Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica - czy na pewno?

Gość moni2572

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki że odpowiedziałaś. Więc tak ja mam arytmie od kilku miesiecy ale dokładnie nie wiem jaka bo zawsze trafie na takich lekarzy co za bardzo mi nie wytłumaczyli. Chciała bym wiedziec czy ja juz zawsze bede musiała brac tabletki. Teraz biore Isoptin 120 przedtem betalock50 ale mi nie słuzył. narazie czuje się dobrze i mam nadzieje że tak zostanie ale nie chciał bym wciąż brac tabletek mam 23 lata. Niewiem może mam zmienic lekarza może mi coś więcej powie bo ten tylko sie pyta jak sie czuje itd. przepisuje tabletki, każe robić ekg i w marcu mam miec holtera(to bedzie juz drugi)
Wiki raczej takie leki bieze sie na stale.Jedynym mozliwym wyjsciem jest ablacja,na ktora ja czekam.Bez tego ja nie moge odstawic lekow,ale Ty biezesz Isoptin120 to jest bezpieczny lek nawet jakbys byla w ciazy.Ja go mialam bo chcialam byc w ciazy ale nie pasowal mi i musialam wrocic do beta-blokera niestety.A doo jakiego lekarza TY chodzisz jesli moge spytac i czemu 2 raz bedziesz miala holtera,co wyszlo w pierwszym?
Chodze do kardiologa(wybacz ale nazwiska niechce podawać bo i tak pewnie Ci to nic nie da bo to mała miejscowość gdzie mieszkam) Mam holtera drugi raz poniewaz pierwszego miałm w szpitalu jak stwierdzono że mam zaburzenia rytmu i wyszło ponad 4000 skurczy dodatkowych komorowych (moge podac Ci cały wynik z holtera ale to jutro) A teraz kardiolog zlecił mi zrobienie holtera po to by zobaczyc czy moja arytmia załapie na ten lek co go biore. dziekuje bardzo za odpowiedz może ty mi troche pomożesz zrozumiec ta chorobe :-)
Gość moni2572
U mnie jak narazie ok.Właśnie przyszlam ze spaceku z pieskiem,ale niestety bez psiaka.Uciekł mi skubany.Jestem ciekawa kiedy wróci.Aga,tak bym chciala żebyś się w koncu poczuła lepiej.Kasiopeju moze to Twoje samopoczucie spowodowane jest zmianą pogody,a możemialaś wcześniej jakiś problem i teraz to wszystko wylazi.
Gość moni2572
Kurczę ,napisałam że czuję się ok,a teraz zaczyna mnie coś *brac*.Ogólnie zrobilam się jakaś podminowana,i nie wiem czym,jakiś w środku dygot ,tak jakbym wypila za mocną kawę.Denerwuję sie tym,ze biore leki a takie samopoczucie czasami mi dokucza.
wiam serdecznie wszystkich, u mnie tak sobie Siostra ma klopoty to automatycznie u mnie wszystko do kitu. takie mam leki w klatce mnie boli ,byłam sobie kupić tabl. walused to może mi pomogą . dobrze ż e pogoda dzisiaj piękna to bylam na spacerku.dobrze że można tutaj sie wyżalic.
Gość moni2572
Ten poniedzialek jest jakiś do bani.Mam nadzieję że reszta tygodnia będzie lepsza.To nasze chorobsko to jakieś paskudztwo.Nigdy nie wiadomo kiedy i z czym wyskoczy.Dziewczyny musimy częściej się tu spotykać,i podtrzymywać sie na duchu.No nie?
Dzieki Wam że jestescie ze mną, jestem od niedawna ale musze przyznac że czytając te wszystkie wypowiedzi wasze ,ja odbieram to po swojemu i jest mi o wiele lżej walczyc z moimi problemami,każdy ma inne problemy ale wsparcie innych bardzo pomaga.
Kupiłem ten magnez ale mam też niskie ciśnienie czasem lewa ręka robi się zaczerwieniona i taka jakby doklejona i mam odczucie szczypania w głowie nie wiem co to? Bo ciśnienie atmosferyczne jest bardzo wysokie i powinienem się dobrze czuć.