyje w stresie,jestem szczesliwa, wychowuje dwoch raczej spokojnych synkow w wieku 3i 4,5 lat...czy ktos moze z was tez mial zle wyniki krwi i OB przy nerwicy?ponoc mam nerwice lekowa..
jestem Aga,jestem postaram sie więcej pisać.ostatni tydzień był dla mnie bardzo ciężki,wszystko przez siostre,ach kiedy ona przyjdzie po rozum do głowy to niewiem.nabawiłam sie tylko silniejszej nerwicy lękowej i żołądkowej.Aguś Ty przynajmniej leczysz się u specjalisty i szukasz ratunku gdzie śię tylko da a ona ma to daleko w tyle.dlatego Cię za to podziwiam.napisz prosze jutro bo chyba będziesz mieć wizyte u lekarza z tym kolanem,pozdrawiam wszystkich serdecznie,
Witajcie :) wiecie co dziewczyny jak czytam, ze Was tez boli kregoslup to zaraz mi lepiej nie znaczy to, ze sie ciesze ze Was boli ale wiem ze to znowu te nerwy robia swoje i ciesze sie ze nic wiecej raczej to nie jest :) ja dzis sie czuje normalnie nie za dobrze nie najgorzej, kurde ostatnio cos zle widze zamazuja mi sie literki glownie jak ogladam telewizor ale to chyba przezto z siedze za duzo na kompie msze to ograniczyc :/ Aska 100 ja Ci nie mge pomoc bo ja mialam dobre wyniki krwi, moze kto iny bedze wiedzial. Agus napisz jak tam u lekarza bylo, pozdrawiam Wszystkich papa.
Witam!!!! Ja wczoraj bylam prywatnie u kardiologa, tak dla własnego uspokojenia i wiecie co?, dostalam taki atak nerwicy w poczekalni jak zobaczylam tłum ludzi ze czym predzej musialam wyjsc, zaczelam sie niesamowicie cale trzesc, serce mi sie doslownie przewracalo i walilo jakby mi mialo wyskoczyc, zaraz oblewaly mnie 7 poty i zaczelo mi sie robic słabo, nawet nie wiedzialam ze mne tam to cholerstwo az tak dopadnie, mowie wam tragedia ,widzialam ze az ludzie na mnie zwrocili uwage bo wszyscy spokojnie siedzieli a ja musialm chodzic tam i spowrotem bo mi nie dalo siedzieć albo wychodzic z poczekalni, dobrze ze bylam z moją mamą , a najgorsze jest to ze u lekarza mialam caly czas taką trzesawke ze nie mogl mi nawet EKG zrobić ech..... wszystko tam bylo poruszone , przyspieszony puls itp, no ale powiedzial mi ze serce mam w porzadku i ze to co mi sie dzieje to nic od serca, czyli jednak to wszystko ta CHOLERNA NERWICA :( Pozdrowionka dla wszystkich :)
witam chcialabym sie dowiedziec czy moje objawy moga oznaczac nerwice!!od dluzszego czasu spedzam czas na szpitalach i lekarzach robia mi rozne badania z powodu zaslabniec zawrotow glowy niskiegi cisnienia nieraz drzenia!!w badaniu eeg mam czynnosci napadowe czyli padaczke!!lecze sie takze na migrene!!moje zycie jest dosc powiklane mam g2dzieci i wychowuje je sama ale na ogol wiode spokojne zycie wszystkie negatywne emocje wyladowuje!!czy moze to byc nerwica!!??
