Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica - czy na pewno?

Gość moni2572

Rekomendowane odpowiedzi

Gość julianka
Witam...wlasnie sama sie zastanawiam dlaczego nigdzie sie niue lecze...teraz to i taknic z tego poniewaz wyjechalam na cypr do meza i dopiero chodze nalekcje greckiego wiec zanim bede mogla swobodnie pogadac z lekarzem to troszke minie....ale mysli rozne?moze wrocic i zaczac sie leczyc...co robic?i Wlasnie wczoraj znow mialam lekki atak..a przeciez niczym sie nie zdenerwowalam:(
Gość fizjoterapeutka
Witam was . Przechodziłam przez to samo co wy. i też próbowałam wszystkiego. W wieku 18 lat się zaczęło. pewnego wieczoru gdy kładłam się spać odczułam drętwienie rąk i stóp zamknęłam oczy i miałam wrażenie że łóżko mnie wciąga dosłownie. Wstałam zszokowana i brakowało mi tlenu choć oddychałam bardzo głęboko. Chodziłam w kółko jak nienormalna. w Końcu upadłam i powiedziałam zapłakanemu ojcu że umieram. Przyjechało pogotowie, dostałam zastrzyk uspokajający.i od tego momentu średnio dwa razy w tygodniu odwiedzało mnie pogotowie. Trwało to długo, prę lat. Lekarze wykluczali po kolei wszystkie choroby, aż w końcu zdiagnozowali nerwicę. Po jakimś czasie doszła porządna arytmia serca. Nie zależnie od tego czy miałam lęki czy nie. Od czterech lat mam spokój. Znalazłam że tak powiem *zbawiciela*. Jeżeli ktoś chce z tym skończyć raz na zawsze zapraszam na mojego e-maila annag1983@interia.pl Anka
Moni witaj widzialam Cie na drugim forum gdzie jestem na stale z dziewczynami,ciesze sie ze tam jestes i mam nadzieje ze bedziesz zagladac tam. Kazdy moze tam byc jesli tylko ma na tp ochote.Oczywiscie ze mozesz wiedziec mam 27 lat,a dla czego pytasz?Maju a Ty ile masz lat?No tak a gdzie nasza Kasjopeja i Julianka tez umilkla?
A zapomnialam napisac o pracy.Nie pracuje od sierpnia,zrezygnowalam ze wzgl.na stan zdrowia,ale teraz juz rozgladam sie na nowo.Podleczylam sie i juz mi sie nudzi w domu.Niestety u mnie jest to troche problem bo nie wszystko moge robic przez serce i kregoslup co mnie dobija poprostu.
ja jestem Aga ja kregoslup mam dobry chyba przynajmniej mialam jak mnie ostatnio badano :) ale mnie boli przez ten upadek ze schodow teraz to znowu strasznie mi dokuczaja ja w Polsce juz dawno nie pracowalam ale jak juz to nie na tak dlugo zeby dostac chociazby ten zasilek :) to byl glowny powod wyjazdu tutaj dzis nawet sie dobrze czulam tak ogolnie tylko cosik ta klucha w gardle ale jak sobie biore cukierki mietowe to sie lepiej oddycha :) a Wy jak tam
Kasjopejo cukierki mietowa dobra sprawa sama jadlam i pomagalo.No wiesz ja tak jak przypuszczalam do d......glowe rozrywa,niedobrze,zawroty glowy ogolnie zle,niewiem juz moze odpuscic to odstawianie,ale nie postanowilam,jeszcze pocierpie,moze wytrzymam.
Gość moni2572
Dzień dobry wszystkim.Już ta godzina a jeszcze nikogo tutaj nie ma.Co się stało?Sluchajcie ,czy to jest mozliwe w nerwicy,a mianowicie ,po prawej stronie glowy mam wrażenie jakby mi coś uciskalo.Jak nie myślę,albo jestem czymś zajęta to niby dobrze,ale jak tylko usiądę i zacznę się zastanawiać to od razu zaczyna mi to dokuczac.Kiedyś też coś takiego odczuwalam,ale jak zaczęłam brać leki to przeszło.A teraz biorę antydepresanty i to się pojawia.Kurczę ,czy tak może być????Tłumaczę sobie ze to przejdzie,że widocznie tak musi być.Ale sami wiecie jak to niełatwo sobie samemu przetłumaczyć.