Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica - czy na pewno?

Gość moni2572

Rekomendowane odpowiedzi

Gość moni2572
Aga ,jak tylko będziesz miała ochotę to pisz.Wiem ,że czasami rzadko jestem,ale niestety nie zawsze daję radę z czasem,w domu jeden komp i wszyscy chcą z niego korzystać.A mały jak dosiądzie do gier to siedzi do bólu.Agaunia trzymam kciuki i wierzę że będzie ok.Zobaczysz :)
Gość moni2572
Witajcie wszyscy.Już po obiadku?U mnie dzisiaj lepiej niż wczoraj,ale lepiej sie za bardzo nie cieszyć bo nigdy nie wiadomo kiedy człowieka chwyci to paskudztwo.Maju,fajnie masz ze ziolowe Ci pomagają,też bym tak chciala,ale niestety trzeba brać te*prawdziwe*.Kasiopeju,współczuje Ci bo wiem co to znaczy ból pleców.Aga a jak z Tobą?
Tak lepiej spie i co dziwne po odstawieniu magnezu smieszne, powychodizlo mi troche pryszczy moze jakies uczulenie mam kurcze no... Odstawilem tabletki ziolowe, tylko jak sie zdenerwuje biore. Za niedlugo na psyhoterpie. Ja to g%$^$ wylecze :D. pozdrawiam. Jak sie czujecie? Mam nadzieje ze dobrze... papki @_
Aguś no co Ty prosze idz może na jaką wizyte prędko do lekarza albo wroć do afobamu może w lecie jak będziesz mieć więcej sil to znow zaczniesz odstawiac ten cholerny lek.prosze zrob coć zebys stanęła na nogi bo co my zrobimy bez Ciebie.
Gość moni2572
Aga ,spróbuj iść do lekarza.Jeśli nie chcesz ,to posłuchaj Maji,wróć do afobamu.Może nie bierz go codziennie ,ale co drugi dzień.Nie możesz pozwolić ,aby cały czas coś Ci dolegało.Jesteśmy z Tobą i będziemy Cię wspierać!!!!!!
Witam Was co sie dzieje? Z Aga chyba dobrze czytalam na drugim forum, ze ktos z Nia rozmawial depresja to okropna rzecz masakra mam nadzieje ze z tego wyjdzie a co z Wami? Maju jak tam uspokuj sie bedzie dobrze :) Moni jakos zamilklas ja tez ostatnio rano tylko pisze, ale tylko wtedy mam dostep do kompa za nie dlugo to tylko w wikendy bede bo jak sie przeprowadze to przez jakis czas nie bede miala internetu :/ ale bede wpadac trzymajcie sie u mnie roznie raz dobrze raz zle ale jakos daje rade :) pozdrawiam
Tak to ja.Przepraszam Was bo sie martwiliscie o takiego durnia jak ja,ale mam strasznego dola i depresje.Wracam z powrotem do afobamu co mnie nie cieszy.W poniedzialaek mam wizyte u psychiatry,jak jej powiem ile tabletek zjadlam to wlosy deba jej stana i przezylam.Ostatnio odmowilam szpitaj jej,tetaz nie bedzie tak latwo i pewnie mnie tam wysle bez gadania,kurcze,co mam zrobic. Dobrze Was *widziec*
AGUś nawet chwili nie zastanawiaj się zeby odmawiać szpitala ja gdybym wczoraj byla przy Tobie od razu bym zawiozla Cie aby mi Cię ratowali, znam pare osob po leczeniu szpitalnym ,ktore naprawde się lepiej czują Aguś uwierz i Ty ze naprawde uzyskasz pomoc.