Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica - czy na pewno?

Gość moni2572

Rekomendowane odpowiedzi

chciale mkupic toco mi polecila ktora s z was niepamietam bo mam slaba pamiec wybaczyc m itrzeba. To co pod ozorkiem sie rozpuszcza. Ale moja zona pwoeidziala ze ona mi pomoze bez tabletek. Obudzila mnie wczesnie dostalem po lbie ja kchciale misc spac kazala sie m imeczyc siedziec i wogole, potem troszeczke spania i tak i tak i cchodze spac normalnie hahahaha, juz sie spaicy robie zaraz ide umyty juz film koncze ogladac juz przysypiajacy dobranoc :)
Kasjopejou u mnie dzis bez zmian czyli do d......,a zaraz zmykam do dentysty bo cos zab mnie pobolewa,musze go zalatwic:) Moni ja pilam herbatke czerwona z cytrynka pycha. Nyarl to co sie rozpuszcza pod ozorkiem to validol:) Jak sie dzis czuja moje Wszystkie skarby?
Gość Basiulka
witajcie kochane:) Maju, ja miałam to samo, Robiłam wszystkie badania i każde było ok i ciągle było mi mało. Ovjawy somatyczne na szczęście ustąpiły, nie wiem na jak długo:) Kasiopeja, nono, francuski!!! super:) w moim miescie nikt jeszcze nie słyszał o lekcjach francuskiego hahaa! aga, naprawdę szkoda mi, ze tak cierpisz, bo byłaś jedną znajważniejszych osób, które wyciągały mnie z nerwicy i podtrzymywały w najgorszych momentach. Wkrótce wszystko przejdzie!! Trzymam kciuki! buziaki:***
witajcie. jestem nówka na tym forum.czytam go i jestem coraz bardziej zaskoczona co mózg może zrobić z człowiekiem..szukam pomocy.mam 34 lata i nerwowe życie raczej.dwa tygodnie temu na stałe jak na razie zadomowił mi sie ucisk w czole.może nawet nie ucisk co takie napięcie jakies.nie umiem tego opisać.czuje coś jakby gorączka w głowie ale nie gorąco..naprawde nie wiem jak to opisać:)poza tym mam taki odruch nabierania głęboko powietrza kilka razy dziennie.jakies parę miesiecy temu leżąc w łóżku nagle poczułam cos dziwnego w głowie,tego już się nie da opisać..fala?w każdym razie czułam że jak nagle nie wstane to cos mi sie stanie okropnego.może nawt umrę?wstałam jak oparzona i po chwili przeszło.potem stojąc w kościele nagle usłyszałam trzask jakby od mikrofonu(faktycznie nic takiego nie było,pytałam mamy z która byłam)i znowu ta fala.przeszło ale okropne uczucie.mam tez cos z oczami.tak jakoś dziwnie czasem widze.nic mi sie nie zamazuje ani nie zlewa ale nie wiem co to..jestem juz zapisana do okulisty i neurologa.ale czytając to forum to jestem prawie pewna że to początki nerwicy...pozdrawiam was.
Basiulko mila mi to slyszec i dalej bede,bo wiesz ja to soba sie nie przejmuje.Ale jest zle juz naprawde nie wiem czy ma sens tak cierpiec,bo to nie jestem ja i brakuje mi tego.Nic mi sie nie chce,humoru tez nie,usmiech poszedl sobie i pozostale wczorajsze objawy.Bylam dzis na moment u mamy i sie bardzo zmartwila jak mnie zobaczyla,dlatego zaraz uciekalam z tamtad. Fantazja wita m Cie na forum! Kasjopeju,Maju,Moni gdzie jestescie?
aha dziekuje Maju :) Bo wiesz rozne rzeczy mozna przedawkowac, i nawet te niegrozne moga prowadzic do groznych nastepstw :) pozdrawiam. dalej nie spie mysle ze okolo 11-12- lub 13 usne o 16,17 zostane bezczelnie obudzony i tak na raty caly czas kurcze :/