Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica - czy na pewno?

Gość moni2572

Rekomendowane odpowiedzi

Agnieszko Ty nawet nie wiesz ile masz sily w sobie my czekamy na Twoj powrot ale w lepszej kondycji pomozesz tym osobom ktorzy unikaja szpitala jak ognia a dla ktorych to bedzie ostatnie lekarstwo,my sobie poradzimy ale Ty musisz byc dla nas silna.
Gość basiulka
witam laleczki:) no niestety moja wizyta przesunęła się na jutro. Jakoś wytrzymam:) straszne to jest, ale żyć trzeba! aga, wyjdziesz stamtąd na pewno spokojniejsza i tak pozytywnie nastawiona do życia jak nie wiem co! Tylko nastaw się na to i wmów to sobie, że bedzie dobrze!!!! trzymam za Ciebie kciuki!! do szybkiego napisania:) kasiopeja, moni, no to teraz my musimy sobie pomagać, bo nasza najstarsza forumowiczka jedzie na wczasy i przyjedzie z taką siłą, że szook! buziaki:*
Gość moni2572
Napewno Agunia będziemy o Tobie myśleć i trzymać za Ciebie kciuki.Pierwszy krok masz za sobą tzn.zdecydowalaś się pójść.A my dziewczynki musimy się trzymać razem i wzajemnie wspierać w trudnych chwilach.(dokladnie tak jak pisze nasza Basiulka).Mam nadzieję ze każda choć troszkę wolnego czasu żeby się tu pojawić i poklikać.
Witajcie dziewczyny :) widze ze dzis jestem jako pierwsza :) Agus jestesmy z Toba i bedziemy tutaj czekac na Ciebie :) Moni pewnie ze bedziemy sie wspierac zostala nas teraz garstka Ty ja Maja i Basia. Lukasz gdzies przepadl ale jak to mowia jak nie ma wiadomosci to jest dobra wiadomosc czy jakos tak :) u mnie nie najlepiej dzisiaj te pogody mnie wykoncza wczoraj byla wiosna dzisiaj jesien jutro bedzie zima ;) bola mnie te plecy jesli to dalej po tym upadku to strasznie dlugo juz przeszlo miesiac :/ i kluje mnie po lewej stronie w dolku sercowym znowu zaczynam miec jakies schizy :( a co u Was jak wam sie rozpoczal dzionek???
Gość moni2572
witajcie kochani.U mnie dzisiaj tak sobie,glowa boli,jakoś mi się co chwilę gorąco robi,nie wiem dlaczego.Pogoda u mnie super,słoneczko,jakby wiosna się zaczęła.Jestem ciekawa co u Aga.Ona miała dzisiaj pójść do szpitala?A co u Was?Kasiopeju z tego co się orientuje po upadku miejsce stluczone może dość dlugo boleć.A miałaś robione RTG?
Moniko nie mialam nic robione bo juz nie raz pisalam jak ja mam isc tutaj do lekarza to masakra dopoki sie nie naucze jezyka to tak bedzie jak mowisz ze po upadku dosyc dlugo bola to pewnie z tego zazwyczaj bola wtedy gdy siedze lub lerze jestem w jednej pozycji jak cos robie to luzik. Glowa Ciebie i Maje boli pewno przez pogode raz snieg raz cieplo jak czlowiek ma sie normalnie czuc ja tez to mam. Ja tez mysle ze Aga sie bedzie lepiej czula jak wroci ze szpitala to jej napewno pomoze a juz tym bardziej nie zaszkodzi :) Mario citalopramum to lek antydepresyjny pewnie Ci go psychiatra przepisal co? A jak z glowa nadal masz uciski czy juz lepiej i jak z terapia grupowa dostales sie. Jarku to bardzo dobrze ze jest dzisiaj dobrze oby tak dalej :)