Hej Mirando ja miałem tak samo jak ty pare dni temu,bo musiałem isc do lekarza po antybiotyk bo jakąs rope mam nad zebem,jak weszłem do poczekalni tak nimogłem usiedziec,było mi duszno,brak powietrza,jak drze cały czas tak wtedy z ogromna siłą,serce tez chcialo wyskoczyc,i 3 razy wychodzilem z osrodka iw chodziłem:/,tak jak ty tez odwiziłem swego czasu kardiologa i robiłem echo, i wszystko z sercem git,niestety chyba musze isc do psychiatry po jakies leki,bo sama terapia niepomaga,a moje objawy mnie wykanczaja fizycznnie i psychicznie:/ostatnio sie tak czulem zle ze nawet do psychologa nie dałem rady dotrzec:/ myslicie ze leki to dobry wybor????? niektórzy mowia ze tak,ale ja sie boje ze bede jakis oszołomiony i wogule do kitu po lekach:(:/i niebardzo wiem juz co robic.
Adrian , radze Ci sie udac jednak do psychiatry , naprawde , przepisze Ci odpowiednie leki i bedziesz mial spokoj z tymi cholernymi objawami, nie boj sie , faktycznie to są przewaznie psychotropy bo psychiatra takie przepisuje ale nie obawiaj sie uzalenienia on bedzie wiedzial jak to powoli odstawiac , ja juz rozne leki bralam i to dosc dlugo i jakos odstawialam bez problemu. Na poczatku leczenia fakt moze byc roznie , zalezy jaką dawke Ci przepisze ( bo to zalezne od nasilonych objawow), ale wcale tak nie bedzie ze bedziesz oszołomiony , no moze troche senny i ogolnie zmniejszona koncentracja ale to na poczatku samym a pozniej juz ok bedzie . Ja zazywam te leki jezdze samochodem i nic sie nie dzieje. Takze radze Ci wybierz sie ,bo to typowe objawy nerwicy. Pozdrawiam :)
Czołem moi kochani.Bardzo ,ale to bardzo przepraszam za swoją nieobecność.Tak się złozylo ze miałam full rzeczy na glowie.Odkąd zaczęłam chodzić do pracy to jakoś mało czasu mam na wszystko.Dzisiaj się denerwowałam bo mój synek pisał test kompetencyjny dla trzecioklasistów.U mnie ogólnie jakoś leci.Raz lepiej raz gorzej.Odką chodzę na psychoterapię to zaczynam jakoś inaczej patrzeć na różne rzeczy.Dzisiaj jestem troszkę poddenerwowana,czuję jakiś wewnętrzny niepokój.Oby nie było gorzej.A co u Was?Maju,Aguniu ,Kasiopeju??????
Witajcie :) teraz mam troche czasu :) u mnie dzi dobrze rano bolalo mnie w klatce piersiowej, ale juz jest lepiej. Agus przykro mi z powodu Twojego kolana :( dobrze chociaz ze do Zakopanego jedziesz, oby tam wszystko dobrze poszlo bede trzymac za Ciebie kciuki :). Adrianie Miranda ma racje idz do psychiatry jak sobie nie radzisz a teraz przynajmniej jakies leki ziolowe sobie kup. Anuleeczko poczekaj jak bedziesz miala wszystkie wyniki co powiedza lekarze. Maju jak milo widziec ze napisalas na forum :) a gdzie Moni??? Pozdrawiam Wszystkich pa.
Witajcie u mnie jak narazie dobrze mam prawdziwa wiosne za oknem wiem ze u Was pada ja tak mialam pare dni wczesniej. Adus zgadzam sie z Moni wiem ze narazie jest Ci ciezko ale nie zawsze tak bedzie i musisz w to wierzyc a nie sie zadreczac i negatywnie myslec jak czlowiek mysli caly czas negatywnie to potem tak u Niego jest bo podswiadomosc dziala tak jak jej kaze swiadomosc musisz myslec pozytywnie. Wszyscy musimy chociaz wiem ze nie jeden raz jest tak w zyciu ze nic sie czlowiekowi nie chce ma dola i nic go nie interesuje ale kurcze trzeba zyc nawet jesli mamy te okropna nerwice ktora nas psychicznie nie raz wykancza nie mozemy sie jej poddac pozdrawiam Wszystkich i zycze milego dnia.