Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica - czy na pewno?

Gość moni2572

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie! faktycznie zrezygnowałam z forum,ale wiem że myślicie o Adze, więc się odzywam.Ona nie czuje się za dobrze,nowy lek jeszcze nie zaczął działać zresztą na razie ma małą dawkę, w nocy nie może spać, w dzień różnie się czuje bo brak jej afobamu,jest zmęczona i niewyspana.Mam nadzieję że jak zwiększy dawkę będzie szybciej wracała do formy.Może te wieści nie są optymistyczne,ale myślę ,że wkrótce się to zmieni.Kasiopeja pytałaś o mnie nie będę pisać co mnie spotkało bo to zbyt bolesne,czułam się tragicznie przez kilka dni...płakałam , nie jadłam wysoka gorączka,lęk..tak na mnie działa stres,ale wracam powoli do siebie.Przekazałam Adze pozdrowienia od Was i przekazuję je od niej...odezwę się kiedyś co u niej,pa
Iwonko dziekuje bardzo, ze pomimo iz zrezygnowalas z forum napisalas do Nas jak tam z Aga faktycznie nie bardzo optymistyczne wiesci ale ja tez mysle ze to sie zmieni i jak nowy lek zacznie dzialac poczuje sie wtedy duzo lepiej czego zycze Agnieszce bardzo mocno. Ciesze sie rowniez z tego ze Ty takze sie dobrze czujesz, rowniez czytalam pare postow na tamtym forum i rozumie co przezywasz :/ zawsze mozesz tutaj napisac :) pozdrawiam Cie serdecznie i Agusie rowniez
Gość moni2572
Jestem,jestem.Mąż w pracy,synek spi,a ja buszuje po domu.Nie chce mi się spać,pewnie z wrazenia.Czytałam wieści o Adze.Mam nadzieję ze będzie dobrze,leki muszą zacząć w końcu dzialać. Maju życzę Ci ,aby jutro serduszko Ci nie dokuczało.Życzę Wam spokojnej nocy,kolorowych snów,buziaki,pappapappaap.Do jutra.
Witajcie :) u mnie nawet dobrze w koncu troche lepiej spalam :) tylko meczy mnie w nocy jak sie obudze to mam wrazenie jakbym nie umiala polkanac sliny musze usiasc na luzku i dopiero wtedy bez problemu przelykam czy Wy tez tak mieliscie? Czy to tez jest spowodowane nerwica? Bardzo sie wtedy boje ze sie udusze :? ciesze sie Maju, ze juz serduszko Cie nie boli :) Moni a jak Tobie sie rozpoczal dzien??? Jarku a co u Ciebie wpadasz na sekunde i Cie potem znowu nie ma jak Twoje samopoczucie??? Ja o 11-tej znowu ide pomagac w przeprowadzce, moze jak sie znowu troche zmecze to bede lepiej spala :) mi by takze sie praca sprzydala... milego dnia papa
Witam Was ponownie :) niedawno wrocilam. Tak Maju napracowalam sie ale super sie czuje tylko plecy troche bola ale teraz dopiero w przyszlym tyg pojde do Nich juz na czysto pomoc wszystko wymyc. No to super macie juz prawie doroslych chlopakow :) hehe za niedlugo beda na rantki sie umawiac :) Moj siostrzenicec 12 lat powiedzial mi jak sie Go pytalam w wakacje gdzie jedzie na rowerze, ze jedzie na laski myslalam, ze padne ;)