Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica - czy na pewno?

Gość moni2572

Rekomendowane odpowiedzi

dziękuje za podpowiedzi w mojej sprawie tylko Aga nie napisala jaką nazwe maja te leki ziolowe. ja rożne bralam,walused,walidol.melise . mnie bardzo boli serce z lewej strony aż do calej reki promieniuje i tak gorąco na sercu.i tak z dnia na dzien. mam 32 lata, meża i dwoje dzieci wiec musze być zdrowa mamuska.
Do *MAJA* /Maji :P Hejka :) Ja jem 1 gora 2 jedna rano, jak sie bardzo zdenerwuje to druga wieczorem i jest to *TABLETKI USPOKAJAJĄCE* firmy LABOFARM. Ziolowe oczywiscie zero w nich swinstw :) Mi pomagaja niewiem jak tobie mozesz te też sprobować. Do tego MaGnez tylko rano, mam dwa razy dziennie brac ale sie jeszcze nie odwarzylem :) hihi.... Czesc dziewczyny :D pozdrawiam :) Mam nadzieje ze samopoczucie dzisiaj macie dobre, jak ja (jak na razie). Pozdrawiam Łukasz.
Czesc Wszystkim :) jak tam u Was zdrowko dzisiaj u mnie nawet nawet ale dopiero sie dzien zaczal wiec zobaczymy co bedzie dalej ale mam nadzieje ze dobrze :) Maju pewnie ze musisz byc zdrowa mamuska nie daj sie wiec :) Karolu mysle ze z tarczyca tez bedzie wszystko w porzadku ale zawsze jak jest okazja to warto ja wykluczyc :) Agnieszko mam nadzieje ze humorek dzisiaj lepszy u mnie w koncu zaczelo slonko swiecic tak jakby wcale ale zawsze cos usmiechnij sie :) Moni co u co u Ciebie? pozdrawiam pa
Dzień dobry wszystkim.Ja już od samego rana na nogach,musialam małego zawieść do szkoły.Teraz piję kawkę,no i zaliczyłam jednego(jak narazie )pączka,bo przecież dzisiaj tłusty czwartek.Mam malego doła ,bo myslalam że uda mi sie znależć pracę,no i poszłam dzisiaj się dowiedzieć i jak na ten moment to d....a.Nie wiem z jednej strony strasznie się boję iść do nowej pracy a z drugiej strony nie chcę siedzieć za długo w domu.A co Uu Was,nerwuski?:)Jak sie dzisiaj czujecie?
to ja serdecznie zapraszam na te pączki własnie piję kawe sama to byłoby mi bardzo miło.śniegu trochę nasypalo ale za malo żeby dziecim zrobić balwana, no bo my w małopolsce już cały tydzien mamy ferie.nudy w tym domu że można h... do glowy dostać.
Witam Was ponownie Kochane :) ja Wam zazdroszcze tych paczkow ja to sie moge tylko oblizac wlasnie dzwonilam do rodzicow i tez juz ciamali :) chyba sobie przejde jednak do tej piekarni moze cosik bedzie na paczka nie licze ale chociaz jakies podobne do paczka cos tylko ze mam do najblizszej piekarni 20 min ale nic zrobie obiadek i mykam jak nie bedzie to przynajmniej spacer bedzie zaliczony a to tylko na zdrowie mi wyjdzie cosik ostatnio mam te kluche w gardle zastanawiam sie caly czas nad tym lexotanem czy nie wziasc tej ostatniej paczki ostatnioo tyle sie u mnie dzialo i teraz towychodzi poradzcie mi cosik :) buziaki pa
Ja czuję się okropnie. Nie wiem co się ze mną dzije. Napiszcie proszę czy miałyście coś takiego. Objawów jako takich nerwicy nie mam. Teraz jest coś znacznie gorszego. Strasznie boję się, że mogę popasc w chorobę psychiczną. Ostatnio powiesił się mój kolega i ja teraz mam straszne schizy. Boję się wszystkiego, z niczego się nie cieszę. Wszystko tylko z tym mi się kojarzy i boję się choroby psychicznej. Proszę, pomóżcie mi.
do Basi, trzeba szukać sobie na sile zajęcia żeby czym innym myśli zajać, ja gdy dzieci choruja to od razu widze je w szpitalu można oszaleć .musisz sobie wbić do głowy że Ty jesteś mocniejsza i Ciebie to nigdy nie spotka. powodzenia. dobrej nocy i dziękuje że mogę być z Wami,
Offtop czy nie ludzie pisza i im panie odpisuja :) a dobrze widziec i nawet tu pogadac czasem i loepiej ja kktos widzi ze zyjemy normalnie z tym gówn^%. Takze offtop czy nie, glowny watek i ta knie zaginol. pozdrawiam. ja tylko 2 paczki bo mnie zmusila moja zonka hehe :D A z praca to sie tam nie martw :D ~Basiulka Moja tesciowa ma taki sam klopot i jest nie do zniesienia :D a ze jestem mlodym 25 letnim jurnym byczkiem, a moja zona ma 18 lat to tesciowa tez mam mloda :D zreszta mlodsza od przcietnych hehe no i musze sie z nia urzerac :P. Potym jak prawie cala rodzinka blizsza mojego tescia zatrula sie na jakichs swietach grzybami i poumierali z chyba 12-15 osob jedna odratowali (nieprzesadzam) zaczela myslec o przemijaniu i ta kdalej jedzie na RELANIUM w tabletkach o ile wiem to chyba bardzo mocne mnie ilekroc trafie na pogotowie czy szpital to tym faszeruja ale w zaszczykach. Ona zamaist sie leczyc zzera tony Relanium. Ty na pewno wolisz sie leczyc a sie da i wierze w ciebie :):). Takze nieprzejmuj sie ta ktym przeciez ty zyjesz, kazdy kiedys odejdzie to niuniknione, wiec poco o tym myslec ). A w chorobe pychiczna nie popadniesz :) Nieprzejmuj sie buzka i pozdrawiam. (opisalem watek z reala poto abys zobaczyla ze ktos tez tak ma i zyje, jest nieznosny ale ogolnie jest okej). pozdrawiam. Idziewczyny reszte oraz zbigniewa tez papki
Czesc Wam dziewczyny :) jak tam mija dzionek mi tak sobie bo cos mnie gardlo boli nie wiem juz czy ta klucha to nerwy czy objaw ze nastapi angina w zeszlym roku mialam cztery anginy :( znowu sie boje ze to sie powtorzy w tym narazie z tymi lekami sie wstrzymam zobacze jak sie bede czula za pare dni teraz to za chwilke mykam do lozeczka na filmik alebo cosik poczytam musze sie wygrzac zeby to nie dopadlo mnie :) a co u Was??? pozdrawiam
Basiu zawsze jest przykro jak Ktos odchodzi a tymbardziej jesli Ktos sobie odbiera zycie to daje tyle do myslenia dlaczego niedawno moj niedaleki sasiad tez sie powiesil jak sie o tym dowiedzialam to caly czas Go mialam przed oczami ale potem to minelo jedni odchodza inni sie rodza takie jest zycie i My musimy godzic sie z roznymi rzeczami jakie nas spotykaja czasami jest to trudne nawet bardzo ale nie mozemy dac sie zwariowac dasz sobie rade Basiu musi troche czasu minac napewno nie wpadniesz w chorobe psychiczna a jesli Cie to bardzo nie pokoi to idz do specjalisty tam napewno Ci pomoga poradzic sobie z problemami ktore Cie teraz nekaja pozdrawiam :)