Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica - czy na pewno?

Gość moni2572

Rekomendowane odpowiedzi

Gość moni2572
Dobry wieczór kochaniutcy.Bardzo przepraszam że teraz jestem tak rzadko,ale wybaczcie.Pelno zalatwiania różnych spraw.A to badania ,a to wizyta u lekarza,no i trzeba zająć sie domem.Jestem ciekawa czy ja ze wszystkim dam sobie radę.Kasiopeju,jak porządki w domku,zrobione?Maju jutro podam Ci mój numer GG.A co do naszych synkow,to rzeczywiście niedługo zaczną umawiać sie na randki.Będziemy synowe wybierać,hihihihhi.To dopiero będzie jazda.A co u naszych chlopców?Czemu się nie oddzywają?Bartku,Jarku co z Wami????
Witam post gdzieś wcięło ta doba będzie okropna dla sercowców ciśnienie atmosferyczna do jutra rana zleci o 30hPa a taki dobowy spad to rekord. Jutro ciśnienie ma się utrzymywać w granicach 970-980hPa dla mnie to mordęga pewnie będę nie do życia całe szczęście ,że wolna sobota.
Witajcie wszyscy, Jarku u mnie nie wiem jak tam z cisnieniem atmosferycznym, ale pogoda jest okropna zimno, mokro i dalej pada :( ja sie nawet dobrze czuje tylko cos mnie kluje od rana jak wstalam w lewym boku na brzuchu i w ogole ta flegma nowu powraca juz nie wiem co mam z nia zrobic :( ale tak po zatym samopoczucie dobre :) Maju jakbys mogla mi napisac nr Agnieszki, albo Ty Iwonko na nr +48511006264 tylko z kierunkowym bo tak nie dojdzie to jest moj polski numer i mam go w telefonie bylabym wdzieczna :) i w ogole dziewczyny podajcie mi Swoje gg. Moni rozumiem, ze jestes teraz zajeta ale dobrze, ze pamietasz o Nas i piszesz na forum :) a w pracy sobie poradzisz moge sie zalozyc, ze sie lepiej bedziesz czula :) czego Ci zycze praca to najlepsze lekarstwo takie jest moje zdanie wkazdym razie mi pomaga :) Iwonko nawet nie wiesz jabym chciala isc do pracy jak troche bardziej opanuje jezyk to zaraz bede szukac :) a jak Ty sie czujesz??? pozdrawiam wszystkich pa :)
szczerze wam powiem ze mam zaburzenie psychiczne na tle nerwowo lekowym tak stwierdził lekaz ale z moja głowa jest wszystko ok tyle ze nie sypiam wcale mam ogromne problemy ze snem rece trzesa mi sie jak cholera czasem nawet szklanki nei moge utrzymac a jak sie mocno zdenerwuje to trace oddech zaczynam sie dusic i odlatuje a jak mniej to robi mi sie słabo duszno wymiotuje mam ogromny zacisk na żołądku ale badania nic nei wykazały
Kasiopeju podam Ci numer Agi,u mnie niestety zle, skierowanie do szpitala albo wejście na silne leki.Wybrałam leki,ale jestem w szoku jak przeczytałam jak wielkie dawki będę brała...cóż była przerażona jak wyglądam.Jest mi smutno bo wybierałam się do Agi w odwiedziny i nic z tego nie wyszło...Aga natrafiła na beznadziejną psycholog,dziś miała poprosić o inną,ale jeszcze z nią nie rozmawiałam...Ale teraz będziecie mogły już się z nią porozumiewać,pa
Gość czarci pazur
O iwona, tu się ukrywasz? Cześć, mam nadzieję, że lepiej się czujesz. I, że tu stado polujących na czarownice i wiedzących wszystko lepiej Cię nie dopadnie.. (sama wiesz, o czym piszę ;)). Pozdrów Agę ode mnie, jesli będziesz z nią rozmawiać.
Mogę się tylko domyślać pazurze kim jesteś,oby trafnie :) jak się czuję napisałam we wcześniejszym poście, ja się tu nie ukrywam tylko przekazują wiadomości dziewczynom od Agi bo ona je bardzo lubi.Ale dzielnie walczę nie płacze tylko nie wiem jak zniose te dawki
dziekuje Ci Iwonko zaraz do Niej napisze :) nie martw sie tym ze bierzesz mocniejsze dawki jesli maja Ci pomoc z tego wyjsc to bierz tyle ile Ci przepisala moze nie bedziesz musiala dlugo tyle brac :) dobrze ze nie placzesz a te dawki zniesiesz dobrze glowa do gory pomysl sobie ze to jakis przelom :) Maju Moni co z Wami :/ Niunia a bierzesz jakies leki uspokajajace???
ja tak z doskoku bo nadrabiam zaległosci ze synem z calego tygodnia jak nie chodził do szkoły. iwonko to moge tylko domyslac sie jak wygladalas że doktor dała wieksze leki. miejmy nadzieje ze pomoga,jak bedzie Ci żle to napisz.witaj czarci pazurze. niunia ja też nieraz mam wymioty z nerwow.
