Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica - czy na pewno?

Gość moni2572

Rekomendowane odpowiedzi

Gość moni2572
Do BAsiulki.W pełni Cię rozumiem że się zamartwiasz że popadniesz w chorobę psychiczną.Ja calkiem niedawno mialam to samo.Nikomu nie życzę takiego lęku przed czymś takim,to jest okropne.Ale prawdopodobnie w nerwicy często ludzie obawiają sie ze są chorzy na chorobę psychiczną.Nie martw się ,wszystko Ci przejdzie,a jka chcesz być bardziej spokojna to pogadaj z lekarzem.
Czesc dlaczego zawsze jestem jak was nie ma :D Lubicie bardziej jak boli was kolo serduszka z przodu jak oddychacie czy wolicie jak z tylu? (prosze bez odpowiedzi wole ja knigdzie, - bo to zrozumiale (ale wybierzcie)). Cio? Ja akurat strasznie nie lubie z przodu (takie to jakbym zawalu mial dostac), a z tylu zas jeszcze gorzej jakby m icos na serce uciskalo. bleee... A tak na marginesie, chwilowo cierpie na bezsennosc, jak temu zaradzic? Przypominam (jem 1 tabletke jak wstane ziolowom na uspokojenia i jedna tabletke magnezu i to wszystko). Dzisiaj bardzo sie zdenerwowalem do tego poniewaz moja pani! ma jakies dziwno znajome mi objawy ekhm - ciazowe :D. Jeden synus mi wystarczy :P a wiec sie wkurzylem i skrzyczalem mojego tygryska mhm no dobrze bez swinstewek :]. W kazdym badz razie musialem odrazu zjesc tabletke xD, no gdybym mial pewnosc ze teraz córeczka by mi wyskoczyla oj to bym skakal z radosci i powiadam wam sytuacja materialna nieprzeszkodzila by mi w cieszeniu sie drugim dzieckiem! A tak znowu zmartwienie ehh :( Pozdrawiam dziewczyny :) i wiecie co narysuje wam slimaczka :] @_ - o prosze ładny? :D (przepraszam jestem naprawde dziwny jak cos mi jest (mam swoj wlasny ciasny koncik w glowie)). Głowy do góry, wymysle lekarstwo na nerwice :] ! Rysowanie ślimaczków? xD OFFTOPIC xD: Wiem z tą rodziną co po grzybach to po prostu obłęd jakiś... papki
Do Lukasza; zobacz sobie na stronę www.Boiron.pl tam znajdziesz dobre leki i na bezsenność i na stres.ja z tych co polecam mialam sedatif pc.dobre są bo rozpuszczają sie pod językiem w razie czego zawsze mam je przy sobie,ostatnio musialam w Kosciele brać.Ja lecze sie gdzieś od 2 lat gdy moja siostra wyjechala za granice a gdy napisala sms-a ze jest jej żle ,że nie wie czy dobrze zrobila dla mnie wtedy świat sie zawalil ,ona sama leczy się na depresje już parę lat więc sami rozumiecie moj strach o Nią ,ktory trwa do dzisiaj. niby już lepiej bo jest w Polsce ale ja już nie potrafie życ bez cienia strachu mimo że wiem że sa dni kiedy u Niej jest naprawde dobrze.może kiedys bedzie lepiej...
Czesc Wam wszystkim :) co u Was slychac u mnie to roznie czasami rano jest super wstane radosna by potem miec dolki doelga mi ostatnio problem kluchy w gardle i flegmy no i te plecy znowu daja o sobie znac najbardziej wieczorem zasypiam ostatnio nawet niezle ale zawsze cos mi musi dolegac dzis jest slonko za oknem wiec jakos mnie to optymistycznie nastraja :) za chwilke musze isc na zakupki moze napisze pozniej milego dnia Wam zycze pozdrawiam pa.A co do tego gdzie wole lepiej jak mnie boli to zdecydowanie z tytlu jakos spokoniejsza wtedy jestem jak mnie boli z przodu boje sie ciagle ze dostane zawalu ale najlepiej jak by nigdzie nie bolalo pozdrawiam
Gość moni2572
Ja dzisiaj miałam praktycznie caly dzień zajęty.Do poludnia nie bylo mnie w domku,a potem jak wróciłam to sprzątanko,prasowanko i tak jakoś zlecialo.Łepecynka coś zaczela pobolewac ,ale piguleczkę sie lyknęlo i jakoś przeszlo.A co u tych ,ktorzy jeszcze nie śpią,jak zdroweczko?