Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica - czy na pewno?

Gość moni2572

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc dziewczyny jak mija dzionek :) ja jak narazie to ok wstalam dzis prawa noga i jestem optymistycznie nastawiona mysle ze na caly dzien przynajmniej mam taka nadzieje juz powoli przestaje mnie bolec w mostku i w plecach wiec jeszcze bardziej mnie to optymistycznie nastawia tylko czasami jak sie jeszcze obruce tak nagle to mnie cos szarpnie tak mocno ze brakuje mi oddechu :( a jak tam u Was mysle ze terz dobrze co? pozdrowionka odezwe sie pozniej :) pa
Witam wszystkich!!!!!!!! Wróciłam:D Operacja się udała dzięki Bogu i teraz mam buźkę o jakiej marzyłam:) !!! aga co u Ciebie? kurczę, nie kjestem na bieżąco, ale z moją nerwcią trochę lepiej:) napiszcie co u Was kochane? oj widzę, że dużo się tu działo, gdy mnie nie było:0 buziaki dla wszystkich nerwsuków:)
Hejka po raz tam ktorys w tym dniu ja dokladnie pochodze z Jejkowic a Ty?Moniko nie wiem mozliwe jesli zwiekszylas dawke to moze Ci sie krecic w glowie chociaz nie wiem zobacz w skutkach ubocznych co pisza a plecy wspolczuje Ci wiem jaki to jest dyskonfort jak One bola ja potym upadku ze schodow do dzisiaj nie moge przyjsc do siebie caly czas mnie bola czasami rano jest troche lepiej a potem znowu wlasnie wrocilam z zakupow i nie moge wytrzymac z bolu nie wiem czemu tak jest boje sie ze to cosik powaznego ze sobie czegos nie wybilam a tutaj nie pojde do lekarza bo jak sie z nim dogadam zwariuje przesto pozdrawiam i zycze Wam dziewczyny kolorowych snow mysle ze jutro bedzie lepiej :) pa
Gdyby nie bolala mnie głowa to byłoby ok.Ja wlaśnie wrociłam ze spacerku z moim psiakiem,pogoda do d....y,ale trzeba było wyjść.Dzisiaj idę na bal karnawalowy,jestem ciekawa jak będzie.Za niedługo trzeba będzie sie szykować.A co u Ciebie ,jak zdrowko?
Czołem wszystkim.Wlasnie wstałam i idę zrobić sobie poranna kawkę.Aga zabawa byla bardzo fajna,zespoł który nam grał-super.Na koniec nie moglam tanczyć bo mnie tak obtarly buty,że hej.Kurczę człowiek powinien częściej chodzić na imprezy.Dobrze się czulam i nie myslalam o swoich dolegliwościach.Lepsze to niż te nasze pigułki.Żeby tak można było,no nie?Agunia a jak u Ciebie zaczął sie dzionek?
Czesc dziewczyny Moniko masz racje zabawa to jest to ja bylam w grudniu na weselu u kuzynki to tak jak Ty ani razu nie pomyslalam o chorobie ale niestety dziennie tego nie ma :( U mnie jest zle caly wikend mialam chandre w sobote rano zaraz po przebudzeniu wydarlam sie bez powodu na swojego narzeczonego biedny tyle mam dobrze ze On mnie naprawde rozumie i z cierpliwoscia znowi moje humorki a ja nie chce tego wykorzystywac dzis znowu od rana cosik nie tak pogoda za oknem jak w marcu ciagle jest zachmurzone mogloby przynajmniej popadac a nie tak jak teraz jest znowu od paru dni nie spie w nocy dobrze pisalas Agnieszko ze wstalas wczoraj nie wyspana widzisz jak sie musze meczyc ja mam to prawie codziennie chyba w koncu pojde do tej apteki albo wezme ten lexotan znowu do ,onca te paczke co mi zostala ostanio mialam nerwowy okres teraz jeszcze te nudy w domu juz mam dosyc dobrze ze jest net bo bym nie wiem co zrobila teraz zas do 18.30 sama jeszcze bym tu miala znajomych to bym poszla gdzies w odwiedziny a tak masakra nic nie bede juz smucic caly czas mam nadzieje ze bedzie lepiej i ten okres minie moze w koncu jak juz bedziemy na swoim a nie ciagle na waliskach pozdrawiam wszystkich pa
Hejka,gdzie sie podzialyscie???Dziewczyny czy odczuwacie czasami coś takiego:narasta w was lęk i macie wrażenie że za chwilę oszlejecie i macie chęć pokrzyczeć?Oczywiście tocale uczucie dzieje się w głowie,a na zew.niby jestes spokojna.Ręce się poca,serducho zaczyna troszkę przyśpieszać.Czy to też objaw nerwicy?????