Gość moni2572
Witajcie wszyscy forumowicze.Iwonko,głowa do góry,bierz te leki i będzie lepiej.Maju świetnie Cię rozumiem co to znaczy siedzieć z dzieckiem i nadrabiać zaleglości w szkole.Ja niedawno miałam to samo jak moj złamał nogę.Jarku piszesz że jutro ma ciśnienie spaść,pewnie dlatego zaczyna mnie głowa pobolewać(kurczę).Kasiopeju,życzę Ci abyś jak najszybciej opanowała język i znalazła sobie pracę.Iwonko,jak będziesz sie kontaktować z Agą to bardzo serdecznie pozdrów ją ode mnie.
Moni mnie tez glowa strasznie boli nie moge nia w ogole ruszac :( pisalam do Agi ale mi nie odpisala nie wiem czemu :( moze nie dala +48 i sms nie doszedl a moze mojego nie dostala ja wysylam z neta nie wiem jutro napisze jeszcze jeden jakby co teraz jej juz nie bede zawracac glowy. Maju no to sobie przy okazji powspominasz szkolne czasy wiecie mnie jak kiedys siostrzeniec pokazal zadanie domowe to nie wiedzialam o co chodzi trzecia klasa a ja rybka hehe chociaz w szkole bylam pilna uczennica :) dobranoc Wam wszystkim mam nadzieje ze faktycznie Moni razem z wiosna przyjdzie do kazdego z Nas lepsze samopoczucie :)
Witam! Krótko opisze swoje objawy: nie mogę spać na lewym boku( gdy próbuje serce przyspiesza i czuje jego mocne bibie), łzawią mi oczy (*szklane oczy*), często czuje jakbym miał gorączkę(ale jej nie mam) po prostu mam gorące czoło a zimne ręce, do tego uczucie ogólnego osłabienia i rozkojarzenia a i jeszcze uczucie *zapowietrzenia* w stresujące dni po prawej stronie klatki piersiowej. Boję sie trochę że to cosik z sercem :| Dodam, że mam 21 lat i lekarz pół roku temu zdiagnozował u mnie nerwice :). Dziękuje z góry za sugestie :)
Witajcie :) sumner nic nie masz z sercem nerwica tak robi z czlowiekiem cos Cie zaboli cosik zadusi i juz sie mysli, ze to cos powaznego, ale dla swietego spokoju zrob sobie ekg i zobaczysz wtedy :) wicend i znowu wszystkich gdzies wcielo albo wywialo bo slyszalam ze mocny wiatr w polsce wieje :) ja sie dzis czuje dobrze tylko krzyz mnie strasznie boli a co u Was???
witaj Kasjopeju ja jak to przy sobocie troche pracy w domu,wiatr owszem zapowiadaja mocny na noc troche obawiam sie jak to bedzie,jak jutro nie napisze to bedzie znaczylo że mnie wywialo,żarty żartami ale oby za bardzo nie wialo. sumner ja zazwyczaj nigdy nie mogłam spac na lewym boku zawsze mnie tak wtedy sciska na sercu, po niedzieli wybieram sie do kardiologa to zobacze co powie.
Gość moni2572
Witajcie kochani.U mnie pada i wieje że az strach.Dzionek dobiega końca.Jak Wam minęła sobota?Jak Wasze samopoczucie?Mnie od rana glowa bolala,teraz jest dobrze.Nawet chciało mi sie upiec rogaliki.Pychotka(hahahaha,a potem zamartwianie sie bo tylek rośnie)Ale ja tak uwielbiam słodkie.
ja Moni jestem na diecie i nie powinnam jesc slodkiego, ale dzisiaj bylam w polskim sklepie i kupilam sobie duza pake michalkow :/ teraz mam wyrzuty sumienia ale co tam zjem i juz znowu sie bede odchudzac a tak na powaznie to juz kg stracilam nie ma tak zle hehe ja sie czuje dobrze tak jak pisalam tylko te plecy masakra :/ Maju teraz nie masz wyboru jutro sie musisz zameldowac bo inaczej sie bedziemy martwic :) mam nadzieje ze Was nie wywieje hehe. Moni a glowa bolala pewno przez pogode a jak teraz juz lepiej :)
Gość moni2572
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.Kasiopeju ,glowa przestala mnie boleć(na szczeście).U mnie tak wiało w nocy że masakra.Dzisiaj też cały dzień wiaterek nas nie opuszcza.A jak dzisiaj spędziliście dzień?Kasiopeju piszesz że objadałaś się Michałkami(bardzo dobre,lubię je)Co sobie będziemy żalować słodyczy,trzeba uzupelnić magnez,no nie?U mnie dzionek minął spokojnie.Bylam z synkiem w kościele a potem wybraliśmy się na zakupy.No a teraz ,powolutku zaczynam się stresować jutrzejszym dniem.Kasiopeju,coś te plecy chyba Ci za czesto dokuczają.